+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:15
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Vaca Negra, Zwolle

  Vaca Negra voor de perfecte steak en service!

  Wij werken uitsluitend met Hereford en Black Angus runderen uit Argentinië en Uruguay.
  Wij beschikken over een “Dry Aged Cabinet” waarin wij onze Porterhouse T-Bone en Côte de Boeuf, van Piet van den Berg, zelf 3 weken rijpen.
  In ons eigen Homarium houden wij Canadese kreeften van 5 a 8 jaar oud met een gewicht van 600 gram. Deze mag u uiteraard zelf uitzoeken!
  De producten waar wij mee werken zijn uitsluitend vers en geen diepvries. De producten worden bereidt op origineel Argentijns houtskool op onze handgemaakte houtskoolgrill voor de ultieme grill smaak!

  Graag tot snel voor een totaal beleving in ons Argentijns Steak & Grill Café!

  Vaca Negra

  Melkmarkt 18
  8011MC Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Vaca Negra, Zwolle

  8,6

  Op basis van 888 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Vaca Negra hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  20 aug 2017
  Leuke avond Gezellige sfeer en aardige bediening
  8,3
  20 aug 2017
  Gezellig, knus en heerlijk eten Heerlijk gegeten met vrienden. Ondanks de drukte is het toch intiem en ontspannen. Nadeel was dat het bloedheet binnen was.
  7,0
  20 aug 2017
  1 zwaluw maakt nog geen zomer Voor de tweede keer gegeten bij Vaca Negra. Mijn vriend was na de eerste keer hotel de botel. Ik echter minder maar dat heeft een reden. Ik ben vegetarisch. Maar je moet er wat over hebben heh....de liefde. Vorige keer erg goede service gehad. Dat was deze keer beduidend minder. Lang wachten op drinken. Daarnaast aangegeven dat ik niet de ideale klant was aangezien ik ook nog zwanger ben. De risotto was de enige warme keus op het menu. En bleek.....deze is al van te voren gemaakt. Kan toch helemaal niet met risotto zul je denken. Dat was ook te proeven. Te dik, te duur, niet smaakvol. Jammer. Maar, het vlees was weer fantastisch volgens vriend. Top! Wel jammer dat de chimichurri in een fles zat en niet in een schaaltje werd bij geserveerd. Ook lekte de plank waar het vlees op werd geserveerd, wat een beetje een klieder boel maakte. De sfeer is erg goed. Gezellig zitten en mooi aangekleed.
  8,6
  18 aug 2017
  Subliem Tijdens een uitstapje naar London een uitmuntend stuk vlees gehad, maar eenmaal terug in Nederland viel het vlees elke keer tegen. Behalve bij Vaca Negra. Vlees was heerlijk, patat en mayo bovengemiddeld goed en de groente van de dag was top. We komen zeker vaker terug ;)
  9,0
  16 aug 2017
  12 augustus 2017 Heerlijk gegeten in een mooi ambiance. Heerlijke wijnen en het eten was echt overheerlijk. Super aardige en vriendelijke bediening. We kregen de tip van vrienden die in Zwolle wonen. Zij vinden het een van de beste restaurants in Zwolle. Helemaal mee eens. Een echte aanrader!

  Veelgestelde Vragen over Vaca Negra

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Vaca Negra en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Vaca Negra?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!