+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 020-808 40 00

  Informatie Gossimijne Uden, Uden

  Gossimijne... da's lekker! Een avondje uit eten bij restaurant Gossimijne in Uden: tijd voor het grote genieten. Enerzijds de vertrouwde sfeer van gezellig samenzijn. Anderzijds de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. En dat in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent. Bij Gossimijne in Uden kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Alleen, met z'n tweeën of juist in groter gezelschap: we doen er alles aan om het u volledig naar de zin te maken.

  Gossimijne Uden

  Prior van Milstraat 107
  5402GR Uden

  Routebeschrijving

  Recensies Gossimijne Uden, Uden

  8,3

  Op basis van 864 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Gossimijne Uden hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  6,3
  10 jan 2017
  Lekker gegeten, slechte service, duur betaald We hebben a la carte gegeten. Hoofdgerecht werd geserveerd, maar hebben toen nog 10 minuten moeten wachten op gerecht van één kind, en op de bijgerechten (patat en salade). Bediening maakte geen melding van de wachttijd. Vooraf werd ook vergeten het door ons bestelde brood te serveren. Bij het afserveren liet men de helft staan, en dit werd pas ruim 10 minuten later afgeserveerd. Prijs voor a la carte eten is niet in verhouding met het onbeperkt tapas eten... kwaliteit van het eten was goed, we hebben lekker gegeten in een goede sfeer.
  7,3
  10 jan 2017
  Heerlijk gegeten Heerlijk gegeten. Prima tapasgerechten. Ruimte op de verhoging veel te krap. Er staan 4 setjes tafels met ieder 2 stoelen. Dit is niet klantvriendelijk en past niet. Je kunt je benen niet kwijt.
  9,3
  09 jan 2017
  Leuke restaurant met kwalitatief goed eten tegen een redelijke prijs! Goede prijs/kwaliteit verhouding en leuke, gezellige ambiance
  8,6
  03 jan 2017
  Lekker genoten! Klein en sfeervol
  6,6
  03 jan 2017
  Wel goed maar niet top Laatst tapas wezen eten. Genoeg keus maar de warme gerechtjes waren koud. Ze komen vaak genog vragen of je drinken wil maar toen er bier was besteld en niet werd gebracht vroegen we er om en werd het opnieuw aangeslagen. Mijn broer heeft dit ook een keer gehad, dus goed het bonnetje checken. De hogen stoelen zitten verschrikkelijk

  Veelgestelde Vragen over Gossimijne Uden

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Gossimijne Uden en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Gossimijne Uden?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!