+4 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Bar Bistro Pieke Potloed, Maastricht

  Restaurant Pieke Potloed is gelegen in het hart van Maastricht. Een authentieke, mooie en warme sfeer in een gezellig, klein binnenstraatje van het centrum, dat is wat Pieke Potloed als eerste gevoelens geeft. Je voelt je hier meteen welkom. Een uniek kenmerk is dat er een leuk binnenterras is. Dat zie je niet vaak in Maastricht. In de zomer is het heerlijk terras en kun je er borrelen tot in de late uurtjes en in de winter is het verwarmd en overdekt en geeft het je de rust bij het eten die je wil. Ook de keuken brengt authenticiteit. De gerechten brengen je terug naar vroeger met de verfijnde smaken en de ambachtelijke bereidingen. Pieke Potloed is speciaal en is van goed niveau. Hier geniet je van het typische Maastricht en zijn de echte levensgenieters welkom.

  Bar Bistro Pieke Potloed

  Sporenstraat 5
  6211EB Maastricht

  Routebeschrijving

  Recensies Bar Bistro Pieke Potloed, Maastricht

  8,5

  Op basis van 383 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Bar Bistro Pieke Potloed hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  6,6
  02 okt 2017
  lang wachten Afgelopen donderdag met 11 personen gaan lunchen, we hadden op voorhand gereserveerd. We hebben 45 minuten moeten wachten voordat de bestelling werd opgenomen, dat vonden wij echt te lang. Er stond in het begin maar een persoon in de bedieding. De lunch was verder heerlijk. Maar we vonden de wachttijd voor een gereserveerde lunch te lang.
  10,0
  01 okt 2017
  Genoten Heerlijk gegeten met vrienden in een gezellige welkome sfeer
  8,0
  30 sep 2017
  Gezellig bij Pieke Een leuke afsluiting van een dagje Maastricht in dit leuke restaurant. Een heerlijke en ruim geportioneerfe maaltijdsalade en een Maastrichtse specialiteit gegeten. Goed opgediend. Misschien zou een bordje bij het pannetje handig zijn. Prettige bediening. Goede prijs kwaliteitsverhouding.
  10,0
  24 sep 2017
  Pieke Potloed: voor herhaling vatbaar! Zeer vriendelijke ontvangst. Keuze uit de gereserveerde tafel of een iets rustiger plekje. Toch de tafel op het binnenterras gekozen. Gezellige roezemoes met zachte muziek op de achtergrond. Attente en vriendelijke bediening, die de tijd namen en uitleg gaven over de kaart, ondanks de drukte. Het 3 gangen menu was heerlijk, zeer goed verzorgt, met aandacht voor detail. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ruimschoots de tijd om rustig te eten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Typische Maastrichtse gastvrijheid!
  8,0
  18 sep 2017
  Pieke potloed Lekker gegeten,en goede en vriendelijke bediening.

  Veelgestelde Vragen over Bar Bistro Pieke Potloed

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Bar Bistro Pieke Potloed en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Bar Bistro Pieke Potloed?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!