+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

14:15
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Stadscafé Blij, Zwolle

  Stadscafé Blij in Zwolle is open! Een restaurant met een warm en eigentijds interieur dat zorgt voor een sfeer die ongekend is in Zwolle. Bij deze multifunctionele horecagelegenheid ga ja langs als je zin hebt in een warm en heerlijk geurend croissantje dat net uit de oven komt. Absoluut genieten wanneer je hier je tanden in zet en er ook een verse jus en ochtendkrant op je liggen te wachten!

  Ook als je zin hebt in een gezonde maaltijdsalade of gewoon een lekker broodje tijdens de lunch, of voor een goed diner, kun je terecht. De chefs van Stadscafé Blij koken met passie en ze koken graag voor jou.

  Door de verschillende ruimtes in het gigantische pand is Stadscafé Blij ook de perfecte locatie voor een bruiloft, borrel of bedrijfsfeest. Maar het belangrijkste is dat je je thuis voelt bij Stadscafé Blij op de mooiste plek in de Zwolse binnenstad.

  Reserveren op zaterdag of voor een groep? Dat kan ook telefonisch! Bel 038-4216318.

  Stadscafé Blij

  Grote Markt 13a
  8011LW Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Stadscafé Blij, Zwolle

  8,1

  Op basis van 207 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Stadscafé Blij hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  22 jan 2017
  Heerlijk geluncht Gister middag samen met twee vriendinnen geluncht bij blij. Goed dat we gereserveerd hadden, want het was er druk. We werden goed en vlot geholpen en het heeft ons heerlijk gesmaakt. Terwijl de rest naar het toilet ging ben ik gaan afrekenen. Ging daarna ook even naar het toilet waar vervolgens geen toiletpapier meer was. Erg lastig???? Toen de jassen aan om lekker te gaan shoppen. Maar bij het weggaan werden we erop gewezen dat de factuur van onze tafel nog open stond. Gelukkig had ik de bon maar bleek voor een andere tafel bedoeld te zijn. Bleek het twee maal zoveel te kosten, beetje jammer als je nog wilt shoppen???? Maar is verder goed opgelost en ik had het zelf ook kunnen opmerken. Maar verder goed gezeten en we komen zeker terug.
  5,6
  21 jan 2017
  Heerlijk gezellig gegeten! Goed gegeten, leuke prijs en gezellige sfeer. Portie hoofdgerecht had iets groter gemogen, ben geen grote eter maar kreeg dit te makkelijk op.
  8,6
  18 jan 2017
  Relaxte sfeer Goed gegeten aan iets te kleine tafeltjes. Verder een leuke zaak met een leuke sfeer en bediening.
  8,0
  18 jan 2017
  Redelijk voor een eetcafe Leuke sfeer en goede bediening. Kwaliteit en presentatie vh eten was mager. Biefstuk smaakte vreemd en presentatie was verschrikkelijk. Saté erover gegoten...
  8,0
  18 jan 2017
  Super leuke avond gehad We hebben een super leuke avond gehad met de dames. De heLe kaart ongeveer uitgeprobeerd en alles was de moeite waard om nog eens te bestellen.

  Veelgestelde Vragen over Stadscafé Blij

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Stadscafé Blij en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Stadscafé Blij?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!