6,3
23 jun 2017
Romantisch genoten Leuk restaurant! Alleen vond ik de High Thea een beetje saai. Het had veel leuker aangekleed kunnen zijn. Maar voor mijn vriendin was het de eerste keer,en ze vond het geweldig. Dus heb daar mijn mond over gehouden. Bediening was super????
9,0
19 jun 2017
Lekkere en gezellige high-beer! Onze gastheer was heel attent en besteedde veel aandacht aan elk biertje. Hij vertelde er leuke weetjes bij. Het eten was erg goed aangepast op het bierthema. We hebben ervan genoten!
5,3
13 jun 2017
Chauffeuse Ik miste wat rauwkost of een beetje warme groente bij het lekker bekkie en de sathe schotel.. Lekkerbekje was lekker maar de friet was veel te hard gebakken.
3,0
06 jun 2017
The first time Een half uur op het voorgerecht moeten wachten. Reactie was dat het een ingewikkeld proces was om 2 x 6 oesters te openen. Wees dan eerlijk. Ook het gevraagde brood kwam pas na een half uur. En zonder olijfolie waar om gevraagd was. Daarna Bij a 3 kwartier wachten op het hoofdgerecht een visplankje. Sorry hoor, ik heb nog nooit zo'n slechte zalm gezien, en de meerval als het al meerval was had een wel erg rare kleur. Ik weet dat ik niet alles kan verwachten, maar dan hoeft het niet slecht te zijn. Afgerekend en ergens anders gaan zitten in de stand, maar hier nooit meer.
9,0
28 mei 2017
Bijzonder genoten! High beer was top! Top bieren, top gerechten, top service! Echt een aanrader.
9,0
27 mei 2017
Ice-dippen, wat leuk! We kwamen binnen en we mochten meteen uitkiezen waar we gingen zitten. Ik vond het echt heel leuk om te zien dat de service heel goed was. We gingen ice dippen. Het was wel jammer dat er heel veel fruit was dat we niet lustten. Een tip; misschien de klanten zelf de fruitschaal laten samenstellen. Verder had ik een gezellige middag met een leuke sfeer en goede bediening!
8,3
22 mei 2017
Super High Beer! Zeer gezellige High Beer gehad bij café Slagroom. Met name het enthousiasme en de kennis van onze serveerder maakt de ervaring tot een succes. Complimenten voor de persoonlijke benadering, de uitgekozen biertjes en het vergezelde eten!
8,0
21 mei 2017
Lekker ice-dippen Het was erg warm, dus buiten geice-dipt. Was lekker met een over het algemeen prima service.
8,0
20 mei 2017
Heerlijke Hightea Met z'n vieren mijn verjaardag gevierd met een heerlijke Hightea.. Een etagere vol lekkere hartige en zoete gerechten,de scones waren echt Top zeker met de heerlijke pudding.. Wel kregen we met z'n vieren 2 glaasjes hangop misschien was dit ook voor op een scone..dit was niet helemaal duidelijk..Tip:misschien is het leuker om iedereen zo'n klein glaasje met hangop te serveren.. De sfeer was erg gezellig en de tafel met leuk en mooi servies gedekt. Zeker een aanrader en wie weet komen we nog eens terug uit het Westen.
9,6
10 mei 2017
Ice dipping Heerlijk gegeten. Attente bediening. Kreeft super vers uit eigen basin! Ice dipping is erg gezellig toetje!
  • 1