+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Auberge de Zwaan, Oirschot

  Auberge De Zwaan is een gezellig restaurant aan de Oirschotse markt. Culinaire topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Van lunch tot bourgondisch feest, van borrel tot wijnproeverij. Kijk voor meer info op www.dezwaan-oirschot.nl

  Auberge de Zwaan

  Markt 4
  5688AJ Oirschot

  Routebeschrijving

  Recensies Auberge de Zwaan, Oirschot

  8,1

  Op basis van 161 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Auberge de Zwaan hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  16 feb 2017
  Geweldig Heerlijk gegeten, verrassende gerechten, prettige ruimte. Een aanrader !
  7,6
  12 feb 2017
  etentje Wij hebben met zijn zessen heerlijk gegeten, alleen een minpuntje was het misverstand over wel of geen kraanwater. We vroegen kraanwater, maar kregen een (dure) fles water voor bij de wijn. Rest was goed en lekker.
  9,6
  11 jan 2017
  De Zwaan, Oirschot Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer, voor herhaling vatbaar!
  9,3
  22 dec 2016
  heerlijk Wij hebben hier ontzettend lekker gegeten. Er wordt hier echt aandacht besteed aan het eten. Je krijgt van de zaak vooraf heerlijk vers afgebakken brood met kruidenboter e.d. En bij het kopje koffie achteraf, chocolade mousse en een heerlijk chocolaatje. Wij hebben echt genoten
  7,3
  14 nov 2016
  Genoten! Genoten van een gezellige lange tafelavond met 4 gangen verrassingsmenu en wijnarrangement. Erg lekker en passend bij het seizoen. Alleen de hertenbiefstuk viel wat tegen en wat weinig groenten overall. Goede en spontane bediening. Fijne sfeer en gezellig gezeten in de serre. Helaas uiteindelijk toch geen rekening gehouden met allergie en aanpassing porties.

  Veelgestelde Vragen over Auberge de Zwaan

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Auberge de Zwaan en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Auberge de Zwaan?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!