+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Euromast in Rotterdam

  Dineren op 100 meter hoogte?

  De Euromast in Rotterdam is een iconisch gebouw waar je kunt drinken, slapen, feesten, abseilen en natuurlijk eten bij Brasserie Euromast*. Een uniek restaurant waar je niet alleen van het eten geniet, maar ook van het mooiste uitzicht van de stad!

  Laat de tienduizenden lichtjes van de stad Rotterdam het decor van je diner zijn en droom weg bij een prachtige zonsondergang. Laat je verrassen door de chef van Brasserie Euromast in Rotterdam en beleef de mooiste avond van je leven!

  Let wel even op*: De Euromast is een attractie. Vandaar dat je altijd €9,75 entree betaalt.

  Prijslijst Euromast vanaf 1-1-2017:
  Ticket volwassen 9,75
  Ticket 65+ 8,75
  Ticket kind 6,25

  Brasserie Euromast

  Parkhaven 20
  3016GM Rotterdam

  Routebeschrijving

  Recensies Euromast in Rotterdam

  8,3

  Op basis van 623 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Brasserie Euromast hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  22 mrt 2017
  Een heerlijk avondje uit Een super ervaring....Het uitzicht... Gezellige sfeer en goede service...Het eten was heerlijk....
  8,3
  22 mrt 2017
  Gezellige high tea met mooi uitzicht Lekkere high tea. Vriendelijk en net personeel. Alleen jammer dat de euroscoop niet open was. Zeker voor herhaling vatbaar!
  8,3
  22 mrt 2017
  Uniek Diner op grote hoogte Onlangs hier gegeten met z'n tweeën en dit is wel iets wat je niet snel zult vergeten. Als het kan, probeer het dan zo te plannen dat je voor het eten de Euromast op gaat om de stad te bekijken en dat je daarna met zonsondergang de Brasserie in gaat. Geeft een unieke beleving. Het eten dat geserveerd werd was erg lekker en met een voor- en hoofdgerecht hadden wij genoeg gegeten. Aanrader om hier eens te gaan eten!
  9,0
  22 mrt 2017
  Top avond! Mijn vriend was jarig en ze hadden een kaartje neergezet en als desser kwamen ze aan met een grote plaat waar Gefeliciteerd op stond geschreven met chocola. Personeel is heel behulpzaam en de sfeer is er geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar
  7,3
  22 mrt 2017
  High-tea zelf goed, maar rest vrij onduidelijk De toegangsprijs is inclusief toegang Euroscoop. Dat staat nergens vermeld, en de dag dat wij gingen was de Euroscoop in storing. Dat houdt in dat je dus bijna tien euro per persoon toegang betaalt voor toegang tot een restaurant, wat naar mijn idee ongekend veel is. In de lift wordt niet vermeld naar welke verdieping je kan / moet, waarbij de bovenste knoppen naar niets gaan... Eenmaal aangekomen in het restaurant is de bediening heel vriendelijk, het uitzicht prachtig en de high-tea heel goed. Maar de weg er naartoe is zeker vatbaar voor verbetering.

  Veelgestelde vragen over Brasserie Euromast

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Brasserie Euromast en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering bij Euromast in Rotterdam?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!