+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Het Prentenkabinet, Leiden

  Restaurant Het Prentenkabinet is gevestigd in een eeuwenoud pand in het centrum van Leiden. Het staat bekend als een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van de Zuid-Hollandse stad. Stijlvol, intieme sfeer en een gevoel van thuiskomen zijn enkele typeringen van Het Prentenkabinet. De gedreven keukenbrigade kookt met aandacht voor kwaliteit, en laat zich inspireren door de Frans, Internationale keuken. De smaakpapillen worden geprikkeld door experimentele en traditionele gerechten. Nieuwsgierig geworden? www.prentenkabinet.nl of kom eten in het Regthuys in Wassenaar www.brasseriehetregthuys.nl of fietsen?
  www.fietsculinair.nl

  Het Prentenkabinet

  Kloksteeg 25
  2311SK Leiden

  Routebeschrijving

  Recensies Het Prentenkabinet, Leiden

  8,9

  Op basis van 643 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Het Prentenkabinet hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  6,6
  27 jul 2017
  Lekker gegeten, maar....... Kwamen eten met Bongo bon , Tafel voor Twee. Werden vriendelijk ontvangen en gingen buiten op het terras eten. Kregen een amuse en mandje brood. Was heerlijk. Daarna ons tweegangen verrassings menu. Dit ging wel in een rap tempo . Kwamen om 18.00 uur binnen en gingen om 18.45 uur weg. Wij hebben dit uit eten gaan dan ook niet ervaren als ontspannen en gezellig uit eten gaan.Wat ons erg stoorde was het "onnodig" heen en weer lopen van de bediening en het constante overleg welke gasten wel hun bon hadden ingeleverd en wie niet. Kortom erg druk met administratieve dingen alsof het terras helemaal vol zat. Dit was echt niet het geval. Na het hoofdgerecht werden de borden, alsmede onze "lege" wijnglazen weggenomen, zonder iets te vragen of wij misschien nog iets wilde drinken. Vervolgens werd het bestekje neergelegd voor het nagerecht, terwijl wij een tweegangen menu hadden, men was druk bezig met kussentjes van stoelen te halen en glazen naar binnen te brengen omdat het dreigde te gaan regen, maar wij ervaarde dit alsof wij aan ons lot werden overgelaten en werden onrustig van het drukke heen en weer geloop terwijl er eigenlijk amper iets daadwerkelijk gebeurde. Na enig moment kwam iemand er achter dat wij geen nagerecht inclusief hadden en werd er gevraagd of wij nog de kaart wilde raadplegen. Dit wilde wij niet en vroegen om de rekening die ook direct kwam. Na het afreken is er vervolgens niets meer tegen ons gezegd en hebben wij het pand verlaten zonder dat een van de personeelsleden iets hebben gezegd ter afscheid of iets gevraagd hebben of alles naar wens was. Dit wekte bij ons de indruk dat het waarschijnlijk niet belangrijk is om gasten met een Bongo bon nog een prettige avond te wensen. Eten was echt goed, maar de bediening moet nog een hoop leren om met klanten om te gaan. Na deze ervaring komen wij niet meer terug bij het Prentenkabinet, met of zonder bon,
  9,6
  25 jul 2017
  Verjaardag gevierd Zaterdagavond voor de eerste keer in dit restaurant gegeten,ter gelegenheid van een verjaardag. Met vijf personen. Heerlijk gegeten, prijs verhouding klopt helemaal,uitstekende bediening. Vijfgangenmaal was uitstekend. We komen graag nog een keer terug.
  9,0
  23 jul 2017
  Weer heerlijk gegeten! Zaterdagavond hebben we genoten van de aanbieding van het 20-jarig Jubileum heerlijk diner. Een geweldig 5-gangen menu voor 29,75 in een prachtig interieur. Jammer dat bij afrekenen blijkt dat je de hoofdprijs betaalt voor een fles water en/of een kopje koffie. Per Saldo toch heel tevreden.
  10,0
  19 jul 2017
  Top eten en top bediening Wederom heerlijk gegeten op het buiten terras.Kwaliteit uitstekend en een pluim voor geweldige bediening.
  9,0
  16 jul 2017
  Goed na zoveel jaren dit restaurant te bezoeken is het nog steeds top

  Veelgestelde Vragen over Het Prentenkabinet

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Het Prentenkabinet en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Het Prentenkabinet?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!