+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Brasserie Restaurant ´t Voorhuys, Zeist

  In Hotel Restaurant Oud London in Zeist vindt u de gezellige brasserie 't Voorhuys.
  In deze meer dan 200 jaar oude 'huiskamer', in 1804 gesticht door één van Napoleon's soldaten, staat gastvrijheid hoog in het vaandel.

  Wij bieden een wekelijks wisselend 2-gangen lunchmenu en een 3-gangen dinermenu. Onze menu's worden met zorg samengesteld door onze chef kok en zijn team. Onze koks werken graag met verse en eerlijke (seizoens)producten.

  Brasserie Restaurant ´t Voorhuys

  Woudenbergseweg 52
  3707HX Zeist

  Routebeschrijving

  Recensies Brasserie Restaurant ´t Voorhuys, Zeist

  8,6

  Op basis van 209 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Brasserie Restaurant ´t Voorhuys hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,3
  14 jun 2017
  Super team Prima eten voor een faire prijs. Ik kom hier erg graag mede door het bedienend personeel; stuk voor stuk echte gastheren en gastvrouwen met passie voor hun vak. Respect!
  10,0
  11 jun 2017
  Volle tien verdiend Wij vierden gisteravond in Brasserie 't Voorhuys/Oud London een belangrijke mijlpaal in ons leven, en dankzij de verzorging door de medewerkers van dit toprestaurant voelden wij ons helemaal eregasten op ons eigen feest! Van ons jaarlijkse aspergediner kunnen we dankzij Kamal Saadi en zijn collega's nog heel lang in herinnering nagenieten. Welbedankt! Met andere woorden: wij kunnen 't Voorhuys (ook uit eerdere ervaringen) van harte aanbevolen voor wie in stijl en met smaak een "hapje eten" wil.
  10,0
  10 jun 2017
  Zij weten hoe het moet! Echt geweldig! Wat een geweldige beleving. Lang geleden ergens gegeten te hebben waar echt alles klopt. De service is uitmuntend, men ziet alles, is professioneel, aardig. Het eten, aan alle details is gedacht. Olijfjes en amuse vooraf (waar krijg je dat nog). Eten is echt een beleving en te lekker. Qua details echt sterrenniveau. Koffie met heerlijke lekkernijen. Echt alles klopt! Ons zullen ze hier heel vaak gaan zien. Complimenten
  7,0
  29 mei 2017
  Op zich prima prima eten, niet bijzonder maar wel gewoon goed. Wel pittig geprijsd. Vriendelijk personeel!
  9,6
  29 mei 2017
  Heerlijk terras Heerlijke plek in Zeist, mooi terras met goede bediening en zalig eten

  Veelgestelde Vragen over Brasserie Restaurant ´t Voorhuys

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Brasserie Restaurant ´t Voorhuys en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Brasserie Restaurant ´t Voorhuys?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!