10,0
23 aug 2017
te gast bij De liefhebbers Fijn om weer te eten bij Joost en zijn vrienden, de liefhebbers van alles wat ze ons voorschotelde. Want dat proef je, de liefde waarmee de gerechten worden gemaakt én geserveerd. Dank, jullie allen, tot gauw!!
10,0
21 aug 2017
heel goed eten, fijne service Bij de Klub eten was heerlijk. De keuze was vegetarisch of vlees/vis van een vast per week wisselend menu. De kwaliteit van het eten was heel hoog, ik heb heel lekker gegeten. De bediening was erg attent en gaf ook advies voor de juiste wijn bij het gerecht. Een een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit restaurant ligt wat verstopt wat de beleving voor mij en mijn partner alleen maar leuker maakte. Bravo!
9,6
14 aug 2017
Super Top bediening in een sfeervol restaurant waar je heerlijk en puur kan eten. Erg genoten.
9,0
13 aug 2017
Heerlijk eten op een onbekende locatie in een informele sfeer Heerlijk eten met goed op elkaar afgestemde smaken en goede wijnen! Het (verrassings)menu wisselt wekelijks en de prijs/kwaliteit is top! Komen er zeker nog een keer.
9,3
11 aug 2017
Werkelijk Fantastisch eten Uitstekend eten. Verrassende combinatie van smaken. We hebben een heerlijke avond gehad. Een aanrader.
9,0
11 aug 2017
Fijne sfeer, fijne mensen en heerlijk eten! Wat een feestje om hier te zijn!
9,3
29 jul 2017
Super Hartelijk ontvangst. Nog even buiten gezeten met een flesje wijn. 4 gangen gerecht prima en lekker. Voldoende. Wel bijzonder dat er orgaanvlees werd geserveerd. Dit lust niet altijd iedereen. Niets op aan te merken en wij komen zeker terug!
9,3
27 jul 2017
Lekker eten, goede bediening en sfeer Top
9,0
15 jul 2017
Verrassend lekker Heerlijke avond gehad! Fijne sfeer, vriendelijke bediening en een verrassend menu. Je proeft dat de ingrediënten met zorg zijn uitgekozen en iedere gang is een klein feestje op je bord! Zeker voor herhaling vatbaar!
9,0
14 jul 2017
Uitdagend en lekker Echt lekker gegeten. Bij De Klub heb je een wisselend week 3-5 gangenmenu met de keuze uit 2 gerechten per gang (vega of vlees/vis). Je merkt dat er met plezier wordt gekookt; de combinaties zijn verrassend & de borden zien er kleurrijk uit en natuurlijk het belangrijkste; het smaakt ook lekker. Ze hebben goede wijnen op de kaart die goed bij de gerechten passen. Mocht je zwanger zijn, weet de keuken goed het eten hierop aan te passen. Ookal was het druk - op woensdagavond zit het helemaal vol - zijn we goed bediend. Reserveren is dus echt handig wil je een tafeltje bemachtigen. Voor herhaling vatbaar dus.
  • 1