8,6
01 okt 2017
Superleuke High Beer Een hele leuke high Beer met verrassende biertjes en lekkere gerechtjes. We hebben genoten en een heel gezellige middag gehad. Ook de sfeer en bediening hadden hier een mooie bijdrage aan.
8,0
26 sep 2017
Goed Vlees was erg goed, en de biertjes lekker. Pasta zalm is met weinig zalm en was niet geslaagd. Voor de rest een aanrader
6,3
25 sep 2017
Film menu We waren met een groep van 4 personen. We hebben echt heerlijk gegeten, daar was niets mis mee. De portie zijn, naar mijn mening erg groot. Het mag best iets minder maar dat is persoonlijk natuurlijk. Omdat we naar de film gingen was het, op het laatst, best een beetje haasten. Jammer dat het personeel dat niet in de gaten hield, ondanks dat we het meerdere malen gezegd hebben.
7,3
23 sep 2017
Wachten... Het eten was heerlijk en de service prima. Helaas was dat na het voorgerecht anders, we werden “vergeten” we hadden geen tijd meer voor de extra beloofde frietjes en een nagerecht. En het was haasten om op tijd bij het concert te komen.
7,6
14 sep 2017
High Tea We hebben heerlijke broodjes e.d. gegeten en het was ook ruim voldoende. Echter we hadden wel theekopjes die aan de binnenkant een bruine thee-aanslag hadden, dat zag er niet zo fris uit. Ook sommige bestek moest opgepoetst worden.
8,6
14 sep 2017
verrassende prijs/kwaliteitverhouding! In eerste instantie denk je met een Eetcafé van doen te hebben; gewoon gezellig, heel informeel een hapje eten. En dat kan hier ook exact zo, natuurlijk. Maar er gaat wel degelijk iets meer schuil achter het "keukengordijn" van Slagroom. Op de kaart vind je bijvoorbeeld ook verrassend veel gerechten waarvan je weet dat dat net iets meer vraagt van de keuken. Vooral de vis- en schaal-en schelpgerechten zijn veelal uitstekend bereid. Je kunt hier gewoon een hele of halve kreeft bestellen, goed klaargemaakt. Of een klassieker als een t-bone steak, een lastig stuk vlees vanwege de twee soorten aan één bot, heel goed en perfect gegaard zoals gevraagd. Mooie sauzen, veel op bier gebaseerd. Kortom: de heerlijke ongedwongen sfeer van een eetcafé, maar met een veel volwassener en kwalitatief verrassend niveau. Gekoppeld aan dito bediening maakt dit dat ik hier graag terugkom!
9,3
09 sep 2017
Helemaal top! Voor het eerst hier gegeten maar zeker niet voor het laatst! Vriendelijk personeel eten was top en kwam snel, personeel nam de tijd, en het eten was heerlijk!
7,6
06 sep 2017
Leuke avond gehad Iets wat aan de dure kant wel goede service en vriendelijk personeel het eten was goed
8,6
06 sep 2017
Het was super!! Was heel lekker mogen van ons wel iets meer aardbeien bij het icedippen maar het was top!!!
8,0
03 sep 2017
Heerlijke icedipping Gisteren voor het eerst als toetje icedipping gedaan (met stikstof je eigen fruitijsje maken). Een echte aanrader voor echte toetjes-monsters! Tip: van tevoren alleen een voorgerechtje nemen, anders kun je het toetje niet op ;)
  • 1