+3 foto's
Couverts gaat offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontvang 50% korting op je totale rekening tijdens het IENS Festival t/m 30 november.
Ontdek & reserveer nieuwe restaurants!

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Meatcave, Leiden

  De Meatcave heeft geen menukaart. Dagelijks bereidt Robert de lekkerste gerechten. Je kan kiezen uit 3 tot en met 7 gangen. Hierbij geef je je volledig over aan de Grillmeester. De lekkerste smaaksensaties passeren de tafel en worden uitgelegd door de gastheer en de chef. De menu’s kunnen gecombineerd worden met een wijn-, bier-, dranken- of frisarrangement. Let op: verwacht specialiteiten, en geen kiloknallers en vreetpartijen.

  Speciale wensen/dieet/vegetariër? De chef is natuurlijk gespecialiseerd in vlees. Toch doen we ons best om met iedereen rekening te houden. Geef op tijd bij de reservering aan wat de voorkeuren zijn. Doordat we zonder menukaart werken is het niet makkelijk om op de avond zelf nog iets anders te bereiden. Geef dus altijd vooraf uw dieetwensen aan.

  Meer dan 8 man? De cave bestaat slechts uit 12 tafels in een intieme setting. We willen onze kwaliteit en sfeer waarborgen door vanaf 8 man eerst contact te hebben. Hierbij kijken wij naar de dag en combinatie of het mogelijk is om een diner te faciliteren. Standaard vragen wij wel dat er in elk geval voor een 4, 5, 6 of 7 gangen diner gekozen wordt.

  Groepen/recepties/borrels/private dining. Een privé diner is mogelijk tot 25 man. Laat de grillmeester alleen voor u en uw gezelschap werken, wij presenteren het beste. Voor info, kom even langs of stuur een mail naar [email protected]

  De MEATCAVE is door de stenen trap helaas niet toegankelijk met rolstoel of kinderwagen.

  Meatcave

  Breestraat 117
  2311CL Leiden

  Routebeschrijving

  Recensies Meatcave, Leiden

  9,0

  Op basis van 218 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Meatcave hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  30 sep 2017
  Heerlijk gegeten! Voor de tweede keer hier gegeten en het was weer super. Goede bediening, goede sfeer en geweldig eten. Het leuke aan de Meatcave is dat je niet kunt kiezen wat je eet. Je kunt aangeven hoeveel gerechten je wilt. Iedere keer was het een leuke verrassing. Wij komen zeker terug!
  8,6
  27 sep 2017
  Erg goed! Het vlees wordt hier met zo veel zorg en aandacht bereidt, dat proef je en zie je. Open keuken, de chef is hier met veel liefde met de gerechten bezig. Ook de bediening is erg vriendelijk en attent! Ook hebben wij er heerlijke wijntjes bij gedronken die uitgekozen werden door de chef!
  9,0
  23 sep 2017
  Lekker vlees Deze mensen kunnen fantastisch vlees bereiden. Heerlijk gegeten op een bijzondere locatie. Relaxte en correcte service. Aanrader!
  10,0
  22 sep 2017
  Fantastisch Leuke plek, met het beste vlees dat ik ooit gegeten heb en voor de prijs hoef je het niet te laten.
  10,0
  18 sep 2017
  Heerlijk verwend Ook nu voor de ontelbaarste keer een heerlijke avond gehad. Wanneer het eten wordt geserveerd loopt tijdens de uitleg over wat er op het bord ligt het water in de mond.

  Veelgestelde Vragen over Meatcave

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Meatcave en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Meatcave?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!