+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Taste!, Tilburg

  Taste! in Tilburg is allesbehalve een doorsnee restaurant. Eten bij Taste! is een belevenis, een culinair avontuur! Een avond in dit restaurant betekent optimaal genieten in een trendy, gastvrije omgeving. Iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken voelt zich hier direct thuis. Taste! serveert exclusieve en verfijnde gerechten, waarbij smaak en beleving centraal staan. Het restaurant is zonder twijfel een van de aanvoerders in de Tilburgse horeca. Gelegen in het centrum van Tilburg, is Taste! hét restaurant voor iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken.

  Taste!

  Heuvelpoort 300
  5038DT Tilburg

  Routebeschrijving

  Recensies Taste!, Tilburg

  8,7

  Op basis van 422 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Taste! hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  01 aug 2017
  Sky High We hebben wederom genoten van de locatie, de sfeer, het heerlijke eten en de voortreffelijke bediening. Voor volgend jaar al weer gereserveerd, dat zegt genoeg!
  10,0
  31 jul 2017
  Heerlijke avond Hier moet je zijn voor een heerlijke avond genieten van lekker eten en drinken!
  9,0
  31 jul 2017
  Zoals altijd heel erg goed Skyhigh tijdens de Tilburgse Kermis. Op een gezellig dakterras met uitzicht op de kermis genieten van geweldig eten. Elke keer weer een feest bij Taste!
  9,6
  31 jul 2017
  Geweldig gegeten en gedronken Leuke ervaring bij sky-high. Voor herhaling vatbaar. Mooie wijnen kees..top
  9,3
  26 jul 2017
  Sterwaardig Wat een fantastiche avond hebben we beleefd bij Taste! in Tilburg. Verrassende gerechten, allemaal even smaakvol, een kunstwerk om naar te kijken, een streling voor de tong. In één woord....sterwaardig!! Heb laatst bij een sterrenrestaurant gegeten, maar vind dat Taste daar zeker aan kan tippen, zo niet beter was....

  Veelgestelde Vragen over Taste!

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Taste! en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Taste!?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!