+6 foto's
Couverts gaat offline in januari. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Restaurant Inclusief, Helmond

  Restaurant Inclusief
  Lekker anders!

  Inclusief is een maatschappelijk restaurant in Helmond, in de omgeving van wijkcentrum Suytkade. Dit unieke concept is gericht op eten en drinken in combinatie met ontmoeten, leren, werken en meedoen. Gezellig met uw gezin of vrienden maar ook voor uw zakelijke relaties. U kunt er vergaderen in één van de 7 goed gefaciliteerde vergaderruimten eventueel gecombineerd met lunches. Een jubileum of bijeenkomst organiseren? Bij Inclusief kan dat, er zijn vele mogelijkheden.
  Naast het gezellige restaurant zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden, is alles gelijkvloers en beschikken zij over een invalidetoilet. Kijkt u voor meer informatie en alle mogelijkheden eens op de website. Dit laagdrempelige restaurant is er voor iedereen.
  Een zeer enthousiast team staat dagelijks voor u klaar. Dit team krijgt bij Inclusief de kans om, van ervaren professionals, de fijne kneepjes van het horeca-vak te leren met als uiteindelijk doel als goed opgeleid horecamedewerker door te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Restaurant Inclusief is tevens een officieel leerbedrijf aangesloten bij het SBB “Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven”. Het restaurant werkt op een hoog kwalitatief niveau, wat eerder al resulteerde in waarderingen op onder andere Couverts met een 8,8 gemiddeld.
  U bent van harte welkom in het restaurant van dinsdag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur om te genieten van een smaakvol en betaalbaar menu. Hebt u iets

  Restaurant Inclusief

  Montgomeryplein 6
  5705AX Helmond

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant Inclusief, Helmond

  8,8

  Op basis van 304 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant Inclusief hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  27 sep 2017
  heerlijk heerlijk gegeten van de nieuwe kaart, met lekkere wijn voor een redelijke prijs.
  9,0
  27 sep 2017
  Nieuwe kaart Verrassend nieuwe kaart bekeken en al iets geproefd, kom zeker terug om het overige ook uit te proberen. Zoals altijd: prijs / kwaliteit is SUPER goed.
  8,0
  17 sep 2017
  lekker Heerlijk gegeten.komen zeker terug
  9,3
  15 sep 2017
  Het was weer super goed! We hebben weer heerlijk gegeten!
  9,3
  13 sep 2017
  Het was fantastisch! Heerlijk gegeten, we gaan binnenkort weer!

  Veelgestelde Vragen over Restaurant Inclusief

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant Inclusief en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant Inclusief?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!