+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

18:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Vaca Negra, Zwolle

  Vaca Negra voor de perfecte steak en service!

  Wij werken uitsluitend met Hereford en Black Angus runderen uit Argentinië en Uruguay.
  Wij beschikken over een “Dry Aged Cabinet” waarin wij onze Porterhouse T-Bone en Côte de Boeuf, van Piet van den Berg, zelf 3 weken rijpen.
  In ons eigen Homarium houden wij Canadese kreeften van 5 a 8 jaar oud met een gewicht van 600 gram. Deze mag u uiteraard zelf uitzoeken!
  De producten waar wij mee werken zijn uitsluitend vers en geen diepvries. De producten worden bereidt op origineel Argentijns houtskool op onze handgemaakte houtskoolgrill voor de ultieme grill smaak!

  Graag tot snel voor een totaal beleving in ons Argentijns Steak & Grill Café!

  Vaca Negra

  Melkmarkt 18
  8011MC Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Vaca Negra, Zwolle

  8,7

  Op basis van 821 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Vaca Negra hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  27 mei 2017
  Super Heerlijk gegeten
  6,6
  27 mei 2017
  normaal uitstekend, gisteren viel het tegen Na al heel wat keren in vaca negra geweest te zijn en het was altijd uitstekend, viel het deze keer een beetje tegen. De t-bone was aan de droge kant en ook veel vet aan het vlees. Van de surf en turf was ook de ossehaas aan de droge kant en de kreeft smaakte ook anders. Wat wel goed was was het lekkere weer, zitten buiten oo het terras en de lekkere quilmes biertjes.
  9,0
  26 mei 2017
  meer dan de moeite waard Op 25 mei met mijn dochter bij Vaca Negra gegeten, was meer dan de moeite waard, heerlijk eten met zorg klaargemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit, de bediening was vriendelijk en attent en de sfeer zeer gezellig en alhoewel niet goedkoop , de prijs is in overeenstemming met de kwaliteit
  8,6
  25 mei 2017
  Top avond We hebben een geweldige avond beleeft, goede maaltijden, van voorgerecht tot nagerecht helemaal top. Juiste sfeer
  9,0
  23 mei 2017
  Top gegeten Het was erg gezellig! De bediening was ook duidelijk. Goed dat er werd gevraagd of het praatje in het Engels mocht. Dit was natuurlijk geen probleem. Het eten was ook heel erg lekker.

  Veelgestelde Vragen over Vaca Negra

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Vaca Negra en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Vaca Negra?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!