+5 foto's
Couverts gaat offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontvang 50% korting op je totale rekening tijdens het IENS Festival t/m 30 november.
Ontdek & reserveer nieuwe restaurants!

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Het Prentenkabinet, Leiden

  Restaurant Het Prentenkabinet is gevestigd in een eeuwenoud pand in het centrum van Leiden. Het staat bekend als een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van de Zuid-Hollandse stad. Stijlvol, intieme sfeer en een gevoel van thuiskomen zijn enkele typeringen van Het Prentenkabinet. De gedreven keukenbrigade kookt met aandacht voor kwaliteit, en laat zich inspireren door de Frans, Internationale keuken. De smaakpapillen worden geprikkeld door experimentele en traditionele gerechten. Nieuwsgierig geworden? www.prentenkabinet.nl of kom eten in het Regthuys in Wassenaar www.brasseriehetregthuys.nl of fietsen?
  www.fietsculinair.nl

  Het Prentenkabinet

  Kloksteeg 25
  2311SK Leiden

  Routebeschrijving

  Recensies Het Prentenkabinet, Leiden

  8,9

  Op basis van 675 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Het Prentenkabinet hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,3
  25 sep 2017
  voornaam Afgelopen zondag gekozen voor 5 gangen menu in Het prentenkabinet, zoals altijd weer fenomenaal, nog niet 1 keer teleurgesteld geweest, Prentenkabinet in Leiden een aanrader, gewoon eens doen, je zult zeker terugkomen, net als wij, genieten dus!
  7,6
  22 sep 2017
  Heerlijk eten, bediening kan iets beter We hebben heerlijk gegeten, wat je kunt verwachten bij deze wat hogere prijzen. Het wijnarrangement was goed gekozen, geen extremen, wel passend bij gerecht en geen standaard wijnen. De bediening was netjes, maar een bediende was wat kort af en was er niet echt bij (bob-arrangement 3* verkeerd geschonken). Verder een mooie locatie (wij zaten in de tuinzaal).
  10,0
  19 sep 2017
  Super avond We komen terug
  8,6
  18 sep 2017
  Wat een heerlijke avond! We hadden een 5 gangen surprisemenu inclusief wijnarrangement. Heerlijk gegeten en goede service; kortom een leuke avond!
  8,3
  12 sep 2017
  Prima, maar stilletjes We hebben heerlijk geluncht en de service was uitstekend. Het was ook wel gezellig, maar we zaten maar met 2 personen in de "voorkamer". Bijna alsof we thuis zaten :)

  Veelgestelde Vragen over Het Prentenkabinet

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Het Prentenkabinet en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Het Prentenkabinet?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!