+4 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Restaurant Inclusief, Helmond

  In maatschappelijk restaurant Inclusief in Helmond is iedereen welkom: van ouderen tot
  mensen met een kleine portemonnee. Van individuen tot groepen. Van buurtbewoners tot verenigingen. Een hapje eten? Een vergadering of bijeenkomst organiseren? Bij Inclusief kan het...én alles tegen een lage prijs!

  Ons concept is gericht op het combineren van eten, drinken, vergaderen en ontmoeten met leren, werken en meedoen. Een enthousiast team, bestaande uit stagiaires, langdurig werklozen en mensen met een arbeidsbeperking, staat dagelijks klaar voor onze gasten. Dit team krijgt bij ons de kans om de fijne kneepjes van het horecavak te leren en tegelijkertijd werkervaring op te doen.

  Dagelijks bieden wij u een driegangenmenu vanaf slechts € 17,00 en elke maand een speciaal menu/schotel voor een aantrekkelijke prijs!

  Onze openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur.

  Kijk voor meer informatie over ons restaurant op onze website: www.inclusiefhelmond.nl.

  Tot ziens bij Inclusief!

  Restaurant Inclusief

  Montgomeryplein 6
  5705AX Helmond

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant Inclusief, Helmond

  8,8

  Op basis van 285 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant Inclusief hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  24 jun 2017
  UIT ETEN HET ETEN EN DE BEDIENING WAS ZEER GOED WIJ GAAN BESLIST WEER TERUG . HET IS OOK EEN AANRADER VOOR EEN GEZELLIG EN LEUK UITJE.
  9,3
  13 jun 2017
  Het blijft voor herhaling vatbaar Meestal maak ik de reservering, waardoor ik ook altijd degene ben die de review schrijft. Ik zou het zo leuk vinden als mijn tafelgenoten dit eens zouden kunnen schrijven, kon ik het verzoek om de review te schrijven maar doorsturen. Het eten en de bediening was weer super goed. Tot morgen.
  9,0
  08 jun 2017
  nieuwe kaart prima nieuwe kaart. We hebben van alles uitgeprobeerd. Mijn mening was dat de risotto te droog was. Verder runderhaaspuntjes, asperges, varkenshaasje allemaal smaakvol.
  9,6
  01 jun 2017
  Groepsuitje We hebben met 8 personen genoten van het lekkere eten en de vriendelijke bediening. Amuse, mooi opgemaakte borden, lekkere wijn. We hadden weer en gezellige avond.
  9,3
  31 mei 2017
  feestje Op 30 Mei, mijn verjaardag gevierd met alleen mij kleinkinderen met partners, wij hebben genoten van het lekkere eten de bediening en het samen zijn, Een volgende keer zien jullie ons weer, hartelijk dank, Anne van Tilburg

  Veelgestelde Vragen over Restaurant Inclusief

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant Inclusief en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant Inclusief?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!