10,0
19 aug 2017
heerlijke avond gehad heerlijk eten super goede service vriendelijk personeel top avondje gehad
9,0
09 aug 2017
Heerlijk gegeten met onze groep We hebben afgelopen zaterdag bij Slagroom gegeten met onze groep. Eten, drinken prima in orde en de bediening zeer attent. Ook fijn contact voor de reservering en alles wat er geregeld moest worden. Aan te bevelen en voor herhaling vatbaar! Bedankt Dyan en Lieke.
5,6
07 aug 2017
Tegenvallende high tea Ik vond dat we weinig kregen, 1 etagere met kleine hapjes. Ben meer gewend van een high tea, dan krijg je vaak nog wat dingen tussendoor en zijn de sandwiches groter. In het begin werd er om de 5 min gevraagd of alles naar ons zin was daarna duurde het erg lang en moesten we zelf roepen voordat we weer wat warm water kregen. Toen ik af wilde rekenen bleek dat we nog een borreltje kregen die ze naar mijn idee vergeten waren want ze hebben tijd genoeg gehad om dat te komen brengen. De sfeer was verder prima!
9,3
07 aug 2017
Grote Groep 16 man Zaterdag 5 Augustus met een groep van 16 man hier gegeten. De service was top en ook het 3 gangen menu was voortreffelijk. Niets dan lof van de hele groep. Complimenten aan de bediening!
7,0
24 jul 2017
High thea Hele leuke zaak werden vriendelijk ontvangen en het was een goed gevulde high Thea Muziek stond wel erg hard Had doorgegeven dat er iemand mee kwam die zwanger is waar geen rekening mee was gehouden Maar verder erg genoten en gaan zeker weer
7,3
19 jul 2017
Goed eten/service kan beter Gisteren lekker gegeten bij slagroom. Het was een gezellige sfeer vooruitlopen op de Tilburgse Kermis. Ondanks dat het niet erg druk was, hebben we meerdere keren de bediening moeten roepen/aanspreken voor hulp/service. Erg jammer, ik was hier eerder een keer toen het erg druk was, maar toen liep de service uitstekend. Hoop dat het een off day was/uitzondering
9,3
14 jul 2017
Top High Beer! Superservice met een leuke bediening! De High Beer is een aanrader voor iedereen, wij hebben er van genoten!
8,3
13 jul 2017
High beer met veel plezier De high beer is een echte aanbeveling. Het personeel kwam met verrassende biertje en wist hier ook veel over te vertellen. Het eten was goed en leuk dat het bier ook terug kwam in sommige gerechten.
7,6
09 jul 2017
Topavond Het was erg lekker en leuk. Het enige wat jammer was is dat we binnen moesten zitten terwijl er nog plek was op het terras. Verder wist de ober er veel van en vertelde het heel goed. Al met al een aanrader
9,0
02 jul 2017
Erg goede high beer Een erg goede en lekkere high beer gehad. De uitleg over de biertjes was leuk en het eten was erg goed. Erg leuke en goed verzorgde avond gehad.
  • 1