+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Shizen, Vianen

  Fusion, sushi & grill restaurant in Vianen. Bij Shizen kun je heerlijk genieten van de Aziatische keuken. Met meer dan 100 gerechten op de menukaart, staat dit restaurant garant voor een heerlijke culinaire belevenis. Wanneer je niet van sushi houdt, kun je bij dit restaurant ook terecht voor heerlijke grill en wok gerechten voor een vaste lage prijs. Zo heb je geen verrassingen achteraf. Het restaurant heeft een luxe en moderne sfeer met prettige zitplaatsen en gratis Wifi. Kun je geen keuze maken uit het uitgebreide menu? Geen probleem. Alle orders kun je zelf plaatsen via de aanwezige tablet. Zo kun je alles op je gemak bekijken. Tevens is er ruimte voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en verjaardagen. Er is voor ieder wat wils!

  Reserveer nu snel en kom gezellig langs!


  Shizen

  Clarissenhof 62
  4133AC Vianen

  Routebeschrijving

  Recensies Shizen, Vianen

  8,5

  Op basis van 2239 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Shizen hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,3
  21 aug 2017
  Weer heerlijk gegeten We gaan hier altijd graag eten met onze kinderen. Lekker en snelle bediening. Zeker met 2 kids aan tafel een genot.
  7,3
  21 aug 2017
  Ik stond niet op de reservering We komen er vaker. Prima locatie, alleen de reservering via couverts.nl stond niet op de lijst!!! Geluk dat er nog een tafeltje vrij was. !!!
  5,3
  14 aug 2017
  Lekker eten nog steeds maar het interieur verdient een opknap beurt! We hebben weer lekker gegeten, echter je merkt dat alles in het interieur een beetje groezelig aan het worden is en dat er op veel plakken vuil zit. Tevens hangt in het restaurant gedeelte een typische geur wat doet denken aan toilet. Kortom weer eens fris opknappen!!! Over het Eten hebben we geen klachten.
  10,0
  14 aug 2017
  Altijd heerlijk! Wij genieten volop iedere keer als wij hier eten, verveelt nooit & het service is altijd vriendelijk
  10,0
  14 aug 2017
  Zoals altijd weer heerlijk! Het eten is keer op keer weer heerlijk!

  Veelgestelde Vragen over Shizen

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Shizen en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Shizen?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!