+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

20:30
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Vaca Negra, Zwolle

  Vaca Negra voor de perfecte steak en service!

  Wij werken uitsluitend met Hereford en Black Angus runderen uit Argentinië en Uruguay.
  Wij beschikken over een “Dry Aged Cabinet” waarin wij onze Porterhouse T-Bone en Côte de Boeuf, van Piet van den Berg, zelf 3 weken rijpen.
  In ons eigen Homarium houden wij Canadese kreeften van 5 a 8 jaar oud met een gewicht van 600 gram. Deze mag u uiteraard zelf uitzoeken!
  De producten waar wij mee werken zijn uitsluitend vers en geen diepvries. De producten worden bereidt op origineel Argentijns houtskool op onze handgemaakte houtskoolgrill voor de ultieme grill smaak!

  Graag tot snel voor een totaal beleving in ons Argentijns Steak & Grill Café!

  Vaca Negra

  Melkmarkt 18
  8011MC Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Vaca Negra, Zwolle

  8,6

  Op basis van 733 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Vaca Negra hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,6
  25 feb 2017
  Heerlijk vlees maar teleurstellend dessert De varpaccio en de dry-aged cote de boeuf was overheerlijk, echte aanrader. Het toetje, vanille ijs met vruchten en slagroom was teleurstellend. 2 bolletjes vanille ijs, dot slagroom en stukken appel, druif etc met schil. Dat kan ik thuis ook wel klaarmaken. Jammer.
  9,6
  19 feb 2017
  het was weer heerlijk! We hebben weer heerlijk gegeten bij Vaca Negra! Alles 4 een mixed grill gehad, geserveerd op een plank, jammer is alleen dat het vlees wel snel afkoelt. Jammer is ook dat de ruimte soms wat beperkt is, wat lastig is als anderen achter je langs willen en jij van je stoel af moet. Maar het eten en de bediening was weer geweldig!
  9,0
  19 feb 2017
  Heerlijk gegeten. Gezellige ambiance. Vriendelijk personeel. We komen zeker terug.
  9,0
  19 feb 2017
  Goed genoten! Het was er druk & erg warm. Vriendelijk ontvangst en gelijk een karaf plat water op tafel! ( top) Goede uitleg van de producten op de kaart! Vlees is Top! Zoals je het eigenlijk overal hoort te krijgen! Ossenhaas was heerlijk mals! Behoorlijk aan de prijs, maar met z'n vieren heerlijk gegeten....:-)
  7,3
  17 feb 2017
  Goed Eten was super alleen bediening kwam vaak langs om te vragen of alles goed was misschien een tip een vast iemand per tafel omdat er nu om de paar minuten werd gevraagd of alles na wens was lijkt alsof iedereen zo langs elkaar heen werkt

  Veelgestelde Vragen over Vaca Negra

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Vaca Negra en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Vaca Negra?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!