+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 020-808 40 00

  Informatie Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  Bij restaurant '3 zussen' in Rhenen kunt u dagelijks terecht voor een heerlijke lunch en/of diner, maar ook voor een gezellige borrel in onze nieuwe trendy lounge bar! Het restaurant is vernoemd naar de 3 dochters van de eigenaar.
  Een bezoek aan restaurant 3 zussen is in ieder jaargetijde leuk te combineren met een fijne boswandeling in het prachtige Kwintelooijen of het Prattenburgse bos. Ook uw hond is bij ons welkom in de Salon en op het terras. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig. U bent 7 dagen per week van harte welkom vanaf 10.00 tot 23.00 uur. Vergaderingen e.d. kunnen vanaf 08.00 uur. Een uitzondering wordt gemaakt bij feesten en partijen, waarbij wij latere sluitingsuren hanteren.

  Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Kerkewijk 115
  3911SC Rhenen

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  8,2

  Op basis van 790 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  09 dec 2016
  lunch zondagmiddag Gezelligheid!
  6,6
  05 dec 2016
  Geerestein Eten was goed. Doorlooptijd was te lang. Ambiance redelijk. We vonden het erg raar dat er op een gegeven moment een paar dames met ieder 2 à 3 grote honden naar binnen kwam tussen de tafels door. Erg onsmakelijk, had ik niet verwacht in een restaurant van jullie kaliber en uitstraling
  10,0
  04 dec 2016
  High tea Ik ben met 3 vriendinnen afgelopen zaterdag 2 december heerlijk wezen High Teaen bij de 3Zussen. Wat een feestje is dat telkens weer. Er was voldoende keus wat het eten betreft en ook de soorten thee of koffie zijn er voor iedereen voldoende. Voor herhaling vatbaar. Bedankt
  10,0
  04 dec 2016
  Lunch Ik heb met een vriendin bij jullie zitten lunchen en wij waren op 1 puntje na, zeer tevreden. Het ontevreden puntje was dat er zoveel sla/rauwkost zat bij een broodje carpaccio, dat was erg jammer. Beter is dit in een apart schaaltje erbij te geven ipv erop te doen. Verder is het altijd een feest om bij jullie iets te gebruiken
  9,0
  03 dec 2016
  Lunch 3 zussen Of het nu een lunch, etentje of even een kop koffie drinken is , het is altijd goed.Heerlijk eten, vriendelijke bediening, in goede verhouding met de prijs. Onlangs voor het eerst een High Wine gedaan, was erg goed en gaan we zeker nog een keer samen met familie of vrienden doen!

  Veelgestelde Vragen over Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant & Lounge Bar 3 zussen en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!