7,0
28 jun 2017
Goed eten, wel slechte akoustiek Met 7 personen gegeten, Gezellige sfeer, maar met meer dan 4 personen rond een tafel is het onmogelijk om met iedereen een gesprek te voeren. Dat was zonde. Hoofdgerecht was erg lekker. Voorgerecht met rauw vlees .... ik ben bang dat dat me toch niet goed bevallen is. Helaas.
8,6
28 jun 2017
Eten van sterrenniveau Keuze is niet moeilijk, vega of niet. Daarna werden we verrast met heerlijke borden topkwaliteit eten.
8,6
26 jun 2017
Heerlijk genoten met super passende wijnarrangement Vrijdagavond genoten van een 4 gangen menu met bijpassend wijnarrangement. Enorm verrast van de verschillende smaken in elk gerecht en hoe goed de wijn erbij paste. Vriendelijk personeel en heel gezellig ambiance.
9,3
26 jun 2017
Heerlijk gegeten! We hebben hier op zaterdagavond heerlijk gegeten. Ik heb hier meerdere malen gegeten en elke keer is het weer goed! Het restaurant is klein genoeg om persoonlijk benaderd te kunnen worden, maar groot genoeg om ook een restaurant te zijn. We hadden het 5 gangen menu, wat erg goed uitgebalanceerd was. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en waar nodig werden een vervangend gerecht aangeboden. De bediening voelde de sfeer goed aan en paste de snelheid van bediening aan op het glas (bijpassende) wijn van het vorige gerecht. Oog voor details, klasse!
8,6
25 jun 2017
Top! Heerlijk gegeten, prima bediening, goede uitleg bij de gerechten en zonder problemen van het terras naar binnen verhuist toen het kouder begon te worden.
9,0
25 jun 2017
Relaxed genieten van bijzonder smaakvolle en creatieve gerechtjes Dit is mijn tweede keer dat ik bij de Klub gegeten heb. De eerste keer was een goede ervaring, maar vanwege hevige verkoudheid kon ik niet alles even goed proeven. Het eten is heerlijk, bediening/ interieur/ sfeer ontspannen. Prijs kwaliteit verhouding goed. Heerlijk avondje uit dus. Voor mij als pescetarier erg fijn dat er veel gewerkt wordt met vis en groenten
8,3
25 jun 2017
Heerlijk eten, ongedwongen sfeer. Opnieuw genoten bij de Klub. Een ontspannen plek. Het eten altijd goed en verrassend. De bediening niet opdringerig. Kwaliteit voor je geld. Dank voor de gezellige avond!
9,6
25 jun 2017
Super sfeervol De bediening was top! Ik Moest helaas snel eten en dat was allemaal geen probleem. Erg leuk terras en heerlijk eten voor een leuk prijsje.
8,6
24 jun 2017
Altijd een feestje om bij De Klub te eten Liefde voor eten en koken, bij De Klub. Fijn om daar gast te zijn. Porties mogen iets groter, that's all.
10,0
24 jun 2017
Wat een feest! Wat een feest was het weer om te mogen genieten bij De Klub! Lokatie, de bediening, het eten, de champagne, de ongedwongen sfeer - alles klopt. Heerlijk! Tot snel ????
  • 1