Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 035-711 33 33

  Informatie Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  Bij restaurant '3 zussen' in Rhenen kunt u dagelijks terecht voor een heerlijke lunch en/of diner, maar ook voor een gezellige borrel in onze nieuwe trendy lounge bar! Het restaurant is vernoemd naar de 3 dochters van de eigenaar. Een bezoek aan restaurant 3 zussen is in ieder jaargetijde leuk te combineren met een fijne boswandeling in het prachtige Kwintelooijen of het Prattenburgse bos. Ook uw hond is bij ons welkom in de Salon en op het terras. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig. U bent 7 dagen per week van harte welkom vanaf 10.00 tot 23.00 uur. Vergaderingen e.d. kunnen vanaf 08.00 uur. Een uitzondering wordt gemaakt bij feesten en partijen, waarbij wij latere sluitingsuren hanteren.

  Restaurant & Lounge Bar 3 zussen

  Kerkewijk 115
  3911SC Rhenen

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant & Lounge Bar 3 zussen, Rhenen

  8,1

  Op basis van 708 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant & Lounge Bar 3 zussen hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,7
  24 Jul 2016
  Verrukkelijk Ben hier met een vriendin wezen eten. Heerlijk op het terras gezeten. Het eten was verrukkelijk! Echt een aanrader.
  8,0
  14 Jul 2016
  Heerlijke middag Wij hebben genoten van een highwine. Heerlijke hapjes en lekkere wijn. Bediening is altijd vriendelijk, wij komen zeker weer terug!
  8,0
  13 Jul 2016
  Was weer gezellig en lekker gegeten! Wederom een gezellige avond gehad! Heerlijk gegeten en een fijne bediening! Tot snel!
  7,7
  12 Jul 2016
  Weinig voor veel (diner) Vond de carpaccio lekker en voldoende. Hoofdgerecht (Surf en Turf) vond ik een beetje karig. Het was niet veel en lag er zielig bij. Had er wat meer van verwacht. Je zit van de hoofdgerechten niet vol van. (De lunches zijn overigens hier meestal wel goed.) De sfeer is goed en mooi. Je kan er heerlijk zitten. Service is ook goed.
  9,3
  12 Jul 2016
  gezellig terras heerlijke plek voor een gezellige lunch

  Veelgestelde Vragen

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant & Lounge Bar 3 zussen en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!