+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie De Herberg van Smallingerland, Rottevalle

  De Herberg van Smallingerland in Rottevalle wordt sinds 1995 gerund door Freddy Bult en Aukje Westerhof. Hun warme gevoel voor gastvrijheid in combinatie met de uitstekende keuken, zorgen voor een fijne avond uit. De eigentijdse Nederlandse keuken is geheel in de stijl van de Herberg met een vleugje nostalgie. Het restaurant koestert de Nederlandse keuken en wil dat graag met iedereen delen. Hiervoor worden authentieke Nederlandse gerechten gebruikt, met geraffineerd gebruik van groenten en ingrediënten. Deze zijn tevens vaak seizoensgebonden. Bij De Herberg van Smallingerland kun je altijd terecht voor een lekkere maaltijd. Dus ben je eens in de buurt? Kom dan gezellig langs!

  De Herberg van Smallingerland

  Muldersplein 2
  9221SP Rottevalle

  Routebeschrijving

  Recensies De Herberg van Smallingerland, Rottevalle

  9,1

  Op basis van 111 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij De Herberg van Smallingerland hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  05 jun 2017
  Geweldig lekker gegeten Lange tijd niet geweest maar we gaan nu spoedig weer want jet is hoer echt uitstekend
  9,3
  05 jun 2017
  Heerlijk avondje uit Pure verwennerij, Uitstekende gastheer/vrouw en heerlijk gegegeten. Kortom een fijne beleving.
  10,0
  29 mei 2017
  Eten in de Herberg van Smallingerland Wij hebben in een aangename sfeer onze 41-ste huwelijksdag gevierd in de Herberg van Smallingerland. Het eten was, zoals we al eerder vastgesteld hadden, weer vol verrassingen en ook weer overheerlijk. De bediening is goed en men is in de keuken zelfs bereid om wat kleine geheimpjes prijs te geven.
  8,3
  10 mei 2017
  Gast Alle onderdelen van het diner waren keurig verzorgd, de bediening erg aandachtig voor de niet alledaagse eisen en wensen van onze gasten, waaraan volledig tegemoet is gekomen. Een ieder keerde opgewekt en met een tevreden gevoel huiswaarts. Zo kun je met een gerust gevoel een volgende keer gasten uitnodigen voor een diner bij De Herberg van Smallingerland.
  8,6
  27 apr 2017
  geslaagde avond, we hadden iets te vieren Heerlijk gegeten en uitstekend bediend.

  Veelgestelde Vragen over De Herberg van Smallingerland

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant De Herberg van Smallingerland en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij De Herberg van Smallingerland?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!