+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie 't Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht

  Restaurant 't Amsterdammertje brengt internationale culinaire werelden samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij welke gelegen is in het Utrechtse Loenen aan de Vecht. In 2010 werd het met een Michelinster bekroond.

  't Amsterdammertje staat voor het prikkelen van alle zintuigen en zorgt voor een totaal ontspannen beleving; naast een sfeervolle, warme design inrichting is er bovenal oog voor gastronomie en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst, worden vernieuwende culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

  Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen je snel in een ontspannen sfeer.

  In ?'t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht is het genieten met alle zintuigen, dus reserveer er snel.

  't Amsterdammertje

  Rijksstraatweg 119
  3632AB Loenen aan de Vecht

  Routebeschrijving

  Recensies 't Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht

  9,1

  Op basis van 1815 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij 't Amsterdammertje hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,3
  23 apr 2017
  Een sterrenunch Prachtig opgemaakte borden, bijna kunstwerkjes, maar het belangrijkste... smaak, kwam steeds op de eerste plaats. Goede en gelukkig niet zo'n stijve, formele bediening. Ik was al eens eerder geweest en werd ook dit keer niet teleurgesteld.
  8,3
  23 apr 2017
  Heerlijk en mooi eten Dit was de eerste keer dat we in een sterrenrestaurant gegeten hebben en het was een mooie ervaring. Heerlijk eten en erg mooi opgemaakte borden, goede uitleg over de gerechten en een goede service waarbij er veel aandacht is voor de klant maar niet tot vervelends toe. We hadden een vijfgangen diner, maar met de amuses, pre-dessert en chocolaatjes bij de koffie leek het meer op 8 gangen. Ik kan niet anders dan 't Amsterdammetje aan iedereen aan te raden.
  8,6
  20 apr 2017
  Mooie avond in 't Amsterdammertje Op Paasavond gegeten en de amuse speelde perfect daarop in met 4 eitjes in een kooi. Dan weet je gelijk dat je niet in een zo maar restaurant bent. Prijs/kwaliteit is de bekende € 100 pp. De sommelier taken werden niet slecht door de goede bediening gedaan maar echt wijnadvies zou het plaatje nog verbeteren.
  10,0
  17 apr 2017
  Unieke ervaring Uitgenodigd worden door je inmiddels getrouwde kinderen is natuurlijk al een feest op zich. Maar als het restaurant van hun keuze 't Amsterdammertje blijkt te zijn, dan is het dubbelfeest! Nadat eigenaar Andre hoogstpersoonlijk de bestelling (menu van de dag) had opgenomen, hoorde hij dat we toch eigenlijk wel benieuwd waren geweest naar de kreeft met kikkerbilletjes. Het feit dat hij besloot een miniversie van dit gerecht te presenteren als onderdeel van het menu van de dag, bewijst dat bij 't Amsterdammertje de klant de absolute koning is. Tot slot een advies aan wijnliefhebbers: neem altijd het bijpassende wijnarrangement, want dat is al een feest op zich!
  8,6
  16 apr 2017
  Het was prettige avond en het eten was lekker Het waren heerlijke gerechten.

  Veelgestelde Vragen over 't Amsterdammertje

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant 't Amsterdammertje en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij 't Amsterdammertje?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!