+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  Bij restaurant '3 zussen' in Rhenen kunt u dagelijks terecht voor een heerlijke lunch en/of diner, maar ook voor een gezellige borrel in onze nieuwe trendy lounge bar! Het restaurant is vernoemd naar de 3 dochters van de eigenaar.

  Een bezoek aan restaurant 3 zussen is in ieder jaargetijde leuk te combineren met een fijne boswandeling in het prachtige Kwintelooijen of het Prattenburgse bos. Ook uw hond is bij ons welkom in de Salon en op het terras. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig. U bent 7 dagen per week van harte welkom vanaf 10.00 tot 23.00 uur. Vergaderingen e.d. kunnen vanaf 08.00 uur. Een uitzondering wordt gemaakt bij feesten en partijen, waarbij wij latere sluitingsuren hanteren.

  Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Kerkewijk 115
  3911SC Rhenen

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  8,2

  Op basis van 872 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,0
  29 apr 2017
  Prima Sfeer is heel goed, gezellige aankleding Eten lekker. Toetje (proeverij) vond ik beetje tegenvallen, aparte smaken. Personeel prima, beetje afstandelijk, gezellig praatje mag van mij best.
  8,3
  26 apr 2017
  Top restaurant Heerlijk gegeten, maar best wel rumoerig terwijl de muziek niet hard stond. Misschien die avond het slag volk?? Het weerkoud ons zeker niet weer terug te komen!!!!!!! Verassingsmenu gekozen, en dat werd helemaal waar gemaakt, zeer verassend en enorm lekker.
  7,3
  23 apr 2017
  Leuke ambiance en lekker gegeten Onlangs heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant en lounge bar. De bediening was goed, maar zou toch iets meer kunnen checken of alles in voldoende mate aanwezig was. De maaltijden waren erg smaakvol en werden keurig opgemaakt en opgediend. Bij de mixed grill zijn de porties wat aan de kleine kant. Het fileren van een zeetong blijft echter voor sommigen een lastig iets, maar dat is bij mijzelf niet anders. Dit is zeker een restaurant waar wij nog eens terug zullen komen.
  7,6
  22 apr 2017
  Lekker eten gezellige sfeer Bij toeval ontdekt. Mooie ambiance, heerlijk eten, positief verrast. Aanrader!
  8,6
  18 apr 2017
  gezellig met mijn dochter wezen eten .. het eten was heerlijk en de service prima

  Veelgestelde Vragen over Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant & Lounge Bar 3 zussen en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!