+4 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  Bij restaurant '3 zussen' in Rhenen kunt u dagelijks terecht voor een heerlijke lunch en/of diner, maar ook voor een gezellige borrel in onze nieuwe trendy lounge bar! Het restaurant is vernoemd naar de 3 dochters van de eigenaar.

  Een bezoek aan restaurant 3 zussen is in ieder jaargetijde leuk te combineren met een fijne boswandeling in het prachtige Kwintelooijen of het Prattenburgse bos. Ook uw hond is bij ons welkom in de Salon en op het terras. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig. U bent 7 dagen per week van harte welkom vanaf 10.00 tot 23.00 uur. Vergaderingen e.d. kunnen vanaf 08.00 uur. Een uitzondering wordt gemaakt bij feesten en partijen, waarbij wij latere sluitingsuren hanteren.

  Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Kerkewijk 115
  3911SC Rhenen

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  8,2

  Op basis van 903 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  6,6
  26 jun 2017
  Roken in restaurant? Gisteravond gegeten bij de 3 Zussen. Kwaliteit van het eten was goed, voor ons alleen wat te zout en te vet. Smaken verschillen. Bediening uitstekend en attent. Prijsniveau vonden wij gezien de ambiance vrij hoog. Maar wat helemaal niet kan is dat er gewoon gerookt mag worden. Volgens de bediening zaten we in de serre, maar die heeft wel een dak en vaste wanden. Alleen de deur stond open en voor de rest waren alle schuifwanden naar het restaurant ook gewoon open. Dit mag en kan anno 2017 helemaal niet meer. Bij Iens of Couverts wordt er ook niet voor gewaarschuwd, slechte zaak.
  8,6
  26 jun 2017
  Heerlijk gegeten. Voor het eerst geweest en heerlijk gegeten. Een goede reden om nog een keer te gaan.
  10,0
  26 jun 2017
  Geweldige lunch 1 woord. Geweldig
  7,3
  25 jun 2017
  Heerlijk verrassingsmenu We waren met twee personen en werden helaas in een hoekje neergezet op de veranda. Ivm regen zat de overkapping over de veranda, maar mocht er wel gerookt worden. Dit was jammer en niet fijn wanneer het eten geserveerd werd. Daarnaast konden we ons niet bewegen zo weinig ruimte had ons tafeltje. De vier personen aan de tafel naast ons klaagden hier ook over. De meneer kon niet in zijn stoel komen, terwijl wij ook niet verder konden aanschuiven. Helaas merkte het personeel dit zelf niet op dus hebben we gevraagd om binnen te zitten, zodat we meer bewegingsvrijheid hadden. Eenmaal binnen werden we heel goed en leuk geholpen. Verrassingsmenu is zeer goed bevallen en er werd duidelijk uitgelegd wat er op ons bord lag en wanneer we de volgende gang uitgeserveerd wilden krijgen. Al met al dus een erg goede, lekkere avond gehad!
  10,0
  25 jun 2017
  Familie uitje met 16 persi Alles top. Vriendelijk personeel, heerlijk eten. Goede prijs/prestatie. Zeer aan te bevelen

  Veelgestelde Vragen over Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant & Lounge Bar 3 zussen en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!