+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:30
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Vaca Negra, Zwolle

  Vaca Negra voor de perfecte steak en service!

  Wij werken uitsluitend met Hereford en Black Angus runderen uit Argentinië en Uruguay.
  Wij beschikken over een “Dry Aged Cabinet” waarin wij onze Porterhouse T-Bone en Côte de Boeuf, van Piet van den Berg, zelf 3 weken rijpen.
  In ons eigen Homarium houden wij Canadese kreeften van 5 a 8 jaar oud met een gewicht van 600 gram. Deze mag u uiteraard zelf uitzoeken!
  De producten waar wij mee werken zijn uitsluitend vers en geen diepvries. De producten worden bereidt op origineel Argentijns houtskool op onze handgemaakte houtskoolgrill voor de ultieme grill smaak!

  Graag tot snel voor een totaal beleving in ons Argentijns Steak & Grill Café!

  Vaca Negra

  Melkmarkt 18
  8011MC Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Vaca Negra, Zwolle

  8,7

  Op basis van 792 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Vaca Negra hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,6
  29 apr 2017
  Echt Argentijns! Heerlijk Argentijns gegeten! Uiteraard lijkt dat veel vlees, maar er staan ook andere gerechten op de kaart. De sfeer is gezellig druk en de tafeltjes staan ver genoeg uit elkaar voor een rustig gesprek. Zelfs één van de serveerster is Argentijnse, wat een bijna authentiek vakantiegevoel oplevert!
  10,0
  29 apr 2017
  Optimaal genot voor de vleesliefhebber! Na een hartelijk welkom maken we kennis met de attente bediening die gewoon alles weten van hun gerechten. Ze hebben een mooie kaart met voor elk wat wils. Eten loopt lekker door, bediening is vriendelijk en gastvrij. Super sfeer en wij gaan zeker weer hier genieten van de mooie gerechten. Probeer het ook eens!
  8,3
  27 apr 2017
  Reputatie waargemaakt ! Als je de mensen in Zwolle vraagt waar je lekker kunt eten, hoor je vaak; de Argentijn ! Maar je moet wel reserveren ! Dus maar gedaan en zeker niet teleurgesteld. Goede sfeer, bediening neemt de tijd voor jou, goede wijn. En het vlees... Fantastisch ! Kortom; een aanrader ! Harry. Koudekerk aan den Rijn
  8,6
  26 apr 2017
  Top!! Super restaurant. Kom hier graag, kwaliteit van het eten is altijd heel goed. Alleen ik (en mijn gezelschap) blijf het jammer vinden dat eventuele saus en bijgerechten apart besteld moeten worden. Het hoofdgerecht zelf is al aan de prijs en ik merk dat het apart moeten bestellen van bijgerechten weerstand oproept.
  10,0
  26 apr 2017
  Heerlijk gegeten! Heerlijk gegeten in een prima ambiance. Keurige bediening. Alles zoals je hoopt dat het zal zijn.

  Veelgestelde Vragen over Vaca Negra

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Vaca Negra en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Vaca Negra?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!