+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie 't Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht

  Restaurant 't Amsterdammertje brengt internationale culinaire werelden samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij welke gelegen is in het Utrechtse Loenen aan de Vecht. In 2010 werd het met een Michelinster bekroond.

  't Amsterdammertje staat voor het prikkelen van alle zintuigen en zorgt voor een totaal ontspannen beleving; naast een sfeervolle, warme design inrichting is er bovenal oog voor gastronomie en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst, worden vernieuwende culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

  Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen je snel in een ontspannen sfeer.

  In ?'t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht is het genieten met alle zintuigen, dus reserveer er snel.

  't Amsterdammertje

  Rijksstraatweg 119
  3632AB Loenen aan de Vecht

  Routebeschrijving

  Recensies 't Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht

  9,1

  Op basis van 1874 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij 't Amsterdammertje hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  22 jun 2017
  Wij hebben genoten!! En komen zeker terug voor wederom een culinaire beleving!!
  8,6
  21 jun 2017
  KWALITEIT Wij gaan naar het Amsterdammertje/André omdat bij ons kwaliteit boven kwantiteit gaat! Ook deze lunch zijn wij weer bevestigd in ons vertrouwen, door de tongstrelende smaken van de ons geserveerde gerechten. kijken uit naar een volgende sessie bij dit voortreffelijke restaurant!!
  9,6
  21 jun 2017
  Fijne mensen, heel fijn eten en top sfeer Wat een verademing om bij een top restaurant een super professioneel en warm team te treffen. Het eten was een reis over de wereld, qua smaak en qua beleving. Het advies vwb de wijn was direct en niet commercieel, maar paste perfect bij de verschillende gerechten. Snel weer heen!
  10,0
  18 jun 2017
  Goddelijk eten!! André en zijn team hadden het weer voor elkaar....weer super gegeten en gedronken. Tot gauw weer ;-)
  10,0
  18 jun 2017
  Geweldige en heerlijke avond hier onze 11 jarige huwelijk mogen vieren samen en wat een bijzondere avond was dit. Wij voelden ons heel erg verwend met het gastvrije onthaal en de ontspannen sfeer. Heerlijk gegeten , genoten en een speciale reis om de wereld gemaakt culinair dan. Hartelijk dank team en chef.

  Veelgestelde Vragen over 't Amsterdammertje

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant 't Amsterdammertje en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij 't Amsterdammertje?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!