+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Het Prentenkabinet, Leiden

  Restaurant Het Prentenkabinet is gevestigd in een eeuwenoud pand in het centrum van Leiden. Het staat bekend als een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van de Zuid-Hollandse stad. Stijlvol, intieme sfeer en een gevoel van thuiskomen zijn enkele typeringen van Het Prentenkabinet. De gedreven keukenbrigade kookt met aandacht voor kwaliteit, en laat zich inspireren door de Frans, Internationale keuken. De smaakpapillen worden geprikkeld door experimentele en traditionele gerechten. Nieuwsgierig geworden? www.prentenkabinet.nl of kom eten in het Regthuys in Wassenaar www.brasseriehetregthuys.nl of fietsen?
  www.fietsculinair.nl

  Het Prentenkabinet

  Kloksteeg 25
  2311SK Leiden

  Routebeschrijving

  Recensies Het Prentenkabinet, Leiden

  8,9

  Op basis van 602 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Het Prentenkabinet hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,3
  27 apr 2017
  Klasse Doordat wij een mogelijkheid van proeven hadden via ticketveiling, konden wij de sfeer van huiselijkheid en klasse meemaken. De bediening en service was uitmuntend, alles werd duidelijk uitgelegd. Wij waren 1 van de eerste gasten die avond en alles verliep vlot zonder te lang wachten. Een terugkeer waard, zeker nadat we ook een kortingsbon ontvingen voor een volgend keer
  9,0
  26 apr 2017
  Aanrader Het was jammer dat het zo rustig was, maar ja het was maandag avond. Men maakt van het eten een feest, lust voor het oog en streling voor de tong. Kom zeker nog een keer terug.
  10,0
  23 apr 2017
  Altijd fijn Fijn om elke week terug te komen. Altijd weer nieuw, zelfs van week tot week. Tot gauw weer !
  9,0
  20 apr 2017
  HIGH TEA High tea was super gezelllig en lekker met pasen
  9,3
  19 apr 2017
  correct Etentje Een etentje op zaterdag 1 april j.l. met een klein gezelschap nl. 9 personen. De ontvangst was correct en prettig , keurig naar de gereserveerde tafel gebracht. De serveerster die hier haar werk verrichtte deed dit uitermate vriendelijk en met een gulle lach. Het serveren van de maaltijden gebeurde zeer correct en gelukkig voor alle personen gelijktijdig. Het was voor ons een geslaagde avond en bijzonder leuk de attentie voor de jarige. Dank aan allen voor de prettige behandeling. Vriendelijke groeten van Sjaak en Wilma

  Veelgestelde Vragen over Het Prentenkabinet

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Het Prentenkabinet en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Het Prentenkabinet?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!