9,3
27 apr 2017
Klasse Doordat wij een mogelijkheid van proeven hadden via ticketveiling, konden wij de sfeer van huiselijkheid en klasse meemaken. De bediening en service was uitmuntend, alles werd duidelijk uitgelegd. Wij waren 1 van de eerste gasten die avond en alles verliep vlot zonder te lang wachten. Een terugkeer waard, zeker nadat we ook een kortingsbon ontvingen voor een volgend keer
9,0
26 apr 2017
Aanrader Het was jammer dat het zo rustig was, maar ja het was maandag avond. Men maakt van het eten een feest, lust voor het oog en streling voor de tong. Kom zeker nog een keer terug.
10,0
23 apr 2017
Altijd fijn Fijn om elke week terug te komen. Altijd weer nieuw, zelfs van week tot week. Tot gauw weer !
9,0
20 apr 2017
HIGH TEA High tea was super gezelllig en lekker met pasen
9,3
19 apr 2017
correct Etentje Een etentje op zaterdag 1 april j.l. met een klein gezelschap nl. 9 personen. De ontvangst was correct en prettig , keurig naar de gereserveerde tafel gebracht. De serveerster die hier haar werk verrichtte deed dit uitermate vriendelijk en met een gulle lach. Het serveren van de maaltijden gebeurde zeer correct en gelukkig voor alle personen gelijktijdig. Het was voor ons een geslaagde avond en bijzonder leuk de attentie voor de jarige. Dank aan allen voor de prettige behandeling. Vriendelijke groeten van Sjaak en Wilma
9,0
19 apr 2017
Asperges net terug van het Prentenkabinet, we namen het aspergemenu: aspergesoep, asperges flamande en heerlijk aardbeien toetje. 29,75 vonden we niet duur.
10,0
18 apr 2017
pasen 1e paasdag was zeer smaakvol
9,0
17 apr 2017
Genoten! Heerlijk gegeten. Prima bediening met oog voor detail.
9,6
17 apr 2017
Altijd goed vertrouwd en toch steeds verrassend Ik kom regelmatig met familie en goeie vrienden eten en bijpraten bij het Prentenkabinet. Voelt als een huiskamer en een paleis tegelijk Tot gauw weer !
4,3
15 apr 2017
Prachtige ambiance, zeer matig eten De locatie is prachtig en ademt historie. Het eten is zeer matig. Weinig vernieuwends, niet verfijnd en smaken niet in balans. Het visvoorgerecht is een gerecht wat makkelijk geslaagd is. Door overal sesamzaadjes op te doen, smaakt alles naar sesam in plaats van vis. Het schillen van de asperges is niet gelukt, resultaat een kluwen draden in de mond. Er is wel aan groente gedacht, al dan niet in te zoute of zure cremetjes. Nagerechten zijn zwaar, ik mis een luchtig en voorjaarsdessert (ipv mokkataart of chocoladetaart met advocaat). Voor een klein kopje thee (met een zakje) vijf euro vragen, omdat je er ongevraagd mierzoete en oudbakken koekjes bij serveert is onprofessioneel. Een pure chocolade slagroomtruffel van Bakkerij Jacobs uit Leiden had de avond goed kunnen laten eindigen. Aanwijzen waar je jas hangt en dan als gastheer toekijken hoe we hem aan doen, tja dat moet beter kunnen. Zeker omdat het rustig was.
  • 1