+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:15
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Vaca Negra, Zwolle

  Vaca Negra voor de perfecte steak en service!

  Wij werken uitsluitend met Hereford en Black Angus runderen uit Argentinië en Uruguay.
  Wij beschikken over een “Dry Aged Cabinet” waarin wij onze Porterhouse T-Bone en Côte de Boeuf, van Piet van den Berg, zelf 3 weken rijpen.
  In ons eigen Homarium houden wij Canadese kreeften van 5 a 8 jaar oud met een gewicht van 600 gram. Deze mag u uiteraard zelf uitzoeken!
  De producten waar wij mee werken zijn uitsluitend vers en geen diepvries. De producten worden bereidt op origineel Argentijns houtskool op onze handgemaakte houtskoolgrill voor de ultieme grill smaak!

  Graag tot snel voor een totaal beleving in ons Argentijns Steak & Grill Café!

  Vaca Negra

  Melkmarkt 18
  8011MC Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Vaca Negra, Zwolle

  8,6

  Op basis van 841 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Vaca Negra hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  22 jun 2017
  Goed gegeten Eten is zeer goed en ook de service. Alleen vond ik het best wel aan dure kant.
  8,6
  22 jun 2017
  Zoals altijd goed Zoals altijd was het eten goed! Wij zaten buiten op het terras en kregen om 23:30 uur (keuken was al klaar met opruimen) nog gezelschap die graag een kaasplank wilde. Werd nog geregeld ook, helemaal top!
  7,0
  18 jun 2017
  Heerlijk buiten gegeten. Aangezien het heerlijk weer was stond de gereserveerde tafel buiten. Goed meegedacht dus. Genoeg aandacht voor het bijschenken van drankjes tijdens het diner. Heerlijk gegeten.
  6,3
  18 jun 2017
  Lekker eten, bediening mag zich wat meer tonen Het eten was heerlijk! De bediening liet zeker wat te wensen over. Er werd tijdens het eten, zowel voor- als hoofdgerecht, geen één keer gevraagd of alles naar wens was. Als we drinken wilden bestellen moesten we moeite doen om contact te krijgen met iemand. Ook kwam het voor en nagerecht te snel naar elkaar.
  8,0
  16 jun 2017
  Altijd goed eten bij mijn favoriet. Weer heerlijk gegeten bij Vaca Negra. Bediening heeft een goede uitstraling en veel kennis over de producten die zij aan hun gasten verkopen. Je betaal hier iets meer voor je maaltijd maar je krijgt er ook zeker een goede hoeveelheid en kwaliteit voor terug. 1 min puntje en die is voor de koude patatjes. Tot de volgende keer.

  Veelgestelde Vragen over Vaca Negra

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Vaca Negra en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Vaca Negra?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!