+4 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 035-711 33 33

  Informatie Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  Bij restaurant '3 zussen' in Rhenen kunt u dagelijks terecht voor een heerlijke lunch en/of diner, maar ook voor een gezellige borrel in onze nieuwe trendy lounge bar! Het restaurant is vernoemd naar de 3 dochters van de eigenaar.
  Een bezoek aan restaurant 3 zussen is in ieder jaargetijde leuk te combineren met een fijne boswandeling in het prachtige Kwintelooijen of het Prattenburgse bos. Ook uw hond is bij ons welkom in de Salon en op het terras. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig. U bent 7 dagen per week van harte welkom vanaf 10.00 tot 23.00 uur. Vergaderingen e.d. kunnen vanaf 08.00 uur. Een uitzondering wordt gemaakt bij feesten en partijen, waarbij wij latere sluitingsuren hanteren.

  Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Kerkewijk 115
  3911SC Rhenen

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  8,2

  Op basis van 751 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  5,0
  30 sep 2016
  2 hoofdgerechten 3x terug naar keuken gestuurd Gisteren met 12 man hier gegeten. Gegrilde tonijn bleek bij de 1e hap lauw/koud te zijn. Idem bij een tafelgenoot. Teruggestuurd naar de keuken waarna we hem later doorbakken terugkregen en ook niet helder was van wie welk bord was. Opnieuw teruggestuurd en vervolgens kregen we m voor de 3e keer voorgeschoteld. Uiteindelijk kregen we bij de 4e keer een andere nu wel warme tonijn maar waren de bijgerechten inmiddels koud. U begrijpt wel, ik kom hier nooit meer terug.
  9,0
  25 sep 2016
  Gewoon heel goed! Correct en vriendelijk personeel, goed eten en nette sfeer!
  7,0
  21 sep 2016
  Heerlijk gegeten. Een aanrader,.
  8,7
  21 sep 2016
  Attentie Uitstekend restaurant. De service kan beter. Na het hoofdgerecht de kaart gevraagd voor het nagerecht. Kwam niet en ik ben naar de ober gelopen en het hem nog eens gevraagd. Hij had het vergeten. Voor het betalen van de rekening ben ik naar de desk gelopen en heb betaald. Een hogere attentie voor de gast zou prettig zijn. Sfeer en eten zijn uitstekend.
  7,3
  17 sep 2016
  Fijne plek, aardige mensen, maar wel wat duur De 3 zussen in Rhenen/Veenendaal, maar geldt eigenlijk ook voor die in Tiel, is een prettige plek om te zijn. Vooral het terras is geweldig. Het eten is goed genoeg maar niet bijzonder en in verhouding best duur. Dat zouden we nog best wel door de vingers kunnen zien omdat de plek en het personeel heel prettig is. Wat echt voor ons een grote afknapper is, is dat het leidingwater betaald moet worden. En fors ook. Ik vind dat niet van deze tijd en eigenlijk een blijk van arrogantie.

  Veelgestelde Vragen over Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant & Lounge Bar 3 zussen en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!