+3 foto's
Couverts gaat offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontvang 50% korting op je totale rekening tijdens het IENS Festival t/m 30 november.
Ontdek & reserveer nieuwe restaurants!

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Brasserie Bij Slik, Veenendaal

  Brasserie bij Slik in Veenendaal is een gezellige en sfeervolle brasserie waar je tussen het winkelen door geniet van een heerlijk vers kopje koffie met huisgemaakt gebak. Tevens bieden wij de gelegenheid om tussen de middag een heerlijke lunch te nuttigen, vers bereid uit eigen keuken. Brasserie bij Slik is uitermate geschikt voor zakenlunches. Daarnaast is het mogelijk om buiten onze reguliere openingstijden open te gaan voor diverse aangelegenheden. Vraag naar de mogelijkheden, en wij vinden voor u een gepaste oplossing. Tot ziens bij Slik in Veenendaal!

  Wil je een arrangement, zoals een high tea of high wine reserveren? Laat het weten in het opmerkingenveld tijdens het maken van je online reservering.

  Arrangementen
  High tea: €19,50 p.p.
  High wine: €22,50 p.p.
  High beer: €22,50 p.p.

  Brasserie Bij Slik

  Tuinstraat 16
  3901RB Veenendaal

  Routebeschrijving

  Recensies Brasserie Bij Slik, Veenendaal

  8,8

  Op basis van 57 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Brasserie Bij Slik hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,3
  07 sep 2017
  Tevreden lekkere high tea gedaan, voor 2e keer. Vriendelijk personeel. Wat over bleef, mochten we meenemen. Goede service!
  10,0
  01 aug 2017
  Heerlijke high tea Een super lekkere high tea gehad. Lekker gezeten vriendelijk personeel en heel veel lekker eten. Kom zeker nog een keer.
  8,3
  13 mei 2017
  High beer Drie heerlijke biertjes, en hapjes. Bediening erg vriendelijk met goede uitleg over de biertjes en hapjes. Echt een aanrader. Dit was voor ons de derde keer, de vierde zal snel volgen. Nog bedankt voor de gezellige avond.
  10,0
  29 mrt 2017
  Een heerlijke lunch We hebben er erg lekker gegeten! Een aanrader
  8,0
  26 mrt 2017
  Gezellige high tea gehad Gezellig, er is duidelijk veel moeite voor ons gedaan. De sfeer was gezellig en het was voor herhaling vatbaar.

  Veelgestelde Vragen over Brasserie Bij Slik

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Brasserie Bij Slik en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Brasserie Bij Slik?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!