+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Het Prentenkabinet, Leiden

  Restaurant Het Prentenkabinet is gevestigd in een eeuwenoud pand in het centrum van Leiden. Het staat bekend als een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van de Zuid-Hollandse stad. Stijlvol, intieme sfeer en een gevoel van thuiskomen zijn enkele typeringen van Het Prentenkabinet. De gedreven keukenbrigade kookt met aandacht voor kwaliteit, en laat zich inspireren door de Frans, Internationale keuken. De smaakpapillen worden geprikkeld door experimentele en traditionele gerechten. Nieuwsgierig geworden? www.prentenkabinet.nl of kom eten in het Regthuys in Wassenaar www.brasseriehetregthuys.nl of fietsen?
  www.fietsculinair.nl

  Het Prentenkabinet

  Kloksteeg 25
  2311SK Leiden

  Routebeschrijving

  Recensies Het Prentenkabinet, Leiden

  8,9

  Op basis van 610 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Het Prentenkabinet hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  22 mei 2017
  In 1 woord: geweldig! Bites Menu genomen met zes gerechtjes, een absolute aanrader!
  9,0
  20 mei 2017
  Bedrijfsuitje Heerlijke afsluiting van een bedrijfsuitje! Na een bedrijfsactiviteit hier geïndigd voor een 3-gangendiner. De ontvangst (jassen ophangen) en service (bijschenken) is prima en het eten was heerlijk tegen een schappelijke prijs gezien de goede kwaliteit van het eten. Bovendien was voor ons een aparte ruimte gereserveerd om te eten én voor de afsluiting van de activiteit was eveneens ruimte qua presentatie. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen!
  9,3
  20 mei 2017
  Service Grote Klasse in het Prentenkabinet, we konden nog een aperitief op het terras nuttigen De gerechten onderscheiden zich in de verrassende combinaties met heerlijke op elkaar afgestemde smaken. De presentatie op de borden is erg mooi en leuk. Er heerst een goede sfeer met een rustige, zachte achtergrondmuziek. De bediening verdient ook een pluim, bij een goede bezetting van de tafeltjes en de bediening door één persoon toch geen te lange wachttijden en bij het serveren een glimlach! Kortom heerlijk gegeten, zeker adres om terug te keren.
  9,3
  15 mei 2017
  Sfeervol adres in prachtige locatie hartje Leiden Voor het eerst in het Prentenkabinet in Leiden, voor een 3 gangen-lunch op Moederdag! Heerlijk gegeten! Mooie gerechten, precies goede porties. Buiten op sfeervol terras en toen er toch wat druppels vielen nog snel naar binnen, ook geen straf. Bijzonder prettige en goede bediening. Wat mij betreft een aanrader, niet in de laatste plaats door de prachtige lokatie!
  8,3
  14 mei 2017
  Heerlijk! Verrassingsmenu is echt een aanrader, niet hoeven kiezen en zeker weten dat het hier lekker is!

  Veelgestelde Vragen over Het Prentenkabinet

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Het Prentenkabinet en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Het Prentenkabinet?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!