+4 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Le Bon Vivant, Maastricht

  (H)eerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer komen samen bij Le Bon Vivant!

  Patron Cuisiner Björn Dijkstra combineert graag mooie wijnen, vernieuwende gerechten en informele gastvrijheid tot een culinaire totaalbeleving. In de uit de 17e eeuw daterende gewelven kelder, met een behaaglijke en intieme sfeer, wordt bovendien bewezen dat voor kwaliteit niet de hoofdprijs betaald hoeft te worden.

  Le Bon Vivant

  Capucijnenstraat 91
  6211RP Maastricht

  Routebeschrijving

  Recensies Le Bon Vivant, Maastricht

  8,6

  Op basis van 397 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Le Bon Vivant hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,6
  27 sep 2017
  Ms Great restaurant. The food was a explosion of flavor.
  10,0
  05 sep 2017
  Ms Thank you for very a relaxing party with 10 friends
  8,6
  20 aug 2017
  Een pluim voor de vegetarische gerechten Een prachtig , romantische restaurant dat een pluim verdient voor de vegetarische gerechten. Er wordt heel veel rekening gehouden met mensen die ervoor kiezen om vegetarisch te eten. Onze complimenten hiervoor ! Sandra & Peter
  10,0
  18 aug 2017
  super lekker We zijn nu voor de tweede keer gaan eten in dit super gezellige restaurant en net als vorige keer was het van het begin tot het einde fantastisch. Lekkere smaken, hartig en fris tegelijk. Het was een genoegen voor ons allemaal. Zeker voor herhaling vatbaar!
  10,0
  11 jul 2017
  Heerlijk gegeten in gezellige gewelvenkelder. Gisteren weer erg lekker gegeten bij Le Bon Vivant. Gekozen voor menu du chef. Van te voren beetje bang voor het gerecht met kalfshersenen, maar toch geprobeerd en het bleek heerlijk te zijn. Alles was lekker, verrassend, vernieuwend en goed op smaak. Met als afsluiter heerlijke cheesecake citroen framboos basilicum. De erg vriendelijke jongen met baard in de bediening (sommelier) was zo enthousiast over een wijn die hij vorige week geproefd had, dat wij deze ook besteld hebben en inderdaad hij had helemaal gelijk: La Spinetta Sezzana uit 2004 was heerlijk. Kortom voor herhaling vatbaar.

  Veelgestelde Vragen over Le Bon Vivant

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Le Bon Vivant en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Le Bon Vivant?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!