+4 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 035-711 33 33

  Informatie Déjà Vu, Hilversum

  Welkom bij Déjà Vu, het zusje van Lust Restaurant & Lounge, aan de Vaartweg 33 in Hilversum!

  Na 8 jaren het succesvolle Lust Restaurant & Lounge in Hilversum te hebben opgebouwd, werd het voor de eigenaren Marcel Puyk (chef kok) & Sharon Steggerda tijd voor een nieuwe uitdaging.

  Déjà Vu is de plek waar zo’n beetje álles kan. Een complete avond uit met een goed gezelschap of even intiem culinair ontsnappen aan de waan van de dag.

  Déjà Vu is de plek waar al je zintuigen worden geprikkeld, vertrouwd met een nieuw elan: herkenbaar en tóch verrassend.

  Déjà Vu is thuiskomen in een nieuwe beleving. Steeds opnieuw.

  Ga op wereldreis in onze wijnbar, beklim ons sfeervolle dakterras of strijk neer in ons prachtige restaurant.

  Déjà Vu

  Vaartweg 33
  1211JD Hilversum

  Routebeschrijving

  Recensies Déjà Vu, Hilversum

  8,3

  Op basis van 333 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Déjà Vu hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  22 aug 2016
  Heel goede service Heel lekker gegeten en heel goed bediend. De bediening bij dit restaurant is echt heel goed, heel attent, snel (maar niet te snel) en oplettend. Wij komen zeker nog een keer terug:)
  7,3
  18 aug 2016
  uitstekend gegeten Heerlijk gegeten. Ondanks de wijnbar had het meeste personeel weinig wijnkennis. Gelukkig de chef wel. Uiteindelijk toch een niet zurige chardonnay gevonden. Gerechten waren echt heerlijk.
  6,7
  03 aug 2016
  Heerlijk gegeten. We hadden iets bijzonders te vieren, vandaar de keuze voor Deja Vu. Je kan kiezen bij mooi weer, buiten op het prachtige terras eten en bij minder weer binnen in de gezellige ambiance. De chef en zijn brigade hebben deze avond een prachtig stukje werk geleverd, heerlijke gerechten en bijzonder smaakvol. De opmaak op de borden zag er ook goed uit. Helaas stonden er, wel lieve en vriendelijke, meisjes in de bediening die geen kaas hebben gegeten hoe je een gast in de horeca moet verwennen. Jammer een gemiste kans. Het komt vast wel goed maar die meisjes moeten echt beter gestuurd worden. Zonde.
  9,0
  20 jul 2016
  Heerlijk gegeten Sfeervol, bijzondere gerechten en heerlijk gegeten, attente en vriendelijke bediening
  6,7
  17 jul 2016
  Eten was heerlijk Was super gezellig heerlijk gegeten. Ook de personelijke aandacht was goed. Alleen de gerechten hadden wel sneller na elkaar kunnen krijgen. Genoten toetje op het dak terras.????

  Veelgestelde Vragen over Déjà Vu

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Déjà Vu en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Déjà Vu?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!