+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie De Oude Apotheek, Losser

  De Oude Apotheek is een uniek restaurant in het centrum van Losser. Je beleefd hier in het historische pand, "Het Teylershuis" een geweldige avond.
  Het menu bied de keuze aan verscheidene gerechten en mooie seizoensspecialiteiten. Of kies voor een verrassingsmenu van 4 tot 7 gangen.

  De Oude Apotheek

  Teylersstraat 4
  7581AH Losser

  Routebeschrijving

  Recensies De Oude Apotheek, Losser

  9,0

  Op basis van 198 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij De Oude Apotheek hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,6
  17 sep 2017
  Zo wil ik graag mijn verjaardag bieren Super gezellig en zeer goed eten.Alles zelf gemaakt en vers en dat proef je.
  10,0
  17 sep 2017
  Gastvrijheid ten top Gisterenavond heb ik met vier vriendinnen gegeten in de Oude Apotheek. Het is een restaurant met ambiance, waarin de de gastheren en gastvrouwen hun vak verstaan en gasvrijheid in hun genen hebben zitten. De keuken is van excellent niveau en het eten wordt geserveerd in combinatie met de beste wijnen. De rekening stond, vanuit mijn ervaringen, in positieve zin, totaal niet in verhouding met het diner waarvan wij mochten genieten. Wanneer ik de volgende keer in Losser ga ik geen moment twijfelen naar welk restaurant ik mijn vrienden/familie mee naar toeneem: De Oude Apotheek.
  10,0
  16 sep 2017
  Heerlijk, gezellig en stijlvol Samen eten met mensen die daar ook van houden op 'n plek waar ze heerlijk koken en waar 'n gezellige, stijlvolle sfeer heerst. Dan vier je het leven. En dat deden we vrijdagavond 15 september in de Oude Apotheek. Niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer.
  8,3
  12 sep 2017
  lekker en gezellig Heerlijk gegeten van het keuzemenu. De kuinderen mochten van de borrelkaart kiezen, hellas vas de kwaliteit van deze gerechten wat minder. Leuke extraatjes als een amuse, koekjes en een karaf water. Tenslotte een leuke verrassing voor de jarige
  9,0
  11 sep 2017
  Lekker eten met uitstekende kwaliteit We waren hier nu al voor de 2e keer wezen eten. Het was heel lekker en de kwaliteit was uitstekend. Je krijgt een goed advies over wijn die bij het eten past. Ze kunnen goed omgaan met bijzondere vragen zoals glutenvrij en zoutarm eten. Een klein minpuntje is de wachttijd als je een menu neemt. Het duurt soms iets te lang voordat een nieuwe gang geserveerd wordt.

  Veelgestelde Vragen over De Oude Apotheek

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant De Oude Apotheek en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij De Oude Apotheek?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!