+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

14:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Stadscafé Blij, Zwolle

  Stadscafé Blij in Zwolle is open! Een restaurant met een warm en eigentijds interieur dat zorgt voor een sfeer die ongekend is in Zwolle. Bij deze multifunctionele horecagelegenheid ga ja langs als je zin hebt in een warm en heerlijk geurend croissantje dat net uit de oven komt. Absoluut genieten wanneer je hier je tanden in zet en er ook een verse jus en ochtendkrant op je liggen te wachten!

  Ook als je zin hebt in een gezonde maaltijdsalade of gewoon een lekker broodje tijdens de lunch, of voor een goed diner, kun je terecht. De chefs van Stadscafé Blij koken met passie en ze koken graag voor jou.

  Door de verschillende ruimtes in het gigantische pand is Stadscafé Blij ook de perfecte locatie voor een bruiloft, borrel of bedrijfsfeest. Maar het belangrijkste is dat je je thuis voelt bij Stadscafé Blij op de mooiste plek in de Zwolse binnenstad.

  Reserveren op zaterdag of voor een groep? Dat kan ook telefonisch! Bel 038-4216318.

  Stadscafé Blij

  Grote Markt 13a
  8011LW Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Stadscafé Blij, Zwolle

  8,1

  Op basis van 253 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Stadscafé Blij hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  6,3
  25 jun 2017
  Lekker gegeten Het was goed voor een lekkere lunch, jammer dat er verkeerde broodjes geleverd werden en dat het hierdoor redelijk lang duurde. De bediening was enthousiast en het smaakte goed!
  2,6
  18 jun 2017
  Spareribs die niet zo goed zijn Cadeaubon gekregen om te eten! Vanwege de beperkte keuze bij Blij in Zwolle gegeten. Volgens de website valt het vlees letterlijk van het bod bij de spareribs! En daar wordt je blij van. De praktijk leert dat de Spareribs zeer matig zijn met weinig smaak. Aan het begin wordt een drankje geserveerd... daarna nooit meer een bediende gezien om te vragen of we nog een drankje wilde bestellen (een commercieel gemis en jammer voor ons want het was warm). Hele kleine tafeltjes verder waar het bestelde eten nauwelijks oppast. Een doekje voor je vieze handen (spareribs kluiven) is er niet, dus maar de handen wassen in de wc. Leuke horeca voor n drankje maar eten nooit meer. Toetje hebben we aan de overkant gedaan bij Talamini, dat was wel goed.
  7,6
  13 jun 2017
  Heerlijk gegeten! Gisteravond heerlijk gegeten bij restaurant Blij. Samen met een vriendin heb ik genoten van de blij proeverij. Het eten was echt heerlijk. Alleen kwa service had het beter gekund. Bediening was vergeten wat ze ons serveerden en twee keer zelf om bestek moeten vragen.
  9,3
  07 jun 2017
  Goed verzorgd Wij zijn hier geweest en hebben een heerlijke avond gehad met goed eten! Buiten terras is ook een dikke 10 waard! Alleen 1 ding een werknemer die daar werkt was niet zo vriendelijk omdat we gereserveerd hadden en niet in het Systeem stonden deed ze wat flauw en niet vriendelijk.. andere werknemers echt een 10 waard! Zeker voor herhalingvatbaar
  10,0
  07 jun 2017
  1-0 Lekker gegeten,fijn gekaart. Goed gezelschap, toffe zaak

  Veelgestelde Vragen over Stadscafé Blij

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Stadscafé Blij en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Stadscafé Blij?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!