+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Bluefinger, Zwolle

  In Bluefinger Restaurant wordt gezellig uit eten gaan een bijzondere belevenis. Nergens anders in Zwolle vindt u namelijk een restaurant waar u zo ongedwongen kunt dineren met familie, vrienden of kennissen in een werkelijk schitterende ambiance. Kies voor een intieme nis, het wijnkabinet of een tafeltje met zicht op de open keuken. En laat u vervolgens verrassen door de authentieke menukaart met heerlijke gerechten. U kunt gaan voor ons 3-gangen keuzemenu a €37,00 per persoon, of uw diner samenstellen middels onze a la carte kaart.

  Bluefinger

  Stadionplein 20
  8025CP Zwolle

  Routebeschrijving

  Recensies Bluefinger, Zwolle

  8,2

  Op basis van 129 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Bluefinger hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  28 mei 2017
  Asperges met beenham Het went nooit. De asperges met beenham van Bluefinger. Volgens mij komen ze bij Oving vandaan. Man wat lekker. Een nadeel. Na afloop zat er een vlek in mijn favoriete t-shirt. Maar ja dat was mijn eigen schuld. Botersaus, met een vleugje nootmuskaat.
  9,0
  25 mei 2017
  Hr Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Het eten uit de kunst. En de bediening vlekkeloos.
  8,0
  18 apr 2017
  Zeer geslaagde avond 4 gangen verrassingsmenu was ook werkelijk een verrassing .
  8,3
  09 apr 2017
  Ondanks de late aankomst een perfect gerecht gehad Jammer dat we niet de 3 gangen of 5 hebben kunnen proberen het hoofdgerecht was geweldig
  7,0
  03 apr 2017
  Prima voor elkaar Prima verhouding tussen prijs en kwaliteit. Hoofdgerecht werd in eerste instantie vergeten, maar werd uiteindelijk goed gemaakt met een extra glas wijn

  Veelgestelde Vragen over Bluefinger

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Bluefinger en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Bluefinger?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!