+2 foto's
Couverts gaat offline in januari. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Brasserie Restaurant ´t Voorhuys, Zeist

  In Hotel Restaurant Oud London in Zeist vindt u de gezellige brasserie 't Voorhuys.
  In deze meer dan 200 jaar oude 'huiskamer', in 1804 gesticht door één van Napoleon's soldaten, staat gastvrijheid hoog in het vaandel.

  Wij bieden een wekelijks wisselend 2-gangen lunchmenu en een 3-gangen dinermenu. Onze menu's worden met zorg samengesteld door onze chef kok en zijn team. Onze koks werken graag met verse en eerlijke (seizoens)producten.

  Brasserie Restaurant ´t Voorhuys

  Woudenbergseweg 52
  3707HX Zeist

  Routebeschrijving

  Recensies Brasserie Restaurant ´t Voorhuys, Zeist

  8,6

  Op basis van 224 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Brasserie Restaurant ´t Voorhuys hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,3
  18 sep 2017
  constante kwaliteit! Afgelopen zondag met 10 personen gegeten. Lange tijd niet meer geweest, maar de kwaliteit is nog steeds prima. Professionele, vriendelijke bediening. Het geheel zou wel gemoderniseerd mogen worden, zowel restaurant gedeelte als de wc's, anno 2017!
  7,3
  11 sep 2017
  te lang het eten was weer heerlijk, maar het duurde maar liefst 1,5 uur voordat het voorgerecht kwam, en dat is onacceptabel , wij proberen het iedere keer weer maar ik denk toch dat dit de laatste keer is geweest tenzij er meer keukenpersoneel komt, de arme bediening kan er weinig aan doen maar krijgt wel met boze gasten te maken!
  6,6
  29 aug 2017
  Diner 28 augustus Het diner was heerlijk. Echter de bediening was zeer traag, de wachttijd tussen de gangen duurde veel te lang. Echt teleurstellend.
  8,3
  16 aug 2017
  Altijd goed: prima sfeer en heerlijk eten! We komen hier regelmatig en iedere keer zijn we helemaal tevreden: vriendelijke en snelle bediening, fijne sfeer, en heerlijk eten. Vooral de kreeftsoep is een aanrader!
  8,6
  07 aug 2017
  Dinner for four Zoals altijd een gezellig en goed verzorgd diner genoten. Alleen wat vreemd dat het door één van mijn tafelgenoten gewenste glas Riesling niet voorradig was, hoewel de wijn wel op de kaart was vermeld.

  Veelgestelde Vragen over Brasserie Restaurant ´t Voorhuys

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Brasserie Restaurant ´t Voorhuys en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Brasserie Restaurant ´t Voorhuys?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!