+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie De Lichtmis, Zwolle

  Bij Pannenkoekenhuis en Wegrestaurant De Lichtmis wordt uitgegaan van het basisprincipe: zolang het mogelijk is, is de klant koning. De medewerkers zullen dan ook altijd hun uiterste best doen om het jou naar de zin te maken. De uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Er is dan ook meer dan alleen een bal gehakt te halen bij De Lichtmis: van karbonade tot zalmfilet en van kogelbiefstuk tot de vegetarische vorm van spaghetti bolognese. Het aanbod is groot genoeg! Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat dit restaurant jou te bieden heeft? Reserveer dan snel!

  De Lichtmis

  Hermelenweg 190
  8028PL Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies De Lichtmis, Zwolle

  8,1

  Op basis van 213 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij De Lichtmis hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,6
  16 aug 2017
  Gezellig etentje met 6 pers. In een woord TOP.
  8,0
  14 aug 2017
  gewoon goed! Heerlijke pannekoeken, goed belegd! Alleen in het citrustoetje was op de schijfjes gedroogde sinaasappel na, geen citrus in te vinden. Gemiste kans. Jammer.
  9,0
  09 aug 2017
  Mooi hotel Mooi hotel, schoon en netjes ingericht. Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
  8,6
  09 aug 2017
  Dikke duim omhoog Wederom heerlijk gegeten, de spare ribs waren goed gekruid en goed gaar. Bij de pannekoek Provence overheerst de brie wel heel erg. We hoefden niet lang te wachten op ons eten ook al was het heel druk voor een dinsdag. De kinderen hebben genoten in de ruime speelruimte.
  8,3
  05 aug 2017
  Familie etentje in de L ichtmis Het was heerlijk eten en vriendelijk en behulpzaam personeel. Het duurde wel lang voordat we uiteindelijk aan het eten waren. Maar al met al een aanrader om lekker en gezellig te eten.

  Veelgestelde Vragen over De Lichtmis

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant De Lichtmis en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij De Lichtmis?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!