+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Slagroom, Tilburg

  Slagroom Eten en Drinken is als binnenstappen in een ouderwets Hollandse boerderijkeuken: een warme ambiance en overduidelijke Brabantse gastvrijheid! En wanneer een middagborrel automatisch in een stapavond transformeert, gaan de tafeltjes aan de kant en de muziek? een tandje omhoog.

  In dit authentieke café hechten we veel waarde aan beleving, sfeer en gezelligheid; dat is terug te zien in de menukaart en de verschillende dranken. Bovendien is er naast een high tea ook een high beer arrangement: onder het genot van smakelijke hapjes verschillende kwaliteitsbieren proeven.

  Bij Slagroom Eten en Drinken zijn we van mening dat het totaalplaatje telt, daarom passen we een arrangement of reservering graag aan op uw wensen.

  High thea 21,50
  High beer 24,50
  Film & Food 24,50

  Slagroom

  Piusplein 6a
  5038WL Tilburg

  Routebeschrijving

  Recensies Slagroom, Tilburg

  8,3

  Op basis van 345 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Slagroom hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  6,3
  23 jun 2017
  Romantisch genoten Leuk restaurant! Alleen vond ik de High Thea een beetje saai. Het had veel leuker aangekleed kunnen zijn. Maar voor mijn vriendin was het de eerste keer,en ze vond het geweldig. Dus heb daar mijn mond over gehouden. Bediening was super????
  9,0
  19 jun 2017
  Lekkere en gezellige high-beer! Onze gastheer was heel attent en besteedde veel aandacht aan elk biertje. Hij vertelde er leuke weetjes bij. Het eten was erg goed aangepast op het bierthema. We hebben ervan genoten!
  5,3
  13 jun 2017
  Chauffeuse Ik miste wat rauwkost of een beetje warme groente bij het lekker bekkie en de sathe schotel.. Lekkerbekje was lekker maar de friet was veel te hard gebakken.
  3,0
  06 jun 2017
  The first time Een half uur op het voorgerecht moeten wachten. Reactie was dat het een ingewikkeld proces was om 2 x 6 oesters te openen. Wees dan eerlijk. Ook het gevraagde brood kwam pas na een half uur. En zonder olijfolie waar om gevraagd was. Daarna Bij a 3 kwartier wachten op het hoofdgerecht een visplankje. Sorry hoor, ik heb nog nooit zo'n slechte zalm gezien, en de meerval als het al meerval was had een wel erg rare kleur. Ik weet dat ik niet alles kan verwachten, maar dan hoeft het niet slecht te zijn. Afgerekend en ergens anders gaan zitten in de stand, maar hier nooit meer.
  9,0
  28 mei 2017
  Bijzonder genoten! High beer was top! Top bieren, top gerechten, top service! Echt een aanrader.

  Veelgestelde Vragen over Slagroom

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Slagroom en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Slagroom?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!