+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:45
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Vaca Negra, Zwolle

  Vaca Negra voor de perfecte steak en service!

  Wij werken uitsluitend met Hereford en Black Angus runderen uit Argentinië en Uruguay.
  Wij beschikken over een “Dry Aged Cabinet” waarin wij onze Porterhouse T-Bone en Côte de Boeuf, van Piet van den Berg, zelf 3 weken rijpen.
  In ons eigen Homarium houden wij Canadese kreeften van 5 a 8 jaar oud met een gewicht van 600 gram. Deze mag u uiteraard zelf uitzoeken!
  De producten waar wij mee werken zijn uitsluitend vers en geen diepvries. De producten worden bereidt op origineel Argentijns houtskool op onze handgemaakte houtskoolgrill voor de ultieme grill smaak!

  Graag tot snel voor een totaal beleving in ons Argentijns Steak & Grill Café!

  Vaca Negra

  Melkmarkt 18
  8011MC Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Vaca Negra, Zwolle

  8,6

  Op basis van 846 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Vaca Negra hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  26 jun 2017
  Lekker gegeten! Eten was heerlijk. Lekker op terras gezeten. Helemaal top!
  6,6
  25 jun 2017
  leuk restaurant was lekker eten leuke sfeer . eten was ook snel klaar had ik niet verwacht daardoor was stokbrood met kruidenboter niet op zonde . jammer dat de toetjes niet tegelijk kwamen , de een was al klaar en de ander moest nog beginnen . zeker wel een aanrader verder kom er zeker nog een keertje terug
  8,6
  25 jun 2017
  Goed Glutenvrij Laatst wezen eten. 3 glutenvrij. Absoluut een probeem!! Kaart werd netjes uitgelegd en als we iets wilden waar iets van gluten bij zat werd er iets in plaats daarvan geserveerd. Top!
  9,3
  25 jun 2017
  leuke avond! Heerlijk gegeten, service snel en van hoge kwaliteit, personeel erg vriendelijk en informatief chapeau! Wij komen zeker weer terug! Mixed grill aanrader
  8,0
  23 jun 2017
  Genoten! Heerlijk gegeten bij dit restaurant. Service was top en er was een uitgebreide allergenenkaart. Veel glutenvrije keuze! Gaan zeker nog een keer terug!

  Veelgestelde Vragen over Vaca Negra

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Vaca Negra en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Vaca Negra?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!