+4 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 035-711 33 33

  Informatie Déjà Vu, Hilversum

  Welkom bij Déjà Vu, het zusje van Lust Restaurant & Lounge, aan de Vaartweg 33 in Hilversum!

  Na 8 jaren het succesvolle Lust Restaurant & Lounge in Hilversum te hebben opgebouwd, werd het voor de eigenaren Marcel Puyk (chef kok) & Sharon Steggerda tijd voor een nieuwe uitdaging.

  Déjà Vu is de plek waar zo’n beetje álles kan. Een complete avond uit met een goed gezelschap of even intiem culinair ontsnappen aan de waan van de dag.

  Déjà Vu is de plek waar al je zintuigen worden geprikkeld, vertrouwd met een nieuw elan: herkenbaar en tóch verrassend.

  Déjà Vu is thuiskomen in een nieuwe beleving. Steeds opnieuw.

  Ga op wereldreis in onze wijnbar, beklim ons sfeervolle dakterras of strijk neer in ons prachtige restaurant.

  Déjà Vu

  Vaartweg 33
  1211JD Hilversum

  Routebeschrijving

  Recensies Déjà Vu, Hilversum

  8,3

  Op basis van 338 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Déjà Vu hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  6,7
  25 sep 2016
  Heerlijk eten, waardeloze bediening Zo jammer dat er in zo'n mooi en goed restaurant wordt bezuinigd op personeel. Ik vond dat eerder hier ook al minder goed, maar dit keer was het gewoon slecht. Eigenaar: doe er wat aan!
  8,7
  21 sep 2016
  Verrassingsmenu was geweldig We hebben echt voortreffelijk gegeten. We kozen voor het verrassingsmenu. Nou verrast werden we. Oh wat een heerlijke smaken werden ons geserveerd. Super. Bediening was erg goed. We kondigden vooraf aan dat we op tijd weg moesten en daar werd echt voor gezorgd. Heel fijn. De muziek stond soms wat te hard. Maar verder niets op aan te merken. Heel leuk en gezellig restaurant met een fantastische keuken.
  7,0
  17 sep 2016
  Top eten, verdiend betere bediening complimenten aan de twee koks die werkelijk een goddelijk diner verzorgden. Ook het wijnarrangement was heel passend. Jammer dat dat ondersneeuwde in de verbazing over de bediening. Er was geen onderlinge communicatie tussen de medewerkers dus van alles gebeurde dubbel, of niet. Wanneer je eet voor zo n 135 euro met 2 pers is service belangrijk. Aangezien er mee werd gedaan aan een AH-actie werd er een vast menu geserveerd ... logisch maar niet voor klanten die daar niet voor komen. Dat haalt het gevoel van verrassingsmenu weg! Eén meisje deed t prima, één was uberhaupt niet geinteresseerd of zag t niet... wilde afhalen "heeft t gesmaakt" terwijl we aan t eten waren... tja - gewoon wat jammer bij een tent waar t eten echt top is. Misschien is 3 man bediening op zo n avond gewoon te weinig als t ongeorganiseerd is....
  9,0
  11 sep 2016
  In het begin goede service, we merkten het wel toen het drukker werd We hebben erg lekker gegeten bij déjà vu, op het erg mooie dakterras. Het eten is erg lekker en de prijs is goed. De bediening was vriendelijk en omdat we vroeg waren hadden ze in eerste instantie alle tijd voor ons. Toen het drukker werd merkten we wel dat het minder werd, en hoewel dit logisch is moesten we wel erg lang wacht op ons nagerecht en de rekening uiteindelijk.
  8,0
  09 sep 2016
  Heerlijk eten op een relax terras Heerlijk 6 gangen menu gehad. Smaken waren top en alles was onwijs lekker. Sfeer was goed, het dakterras super gezellig en het personeel attent, vriendelijk en gezellig. Een topavond dus!

  Veelgestelde Vragen over Déjà Vu

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Déjà Vu en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Déjà Vu?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!