+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Euromast in Rotterdam

  Dineren op 100 meter hoogte?

  De Euromast in Rotterdam is een iconisch gebouw waar je kunt drinken, slapen, feesten, abseilen en natuurlijk eten bij Brasserie Euromast*. Een uniek restaurant waar je niet alleen van het eten geniet, maar ook van het mooiste uitzicht van de stad!

  Laat de tienduizenden lichtjes van de stad Rotterdam het decor van je diner zijn en droom weg bij een prachtige zonsondergang. Laat je verrassen door de chef van Brasserie Euromast in Rotterdam en beleef de mooiste avond van je leven!

  Let wel even op*: De Euromast is een attractie. Vandaar dat je altijd €9,75 entree betaalt.

  Prijslijst Euromast vanaf 1-1-2017:
  Ticket volwassen 9,75
  Ticket 65+ 8,75
  Ticket kind 6,25

  Brasserie Euromast

  Parkhaven 20
  3016GM Rotterdam

  Routebeschrijving

  Recensies Euromast in Rotterdam

  8,2

  Op basis van 797 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Brasserie Euromast hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,0
  24 mei 2017
  Blijkbaar was het druk Met zakenrelatie geluncht. Blijft schitterende plek. Aanvankelijk moeten wachten tot er iemand kwam. Daarna kreeg ik de indruk, dat het erg druk was.
  5,6
  23 mei 2017
  Brunch Euromast. Op zondag 21 mei 2017 voor een Brunch geweest naar de Euromast te Rotterdam. N.a.v. ons 50 jarig huwelijk hadden wij o.a.van onze kinderen een voucher gekregen via de Surprise Factory.. De brunch ( lopend buffet) begon om 10.00 uur. Wij vonden de brunch niet zo denderend. Er waren geen verse broodjes, de koffie was bijzonder sterk van smaak, de jus d,oranje werd niet meer aangevuld. Kort gezegd de brunch viel ons tegen. Wij hadden hier andere verwachtingen over. Het was voor ons geen aanrader. P.s het uitzicht was fantastisch.
  6,6
  22 mei 2017
  Eten viel tegen! Niet bijzonder. Jammer dat ze er niet meer van maken. Het is een top omgeving! Weinig 'smaak'
  2,6
  22 mei 2017
  lunch Afgelopen zondag lunch gehad in de Brasserie op de Euromast. Ik vond het onthaal niet prettig. Een jonge dame die ons zonder glimlach en hartelijkheid naar de tafel leidde. De bediening aan tafel door een jongeman, die bij het aannemen van 2 drankjes, niet kon onthouden voor wie welk drankje bedoeld was. Dat kan naar mijn idee beter. Het eten was redelijk. Ik heb elders een meer smaakvolle club sandwich gegeten en de patat was vet van smaak. Al met al voor mij niet voor herhaling vatbaar.
  8,3
  22 mei 2017
  Gezellige familiebrunch Als kado zijn we wezen brunchen. Ruimte goed ingedeeld, lekker buffer, vriendelijk personeel en natuurlijk fantastisch uitzicht. Vaste prijs en geen extra kosten.

  Veelgestelde vragen over Brasserie Euromast

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Brasserie Euromast en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering bij Euromast in Rotterdam?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!