+4 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 020-808 40 00

  Informatie Restaurant Inclusief, Helmond

  In maatschappelijk restaurant Inclusief in Helmond is iedereen welkom: van ouderen tot
  mensen met een kleine portemonnee. Van individuen tot groepen. Van buurtbewoners tot verenigingen. Een hapje eten? Een vergadering of bijeenkomst organiseren? Bij Inclusief kan het...én alles tegen een lage prijs!

  Ons concept is gericht op het combineren van eten, drinken, vergaderen en ontmoeten met leren, werken en meedoen. Een enthousiast team, bestaande uit stagiaires, langdurig werklozen en mensen met een arbeidsbeperking, staat dagelijks klaar voor onze gasten. Dit team krijgt bij ons de kans om de fijne kneepjes van het horecavak te leren en tegelijkertijd werkervaring op te doen.

  Dagelijks bieden wij u een driegangenmenu vanaf slechts € 15,50 en elke maand een speciaal menu/schotel voor een aantrekkelijke prijs!

  Onze openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur.

  Kijk voor meer informatie over ons restaurant op onze website: www.inclusiefhelmond.nl.

  Tot ziens bij Inclusief!

  Restaurant Inclusief

  Montgomeryplein 6
  5705AX Helmond

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant Inclusief, Helmond

  8,8

  Op basis van 253 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant Inclusief hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,6
  14 jan 2017
  Uit eten bij Inclusief Jammer dat jullie het voorgerecht (we hadden, voor de 2e keer hier, hetzelfde genomen als de 1e keer , nl. carpaccio) veel en veel te koud serveren. `t is echt jammer , het ziet er werkelijk prachtig uit , en is , ook qua ingredienten , top, maar zoo koud dat je de smaken bijna niet proeft. Dat is echt jammer. Het nagerecht was erg lekker en ziet er prachtig uit (had citroen-ijs en limoncello ) Dit was ook koud koud :) maar dat hoort zo natuurlijk!
  8,6
  13 jan 2017
  Een goede zaak! Vaak ga ik even tussen de vergaderingen door ergens iets eten. Het is dan fijn dat ik nu een plek gevonden heb waar ik goed kan eten voor een maatschappelijk heel goede prijs (de zaak betaalt immers) in een restaurant voor een goede zaak! Top dus!
  8,6
  06 dec 2016
  Lekker en gezellig gegeten bij Inclusief Kort geleden kennis gemaakt met Inclusief, lekker gegeten en afgelopen week met vrienden nog een keertje terug geweest! Een aanrader.
  9,0
  05 dec 2016
  Zo als altijd! Zo als gewoonlijk, altijd even vriendelijk personeel en goed eten. Tot gauw.
  8,3
  05 dec 2016
  Heerlijk gegeten! Heelijk gegeten met topbediening!

  Veelgestelde Vragen over Restaurant Inclusief

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant Inclusief en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant Inclusief?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!