+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Sems, Leeuwarden

  Restaurant Sems, gesitueerd in het hart van Leeuwarden, bevindt zich in een compleet gerestaureerd monumentaal pand. Het jonge team, onder leiding van Weshley Plugge, kiest voor top-ingrediënten en goede smaken. Elk gerecht heeft iets unieks, zoals de combinatie van bijzondere smaken, de presentatie of de beleving van het gerecht.

  Bij Sems in Leeuwarden geniet je van een zorgvuldig samengesteld menu of eet je á la carte. De menukaart is opgebouwd uit kleinere gerechten van €12,50 die je per gang kunt bestellen of met meerdere tegelijk. Bij elk gerecht kunnen bijpassende wijnen geschonken worden. Deze worden zorgvuldig gekozen voor een perfecte smaakbeleving!

  Sems in Leeuwarden doet er alles aan om je avond compleet te maken, dus reserveer snel je tafel en beleef het zelf.

  Sems

  Gouverneursplein 36
  8911HH Leeuwarden

  Routebeschrijving

  Recensies Sems, Leeuwarden

  8,6

  Op basis van 326 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Sems hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,6
  26 apr 2017
  Lekker gegeten! Lekker gegeten. Het was binnen wel koud.
  9,3
  27 mrt 2017
  Bezoek Sems Leeuwarden met collega's i.v.m. teambuilding Beste Jeroen / medewerkers van Sems, Hartelijk dank voor wederom de zeer goede ontvangst , bediening en heerlijke eten. Het was wederom een geweldige (smaak)ervaring. We komen snel weer langs ! Hartelijke groeten, Paul Justitiele Informatiedienst
  8,3
  25 mrt 2017
  Wat een genot Heerlijk gegeten. Fijne service. Wij komen graag weer eens
  6,3
  20 mrt 2017
  Mooie Aziatische hapjes Heerlijke gin-tonic met n Aziatische twist! Mooie lekkere hapjes. Maar zo klein voor de te hoge prijs.
  8,0
  19 mrt 2017
  Geslaagde avond! Het was een zeer fijne ervaring. Het eten was echt lekker, de sfeer was goed,de service was ook goed: de bediening was aardig, alleen werd er soms te snel gesproken. Ik weet niet of het kwam door zenuwen, maar verder wel prima. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

  Veelgestelde Vragen over Sems

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Sems en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Sems?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!