10,0
23 jul 2017
afsluiting van onze zussendag Superieure kunstwerkjes op je bord met een keur aan diverse smaken die uitstekend combineren. Betrokken en deskundige bediening Een waardige afsluiting van onze zussendag !
10,0
20 jul 2017
Super Gisteravond gegeten bij de Wiers. Heerlijk buiten, zeer goede bediening en verrassend eten gegeten. Kan geen minpuntje bedenken.
10,0
18 jul 2017
Heerlijk gegeten! echt een culinair genot. Gisteren waren wij voor de 2de keer wezen eten bij Huis de Wiers en waarbij wij na de 1ste keer al dachten dat het niet beter kon, kon dat dus zeker wel. We kozen voor het verrassingsmenu en verrast waren wij zeker. Echt een aanrader voor iedereen.
9,0
17 jul 2017
gewoon, alsof dat normaal is, heel erg goed Met 4 personen gegeten in de Wiers, eerst buiten en na verloop van tijd naar binnen. Daar was het druk en het geluid kan moeilijk gedempt worden ondanks pogingen met kleden en wandbekleding, Voortreffelijke menu's, zowel 5 gangen verrassing als ook het vis en schelpdieren 4 gangen menu. Fijne betaalbare wijnen en dito port en digestief. Niet voor niets de vermoedelijk winnaar van de gouden pollepel 2017...
8,3
13 jul 2017
diner Fijne avond gehad met heerlijk eten en een prettige attente bediening en erg goede wijnen daarbij; kortom: top!
8,3
12 jul 2017
Verrassende samenstelling van ingredienten en smaken! Tgv een verjaardag hier met familie gegeten en het was een grandioos feestje om hier samen te genieten van allereerst een warm welkom, een glas bubbels en een frisse amuse. De wijnen pasten vervolgens bij het door ons gekozen 4-gangen verrassingsmenu. Uiteraard werd ons wel gevraagd of er nog speciale wensen waren en wat wij minder lekker vonden. Bediening was vlot en gaf heldere en voldoende informatie over de herkomst van de wijnen en welke ingredienten gebruikt waren voor de kleurrijke en mooie gerechtjes die ons werden voorgeschoteld. Aanvullend nog een kaasplankje genomen na het hoofdgerecht en voor ons dessert. Heerlijke avond! Voor herhaling vatbaar.
9,0
09 jul 2017
Zeer geslaagd Eén of twee maal per jaar hebben we als broers, zussen en partners een etentje. Het valt niet altijd mee om voor dit gezelschap dan een geschikte locatie te vinden. Afgelopen vrijdag (7/7) was het zeer geslaagd. Heerlijk gegeten bij Huis de Wiers, een mooi restaurant met een vriendelijke bediening. Een aanrader; wat mij betreft een van de beste ervaringen tot nu toe!
9,3
04 jul 2017
Super Geweldig eten en heel attente bediening. Een aanrader!
9,3
03 jul 2017
Echt een absolute aanrader Heerlijk gegeten, verrassingsmenu, subtiele smaken, wijn perfect afgestemd op het eten. Service was fantastisch, sfeervol restaurant. Hier begrijpen ze echt wat je nodig hebt tijdens een avondje uit. Super verzorgd.
10,0
03 jul 2017
Etentje bij De Wiers Wij hebben heerlijk gegeten. Het 4-gangen verrassingsmenu. De mooi opgemaakte borden waren al een feestje en alle gerechten waren heerlijk. Bediening heel attent! Wij komen zeker terug.
  • 1