+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

18:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 020-808 40 00

  Informatie Vaca Negra, Zwolle

  Vaca Negra voor de perfecte steak en service!

  Wij werken uitsluitend met Hereford en Black Angus runderen uit Argentinië en Uruguay.
  Wij beschikken over een “Dry Aged Cabinet” waarin wij onze Porterhouse T-Bone en Côte de Boeuf, van Piet van den Berg, zelf 3 weken rijpen.
  In ons eigen Homarium houden wij Canadese kreeften van 5 a 8 jaar oud met een gewicht van 600 gram. Deze mag u uiteraard zelf uitzoeken!
  De producten waar wij mee werken zijn uitsluitend vers en geen diepvries. De producten worden bereidt op origineel Argentijns houtskool op onze handgemaakte houtskoolgrill voor de ultieme grill smaak!

  Graag tot snel voor een totaal beleving in ons Argentijns Steak & Grill Café!

  Vaca Negra

  Melkmarkt 18
  8011MC Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Vaca Negra, Zwolle

  8,7

  Op basis van 706 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Vaca Negra hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  15 jan 2017
  Lekker en gezellig Gastvrij welkom, leuke vriendelijke bediening en heerlijk eten in een zeer prettige sfeer. Al met al voor ons een prettig avondje uit.
  9,0
  13 jan 2017
  Gewoon mooie heerlijke producten Ivm mijn afscheidsetentje hadden ze zelfs de genodigden 1 voor 1 uitgeprint en opgehangen. Dit was een leuke verrassing. Verder enorm mooie pure producten die door een goede bereiding erg lekker waren.
  9,3
  11 jan 2017
  Heerlijk gegeten! Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij dit restaurant. Goed vlees, leuke bediening en een gezellige sfeer.
  10,0
  10 jan 2017
  Super restaurant Het eten was erg lekker! Duurde gelukkig ook niet lang voordat het klaar was. Aardige bediening en ze komen regelmatig langs om te kijken/vragen of alles naar wens is. Prijzen ook erg goed voor wat je te eten krijgt. Zeker voor herhaling vatbaar! :)
  8,6
  08 jan 2017
  Heerlijk eten en bediening Leuke locatie met zeer vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten. Wij gaan zeker weer terug!

  Veelgestelde Vragen over Vaca Negra

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Vaca Negra en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Vaca Negra?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!