+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Slagroom, Tilburg

  Slagroom Eten en Drinken is als binnenstappen in een ouderwets Hollandse boerderijkeuken: een warme ambiance en overduidelijke Brabantse gastvrijheid! En wanneer een middagborrel automatisch in een stapavond transformeert, gaan de tafeltjes aan de kant en de muziek? een tandje omhoog.

  In dit authentieke café hechten we veel waarde aan beleving, sfeer en gezelligheid; dat is terug te zien in de menukaart en de verschillende dranken. Bovendien is er naast een high tea ook een high beer arrangement: onder het genot van smakelijke hapjes verschillende kwaliteitsbieren proeven.

  Bij Slagroom Eten en Drinken zijn we van mening dat het totaalplaatje telt, daarom passen we een arrangement of reservering graag aan op uw wensen.

  High thea 21,50
  High beer 24,50
  Film & Food 24,50

  Slagroom

  Piusplein 6a
  5038WL Tilburg

  Routebeschrijving

  Recensies Slagroom, Tilburg

  8,3

  Op basis van 355 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Slagroom hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  19 aug 2017
  heerlijke avond gehad heerlijk eten super goede service vriendelijk personeel top avondje gehad
  9,0
  09 aug 2017
  Heerlijk gegeten met onze groep We hebben afgelopen zaterdag bij Slagroom gegeten met onze groep. Eten, drinken prima in orde en de bediening zeer attent. Ook fijn contact voor de reservering en alles wat er geregeld moest worden. Aan te bevelen en voor herhaling vatbaar! Bedankt Dyan en Lieke.
  5,6
  07 aug 2017
  Tegenvallende high tea Ik vond dat we weinig kregen, 1 etagere met kleine hapjes. Ben meer gewend van een high tea, dan krijg je vaak nog wat dingen tussendoor en zijn de sandwiches groter. In het begin werd er om de 5 min gevraagd of alles naar ons zin was daarna duurde het erg lang en moesten we zelf roepen voordat we weer wat warm water kregen. Toen ik af wilde rekenen bleek dat we nog een borreltje kregen die ze naar mijn idee vergeten waren want ze hebben tijd genoeg gehad om dat te komen brengen. De sfeer was verder prima!
  9,3
  07 aug 2017
  Grote Groep 16 man Zaterdag 5 Augustus met een groep van 16 man hier gegeten. De service was top en ook het 3 gangen menu was voortreffelijk. Niets dan lof van de hele groep. Complimenten aan de bediening!
  7,0
  24 jul 2017
  High thea Hele leuke zaak werden vriendelijk ontvangen en het was een goed gevulde high Thea Muziek stond wel erg hard Had doorgegeven dat er iemand mee kwam die zwanger is waar geen rekening mee was gehouden Maar verder erg genoten en gaan zeker weer

  Veelgestelde Vragen over Slagroom

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Slagroom en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Slagroom?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!