+6 foto's
Couverts gaat offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontvang 50% korting op je totale rekening tijdens het IENS Festival t/m 30 november.
Ontdek & reserveer nieuwe restaurants!

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Slagroom, Tilburg

  Slagroom Eten en Drinken is als binnenstappen in een ouderwets Hollandse boerderijkeuken: een warme ambiance en overduidelijke Brabantse gastvrijheid! En wanneer een middagborrel automatisch in een stapavond transformeert, gaan de tafeltjes aan de kant en de muziek? een tandje omhoog.

  In dit authentieke café hechten we veel waarde aan beleving, sfeer en gezelligheid; dat is terug te zien in de menukaart en de verschillende dranken. Bovendien is er naast een high tea ook een high beer arrangement: onder het genot van smakelijke hapjes verschillende kwaliteitsbieren proeven.

  Bij Slagroom Eten en Drinken zijn we van mening dat het totaalplaatje telt, daarom passen we een arrangement of reservering graag aan op uw wensen.

  High thea 21,50
  High beer 24,50
  Film & Food 24,50

  Slagroom

  Piusplein 6a
  5038WL Tilburg

  Routebeschrijving

  Recensies Slagroom, Tilburg

  8,3

  Op basis van 368 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Slagroom hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,6
  01 okt 2017
  Superleuke High Beer Een hele leuke high Beer met verrassende biertjes en lekkere gerechtjes. We hebben genoten en een heel gezellige middag gehad. Ook de sfeer en bediening hadden hier een mooie bijdrage aan.
  8,0
  26 sep 2017
  Goed Vlees was erg goed, en de biertjes lekker. Pasta zalm is met weinig zalm en was niet geslaagd. Voor de rest een aanrader
  6,3
  25 sep 2017
  Film menu We waren met een groep van 4 personen. We hebben echt heerlijk gegeten, daar was niets mis mee. De portie zijn, naar mijn mening erg groot. Het mag best iets minder maar dat is persoonlijk natuurlijk. Omdat we naar de film gingen was het, op het laatst, best een beetje haasten. Jammer dat het personeel dat niet in de gaten hield, ondanks dat we het meerdere malen gezegd hebben.
  7,3
  23 sep 2017
  Wachten... Het eten was heerlijk en de service prima. Helaas was dat na het voorgerecht anders, we werden “vergeten” we hadden geen tijd meer voor de extra beloofde frietjes en een nagerecht. En het was haasten om op tijd bij het concert te komen.
  7,6
  14 sep 2017
  High Tea We hebben heerlijke broodjes e.d. gegeten en het was ook ruim voldoende. Echter we hadden wel theekopjes die aan de binnenkant een bruine thee-aanslag hadden, dat zag er niet zo fris uit. Ook sommige bestek moest opgepoetst worden.

  Veelgestelde Vragen over Slagroom

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Slagroom en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Slagroom?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!