+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Brasserie Restaurant ´t Voorhuys, Zeist

  In Hotel Restaurant Oud London in Zeist vindt u de gezellige brasserie 't Voorhuys.
  In deze meer dan 200 jaar oude 'huiskamer', in 1804 gesticht door één van Napoleon's soldaten, staat gastvrijheid hoog in het vaandel.

  Wij bieden een wekelijks wisselend 2-gangen lunchmenu en een 3-gangen dinermenu. Onze menu's worden met zorg samengesteld door onze chef kok en zijn team. Onze koks werken graag met verse en eerlijke (seizoens)producten.

  Brasserie Restaurant ´t Voorhuys

  Woudenbergseweg 52
  3707HX Zeist

  Routebeschrijving

  Recensies Brasserie Restaurant ´t Voorhuys, Zeist

  8,6

  Op basis van 198 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Brasserie Restaurant ´t Voorhuys hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  17 apr 2017
  Mooie originele gerechten! Smaakvol. Voor- en hoofdgerecht: klassiek met een leuke kleine twist in opmaak. Erg kwalitatief en culinair hoogstaand. De dessertkaart viel me tegen. Erg gewoontjes met sorbetijs dameblanche of chocomouse. Ik Miste de originaliteit/ verfijning en ook het kaasplankje. De cappuccino incl. Borrelglaasje met koffieroom en chocorotsje was wel weer heerlijk.
  8,3
  31 mrt 2017
  vegetarisch eten bij Oud London mijn peetdochter uit de USA, die al ruim een jaar in Libanon werkt, was een paar dagen over om op een congres te Den Haag een voordracht te houden. haar grootmoeder van 92 woont in zorgcentrummVredenoord,,Huis ter Heide. ik was dus vanuit Groningen naar Zeist gekomen om kleindochter van de trein te halen en samen haar oma te bezoeken. hierna nam ik Maria mee uit eten. we vonden het geweldig lekker en hebben haast alles opgegeten. de amuse was van goede kwaliteit. de knapperige champignons met wen kaassausje oo rechaud was heerlijk en de vegetariache proverij was top. ook onze desertkeuze pakte geweldig goed uit, wij dronken alleen maar water, gebruiken beide geen alkoholhoudende dranken, maar hadden beslist een heel gezellige en fijne avond samen, ons tafeltje bij het raam werd door ons we zeker gewaardeerd.
  9,0
  29 mrt 2017
  Diner voor 10 personen Wij hebben zaterdag 25 maart met 10 personen gegeten ter gelegenheid van mijn verjaardag. Iedereen heeft genoten! Het verassingsdiner van de kok. Het was geweldig en lekker. En mede door de goede en gezellige bediening hebben wij een topavond gehad. Het is echt een aanrader!
  9,0
  24 mrt 2017
  23/3/2017 Als altijd voortreffelijk. Het is een genoegen om hier te komen.
  8,6
  20 mrt 2017
  acrostichon Onze ervaring met de ‘high tea’: Uiterst tevreden, heerlijk was ‘ie De bediening was echt zeer aardig Lekkere consumpties, Oud London waardig Onze dank voor de prettige sfeer Niet in het minst door de entourage deze keer Dus het is duidelijk: wilt u iets vieren vandaag Ons advies: denk aan Oud London, het klinkt niet vaag: Naar dit prima restaurant, ja, graag!

  Veelgestelde Vragen over Brasserie Restaurant ´t Voorhuys

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Brasserie Restaurant ´t Voorhuys en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Brasserie Restaurant ´t Voorhuys?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!