8,6
17 sep 2017
Zo wil ik graag mijn verjaardag bieren Super gezellig en zeer goed eten.Alles zelf gemaakt en vers en dat proef je.
10,0
17 sep 2017
Gastvrijheid ten top Gisterenavond heb ik met vier vriendinnen gegeten in de Oude Apotheek. Het is een restaurant met ambiance, waarin de de gastheren en gastvrouwen hun vak verstaan en gasvrijheid in hun genen hebben zitten. De keuken is van excellent niveau en het eten wordt geserveerd in combinatie met de beste wijnen. De rekening stond, vanuit mijn ervaringen, in positieve zin, totaal niet in verhouding met het diner waarvan wij mochten genieten. Wanneer ik de volgende keer in Losser ga ik geen moment twijfelen naar welk restaurant ik mijn vrienden/familie mee naar toeneem: De Oude Apotheek.
10,0
16 sep 2017
Heerlijk, gezellig en stijlvol Samen eten met mensen die daar ook van houden op 'n plek waar ze heerlijk koken en waar 'n gezellige, stijlvolle sfeer heerst. Dan vier je het leven. En dat deden we vrijdagavond 15 september in de Oude Apotheek. Niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer.
8,3
12 sep 2017
lekker en gezellig Heerlijk gegeten van het keuzemenu. De kuinderen mochten van de borrelkaart kiezen, hellas vas de kwaliteit van deze gerechten wat minder. Leuke extraatjes als een amuse, koekjes en een karaf water. Tenslotte een leuke verrassing voor de jarige
9,0
11 sep 2017
Lekker eten met uitstekende kwaliteit We waren hier nu al voor de 2e keer wezen eten. Het was heel lekker en de kwaliteit was uitstekend. Je krijgt een goed advies over wijn die bij het eten past. Ze kunnen goed omgaan met bijzondere vragen zoals glutenvrij en zoutarm eten. Een klein minpuntje is de wachttijd als je een menu neemt. Het duurt soms iets te lang voordat een nieuwe gang geserveerd wordt.
8,0
27 aug 2017
- Lekker gegeten, lekker sfeertje, goed advies van de sommelière.
9,6
24 aug 2017
voortreffelijk diner in pitoreske ambiance Heerlijk gedineerd donderdag avond met gezelschap van 18 personen ter gelegenheid van mijn verjaardag. Verwend met drie tongstrelende amuses, Voorgerecht van rund en mooi tussengerecht van drie vissoorten overgoten door heerlijke soep, heel leuk werd aan tafel uit geserveerd door de chef-kok. echt top. Hoofdgerecht drie bereidingen van kalf mooie presentatie en goede cuisson . Dessert in gedeeltes geserveerd. echt een top avond. gasten waren laaiend enthousiast. Blij dat we in Losser zo lekker kunnen eten met een geweldige gastheerschap. Chapeau!
10,0
21 aug 2017
Super lekker gegeten Top service, fijne sfeer en heerlijke gerechten. Ongedwongen sfeer en fijne bediening. Het eten en de aanbevolen wijnen waren super! We hebben een vijf gangen verassingsmenu gehad.
8,0
21 aug 2017
Betaling. Het eten vonden wij prima, maar thuis gekomen hebben wij de rekening nagekeken en kwamen tot de conclusie dat we te veel hadden betaalt, namelijk 2 keer appelgebak met slagroom wat we dus niet hadden gehad. En dat vonden wij niet zo leuk. Met vriendelijke groet Fam: J.G.K.
9,0
21 aug 2017
Topavond met grotere groep Met 12 mensen erg lekker gegeten. Ruim vooraf gemeld dat we zouden komen. De plek in het restaurant was een erg geschikte. Zowel het door het restaurant voorgestelde menu als de bijpassende wijnen waren geweldig. Had in onze ogen niet beter gekund!
  • 1