+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

18:45
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Vaca Negra, Zwolle

  Vaca Negra voor de perfecte steak en service!

  Wij werken uitsluitend met Hereford en Black Angus runderen uit Argentinië en Uruguay.
  Wij beschikken over een “Dry Aged Cabinet” waarin wij onze Porterhouse T-Bone en Côte de Boeuf, van Piet van den Berg, zelf 3 weken rijpen.
  In ons eigen Homarium houden wij Canadese kreeften van 5 a 8 jaar oud met een gewicht van 600 gram. Deze mag u uiteraard zelf uitzoeken!
  De producten waar wij mee werken zijn uitsluitend vers en geen diepvries. De producten worden bereidt op origineel Argentijns houtskool op onze handgemaakte houtskoolgrill voor de ultieme grill smaak!

  Graag tot snel voor een totaal beleving in ons Argentijns Steak & Grill Café!

  Vaca Negra

  Melkmarkt 18
  8011MC Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Vaca Negra, Zwolle

  8,7

  Op basis van 817 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Vaca Negra hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  23 mei 2017
  Top gegeten Het was erg gezellig! De bediening was ook duidelijk. Goed dat er werd gevraagd of het praatje in het Engels mocht. Dit was natuurlijk geen probleem. Het eten was ook heel erg lekker.
  9,3
  23 mei 2017
  Gezellig verjaardagsdiner 25e verjaardag van mijn oudste zoon en tevens 25 jaar moeder-jubileum gevierd! Tafel was vantevoren leuk versierd met ballonnen en slingers en als klap op de vuurpijl (haha) een vuurwerkfontein in het dessert! Top service en wederom heerlijk gegeten. Favoriete restaurant van mijn ( carnivore) zoons.
  8,6
  22 mei 2017
  Goed stuk vlees Het eten is goed, ossenhaas was heerlijk mals. Minpuntje: jammer dat je patat, groente of sausjes allemaal apart moet betalen, want de prijzen zijn niet echt laag. En de temperatuur is erg hoog binnen, dus kleed je luchtig!
  10,0
  21 mei 2017
  heerlijk gegeten je word netjes behandeld hebben antwoord op je vragen en het eten was super lekker echt een aanrader
  10,0
  20 mei 2017
  geweldige avond geen toevoeging

  Veelgestelde Vragen over Vaca Negra

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Vaca Negra en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Vaca Negra?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!