10,0
22 sep 2017
Top!! Erg lekker gegeten. Leuke bediening en fijne sfeer zeker voor herhaling vatbaar!!
10,0
21 sep 2017
Na lange tijd ..... 20 september 40 jaar getrouwd ! na heel lange tijd naar restaurant Huis de Wiers geweest te zijn heel aangenaam verrast door de fantastische gerechten, de heerlijke pure smaken. Jullie hebben ons een geweldige avond bezorgd en wij zullen niet meer zo lang wegblijven. Heel erg genoten
9,0
19 sep 2017
Bijzondere smaakcombinaties Een prettige omgeving om rustig een lekkere verfijnde lunch te nuttigen met goede wijn!
9,3
11 sep 2017
Heerlijk gegeten Na 1,5 jaar weer eens hier geweest en er was het e.e.a. verandert. Nieuwe look!! Zeker een verbetering. Er straalde warmte uit en toonde heel gezellig. Daarnaast was het eten ook weer heerlijk. De smaken zijn altijd zo goed. Het was weer een toppertje!!!
9,3
07 sep 2017
Herlijk gegeten bij De Wiers We vierden ons 30 jarig huwelijk met een familie etentje bij de Wiers. Ondanks het feit dat er drie deelnemers waren die geen vis eten (allergie) hebben ze een geweldig verrasingsmenu op tafel gezet. Het blijft altijd geweldig om er weer te zijn.
8,0
04 sep 2017
Fijne lunch afgelopen zondag hebben wij met zijn vieren enorm genoten van een verrassingsmenu. Ook met een glutenallergie werd prima rekening gehouden. Alles zag er prachtig uit en smaakte voortreffelijk. Dank.
9,0
03 sep 2017
genoten !!!! Wij hebben genoten van een heerlijk 3-gangen menu in een plezierige omgeving met vriendelijke bediening! Echt een aanrader! Wij komen zeker nog terug.
9,6
03 sep 2017
Top avond We hebben hier ons 40 jarig huwelijk gevierd met 16 personen. We werden goed ontvangen en konden lekker op het terras wat drinken en een lekker hapje erbij. Het eten was prima we hebben 4 gangen menu carte blanche van de kok genomen. Alle gerechten werden prima uitgelegd door het zeker vriendelijk en attente personeel. Het was een top avond en iedereen was tevreden. Bedankt voor de gezellige avond en we komen zeker terug. Toppie
10,0
29 aug 2017
Bovenverwachting Huis de Wiers heeft er alles aan gedaan en meer om onze bruiloft tot een success te brengen. De koks maken overheerlijke en uitdagende gerechten en zorgen voor amusement voor de smaakpapillen. Vlees, vis of vegetarisch. Het zijn allemaal mooi en smaakvolle gerechten. Het personeel is professioneel, meedenkend en proactief. De locatie is geweldig. Zowel binnen als buiten op het teras. Er zijn nog veel positieve dingen te benoemen, maar wij adviseren om het zelf te ervaren.
8,3
28 aug 2017
We hebben genoten. Gister gegeten bij huis de wiers, fijn restaurant met mooie uitstraling. Bediening was erg vriendelijk en het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
  • 1