+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Gossimijne Uden, Uden

  Gossimijne... da's lekker! Een avondje uit eten bij restaurant Gossimijne in Uden: tijd voor het grote genieten. Enerzijds de vertrouwde sfeer van gezellig samenzijn. Anderzijds de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. En dat in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent. Bij Gossimijne in Uden kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Alleen, met z'n tweeën of juist in groter gezelschap: we doen er alles aan om het u volledig naar de zin te maken.

  Gossimijne Uden

  Prior van Milstraat 107
  5402GR Uden

  Routebeschrijving

  Recensies Gossimijne Uden, Uden

  8,3

  Op basis van 920 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Gossimijne Uden hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  23 mei 2017
  Dubbel genieten!! Wat een topavond met heerlijk eten, gezellige sfeer en een top bediening! Complimenten!!!
  10,0
  21 mei 2017
  Het was super Alles was perfect. Precies zoals we gehoopt hadden. Goede service, vriendelijk personeel. We waren met 19 personen. Hadden voor het Bofferd menu gekozen en iedereen heeft heerlijk gegeten. Het was echt super.
  8,0
  19 mei 2017
  Leuke avond lekker gegeten Onze trouwdag gevierd was een geslaagde avond
  8,0
  17 mei 2017
  Perfect Lekker . Goede bediening
  6,0
  15 mei 2017
  Lange avond Het was erg lekker maar het duurde een uur voordat we onze eerste bestelling kregen. We hebben 4.5 uur daar gezeten en omdat het zolang duurde maar 5 rondes gehad. We gingen met honger naar huis. Erg jammer. We zijn een paar keer bij gossiemijne in Venray geweest en daar was dit beter geregeld. Zo is het wel erg duur.

  Veelgestelde Vragen over Gossimijne Uden

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Gossimijne Uden en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Gossimijne Uden?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!