+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie 't Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht

  Restaurant 't Amsterdammertje brengt internationale culinaire werelden samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij welke gelegen is in het Utrechtse Loenen aan de Vecht. In 2010 werd het met een Michelinster bekroond.

  't Amsterdammertje staat voor het prikkelen van alle zintuigen en zorgt voor een totaal ontspannen beleving; naast een sfeervolle, warme design inrichting is er bovenal oog voor gastronomie en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst, worden vernieuwende culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

  Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen je snel in een ontspannen sfeer.

  In ?'t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht is het genieten met alle zintuigen, dus reserveer er snel.

  't Amsterdammertje

  Rijksstraatweg 119
  3632AB Loenen aan de Vecht

  Routebeschrijving

  Recensies 't Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht

  9,1

  Op basis van 1841 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij 't Amsterdammertje hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  24 mei 2017
  Fantastisch diner Wat een heerlijke avond. Gastvrij ontvangen bij binnenkomst. Buitengewoon vriendelijke service tijdens het diner en goede uitleg van het eten en de wijn. Het diner, 5-gangen menu, was van een uitzonderlijke klasse. Wij hebben er van genoten en komen zeker een keer terug.
  8,6
  24 mei 2017
  Super Weer erg goede smaken en nieuwe dingen geproefd. Sfeer was erg gemoedelijk en ongedwongen. Personeel erg behulpzaam en aardig. Aan het eind van deze heerlijke avond naar ons slaapverblijf gebracht door de baas! Topavond!
  10,0
  23 mei 2017
  Super middag Wat een beleving van smaken en super bediening en een gezellige tafel
  10,0
  21 mei 2017
  Heerlijk ontspannen dineren Van het ontvangen aan de deur tot de uitleg bij de prachtige gerechten en wijnen, alles gaat met een glimlach. Niet alleen complimenten aan de keuken, maar ook zeker aan de bediening. Al met al een erg leuke ervaring in een prachtig restaurant. Wij komen zeker nog een keer terug.
  10,0
  18 mei 2017
  t Amsterdammertje Een bezoek aan het Amsterdammertje is altijd een culinair feestje. Andre en zijn team slagen er altijd in om je te verassen met culinaire hoofstandjes. Te beginnen met een culinaire rondreis door de wereld waarin ditmaal Mexico, de Antillen en Frankrijk opgenomen waren. Top. Daarna hebben wij genoten van een drie gangen lunch. Goed opgebouwd naar een subliem hoofdgerecht van lam. De bij de eerste twee gerechten geserveerde wijn , een chardonay uit Australie en de rode Oostenrijker bij het lam voldeden uitstekend, uitstekende suggesties.

  Veelgestelde Vragen over 't Amsterdammertje

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant 't Amsterdammertje en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij 't Amsterdammertje?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!