+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Het Prentenkabinet, Leiden

  Restaurant Het Prentenkabinet is gevestigd in een eeuwenoud pand in het centrum van Leiden. Het staat bekend als een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van de Zuid-Hollandse stad. Stijlvol, intieme sfeer en een gevoel van thuiskomen zijn enkele typeringen van Het Prentenkabinet. De gedreven keukenbrigade kookt met aandacht voor kwaliteit, en laat zich inspireren door de Frans, Internationale keuken. De smaakpapillen worden geprikkeld door experimentele en traditionele gerechten. Nieuwsgierig geworden? www.prentenkabinet.nl of kom eten in het Regthuys in Wassenaar www.brasseriehetregthuys.nl of fietsen?
  www.fietsculinair.nl

  Het Prentenkabinet

  Kloksteeg 25
  2311SK Leiden

  Routebeschrijving

  Recensies Het Prentenkabinet, Leiden

  8,9

  Op basis van 627 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Het Prentenkabinet hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  26 jun 2017
  Super! We hebben hier vaker gegeten. Ook deze keer zijn we niet teleurgesteld. Het 7-gangen menu was een belevenis voor onze smaakpapillen. Van harte aanbevolen dus.
  8,3
  25 jun 2017
  Very good restaurant Het prentenkabinet is a very good classical restaurant. Food was excellent with a couple of unusual items on the menu. A bit good, old fashioned atmosphere. But the staff was very friendly, in fact, We really enjoyed it.
  9,0
  25 jun 2017
  Heerlijk genoten van een 7-gangen surprise menu Vanwege het 20-jarig bestaan van het Prentenkabinet, hadden ze een erg goede actie, die ook het eten voor studenten erg betaalbaar maakt. Een 7-gangen surprise menu (en dat is nog zonder de amuse en het brood meegerekend), voor 37.50 pp in plaats van 75 euro. De sfeer is heel goed in het restaurant, en je wordt uiterst goed bediend. Het eten is erg goed en je wordt verrast met allemaal culinaire hoogstandjes. We hebben erg genoten. Bedankt!
  8,3
  22 jun 2017
  Aanrader Voor de tweede keer heerlijk gegeten.
  9,0
  19 jun 2017
  weer heerlijk gegeten We zijn al vaker geweest en komen zeker nogmaals. Dit keer een heerlijk 7-gangen menu 2 voor de prijs van 1. Alle gerechten waren heerlijk en met zorg opgemaakt. Wel zou ik €75,- erg duur hebben gevonden om per menu te betalen als ik het geheel aan ingrediënten bekijk, maar dat zal te maken hebben met de aanbieding.

  Veelgestelde Vragen over Het Prentenkabinet

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Het Prentenkabinet en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Het Prentenkabinet?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!