+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  Bij restaurant '3 zussen' in Rhenen kunt u dagelijks terecht voor een heerlijke lunch en/of diner, maar ook voor een gezellige borrel in onze nieuwe trendy lounge bar! Het restaurant is vernoemd naar de 3 dochters van de eigenaar.

  Een bezoek aan restaurant 3 zussen is in ieder jaargetijde leuk te combineren met een fijne boswandeling in het prachtige Kwintelooijen of het Prattenburgse bos. Ook uw hond is bij ons welkom in de Salon en op het terras. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig. U bent 7 dagen per week van harte welkom vanaf 10.00 tot 23.00 uur. Vergaderingen e.d. kunnen vanaf 08.00 uur. Een uitzondering wordt gemaakt bij feesten en partijen, waarbij wij latere sluitingsuren hanteren.

  Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Kerkewijk 115
  3911SC Rhenen

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  8,2

  Op basis van 837 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  27 feb 2017
  Wat een heerlijk restaurant Met zijn zeven wezen eten. Een daarvan jarig. Naast dat het eten heerlijk was, de verjaardagsverassing super leuk, hebben wij een heel fijne avond gehad. De ambiance en het personeel zijn gezellig en doen mee. Top hoor
  10,0
  26 feb 2017
  Heerlijk!! Heerlijk!
  9,0
  25 feb 2017
  Valentijnsdag Heb met valentijnsdag gereserveerd zonder te weten wat het menu was, wij hebben ons laten verrassen hier mee. Het was over heerlijk en zeker de moeite waard om nogmaals bij de 3 zussen te gaan eten. Top ????
  7,6
  24 feb 2017
  Etentje met de kinderen Het eten was heerlijk ,we hebben er erg van genoten . Ook dat er niet te veel op tafel kwam van de bijgerechten was voor ons een verademing ,niets weggooien als het niet moet . Alleen jammer dat de bediening zo vaak wisselde,we hebben wel 5 verschillende mensen gehad die ons hielpen het zou iets rustiger zijn als er maar 1 of 2 bedienend personeel per tafeltje was . Verder was het prima kom zeker terug .
  9,0
  22 feb 2017
  Genoten van de relaxte high wine Heerlijk avondje op de loungebank Top service Lekkere hapjes

  Veelgestelde Vragen over Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant & Lounge Bar 3 zussen en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!