+2 foto's
Couverts gaat offline in januari. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie FC - Restaurant Amuse, Leeuwarden

  Laat u verrassen door de seizoensgebonden gerechten die restaurant Amuse te bieden heeft. Het hele jaar werkt de keuken met verse producten en heeft zelfs een eigen kruidentuin. Restaurant Amuse wordt gerund door eerst- en tweedejaars studenten, begeleid door derdejaars studenten.

  U bent van harte harte welkom voor een middag of avond culinair genieten!

  FC - Restaurant Amuse

  Julianalaan 97
  8931AH Leeuwarden

  Routebeschrijving

  Recensies FC - Restaurant Amuse, Leeuwarden

  8,6

  Op basis van 54 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij FC - Restaurant Amuse hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  29 jun 2017
  Afscheidsreceptie medewerker Uitstekende locatie voor een afscheidsreceptie e.d. voor kleinere groep (in dit geval ca. 50 personen) Prima verzorgd/ catering en bediening goed. Aandachtspunten: temperatuur ruimte was te warm, is er geen airco? Tijdens speeches geluidsoverlast vanuit keuken
  2,0
  29 jun 2017
  Teleurstelling op vele fronten Wy kregen een mail met als afsluiting van dit schooljaar als extra een aanbieding een 5 gangen menu i.p.v. een 3 gangen menu. Wij hebben ons daarvoor telefonisch opgegeven en een mail met een bevestiging gekregen. In het telefonisch gesprek is duidelijk aangegeven dat wij aan tafel wilden zitten bij vrienden die zich ook hadden opgegeven. Onze vrienden die iets eerder waren dan ons werden aan een 2 persoonstafel gezet. Ze kregen een menu met 4 gangen. Toen wij kwamen moesten zij verhuizen naar een 4 persoonstafel. Zij hadden ook al hun verbazing uitgesproken over de 2 persoonstafel. Op het menu stond dat de consumptie gratis was.Moesten wij later wel betalen. Er was de bediening door gegeven dat het een 4 gangen menu was. Zij hadden zich daar op ingesteld. Wij konden geen bezwaar maken na het diner omdat er niemand van de leiding aanwezig was. Samengevat Waar wij speciaal een mail over hadden gekregen werd niet gerealiseerd wat door ons als een teleurstelling werd ervaren. Er is blijkbaar duidelijk intern in de communicatie veel mis gegaan. Mijn vrouw had speciaal een afspraak die ze had afgezegd en was echt kwaad maar kon dat natuurlijk niet kwijt aan de studenten en de leiding was er niet. Vandaar Teleurstelling op vele fronten.
  9,3
  25 jun 2017
  Febomenaal Ongelovelijk wat hebben wij goed gegeten!
  6,6
  22 jun 2017
  Uiteten bij restaurant AMUSE We hebben genoten van de heerlijke gerechten en de bierproeverij erbij maakten het geheel compleet.
  9,3
  21 jun 2017
  Verrassend! Heb mijn verjaardag gevierd bij Amuse. Niet alleen werd ik verrast door een aantal top gerechten, mijn gasten waren ook helemaal happy!

  Veelgestelde Vragen over FC - Restaurant Amuse

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant FC - Restaurant Amuse en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij FC - Restaurant Amuse?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!