+5 foto's
Couverts gaat offline in januari. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  MOOII in Rotterdam

  Restaurant MOOII is een modern, stijlvol restaurant met een warme uitstraling, gelegen in één van de best bewaarde gebieden van Rotterdam: de Oude Haven.

  Geniet van een veelzijdige menukaart die met passie door de chef en zijn team is samengesteld. De basis van de keuken is Frans met invloeden vanuit de hele wereld. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met duurzame en biologische producten en dat proef je terug!

  Restaurant MOOII beschikt over een ruime bar waar je gezellig een aperitief kunt drinken onder het genot van diverse heerlijke borrelhapjes. Heb je liever à la carte? MOOII beschikt ook over een á la carte ruimte waar je van culinaire hoogstandjes kunt genieten.

  Reserveer bij restaurant MOOII in Rotterdam en proef het zelf!

  Restaurant MOOII

  Oost-Wijnstraat 8
  3011TZ Rotterdam

  Routebeschrijving

  Recensies MOOII in Rotterdam

  8,4

  Op basis van 121 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant MOOII hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,6
  02 okt 2017
  Goed gegeten in een gezellige zaak Zeer gezellig en warm restaurant.
  9,0
  02 okt 2017
  Zo hoort het! We waren met een groep van 9 personen in restaurant Mooii en waren unaniem van oordeel dat het meer dan dik in orde was, ontvangst, bediening en de gerechten. Fijne avond gehad.
  9,3
  25 sep 2017
  Heerlijk gegeten Sfeervol restaurant, heerlijk eten en ontzettend de service was super!
  4,3
  21 sep 2017
  Niet best Slechte chagrijnige bediening en flauw niet op smaak gebracht eten. Plus dat de gerechten zo snel op elkaar volgden dat er weinig tijd was voor een gezellig praatje tussendoor.
  9,0
  20 sep 2017
  Training in zaal Mooii Afgelopen maandag hebben wij, mede dankzij de perfecte locatie, een heerlijke lunch en een zeer ervaren trainer, een prettige communicatie training gevolgd met het gehele team van Fred Motoren bij Mooii. Mooii is centraal gelegen en goed bereikbaar. Op aanvraag werd er gezorgd voor een projector en een 'flip-over' bord, alles is dus mogelijk bij Mooii! Ideaal, wij maken er voor een volgende training graag weer gebruik van!

  Veelgestelde vragen over Restaurant MOOII

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant MOOII en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering bij MOOII in Rotterdam?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!