+4 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 020-808 40 00

  Informatie Gossimijne Veghel, Veghel

  Gossimijne... da's lekker!

  Een avondje uit eten bij restaurant Gossimijne in Veghel: tijd voor het grote genieten. Enerzijds de vertrouwde sfeer van gezellig samenzijn. Anderzijds de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. En dat in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent.

  Bij Gossimijne in Veghel kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Alleen, met z'n tweeën of juist in groter gezelschap: we doen er alles aan om het u volledig naar de zin te maken.

  Gossimijne Veghel

  Molenstraat 41
  5461JP Veghel

  Routebeschrijving

  Recensies Gossimijne Veghel, Veghel

  8,6

  Op basis van 750 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Gossimijne Veghel hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  08 dec 2016
  Superlekker! Was lekker! Veel variatie op de kaart en hele lekkere toetjes.
  9,3
  08 dec 2016
  Gossimijne veghel We hebben heerlijk lang getafeld met tapasgerechten, de bediening was snel en goed. Tot de volgende keer.
  9,0
  08 dec 2016
  Gossiemijne Het was afgelopen zaterdag top bij Gossiemijne Veghel. Bedankt voor alles
  4,6
  07 dec 2016
  4 x 2 hapjes in 3 uur Het duurde echt veel te lang. Na 3 uur gingen We met honger naar huis. We waren er echt klaar mee.
  7,0
  04 dec 2016
  avondje uit We hebben een heerlijk avondje uit gehad, ik wil jullie alleen wel als tip nog meegeven dat ook het kleinste tafeltje in het hoekje niet vergeten mag worden, verder werd het op het eind van de avond zo koud binnen dat wij het niet erg vonden om te gaan. Sonde maar desalnietemin komen wij zeker nog eens terug.

  Veelgestelde Vragen over Gossimijne Veghel

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Gossimijne Veghel en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Gossimijne Veghel?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!