+4 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Restaurant Inclusief, Helmond

  In maatschappelijk restaurant Inclusief in Helmond is iedereen welkom: van ouderen tot
  mensen met een kleine portemonnee. Van individuen tot groepen. Van buurtbewoners tot verenigingen. Een hapje eten? Een vergadering of bijeenkomst organiseren? Bij Inclusief kan het...én alles tegen een lage prijs!

  Ons concept is gericht op het combineren van eten, drinken, vergaderen en ontmoeten met leren, werken en meedoen. Een enthousiast team, bestaande uit stagiaires, langdurig werklozen en mensen met een arbeidsbeperking, staat dagelijks klaar voor onze gasten. Dit team krijgt bij ons de kans om de fijne kneepjes van het horecavak te leren en tegelijkertijd werkervaring op te doen.

  Dagelijks bieden wij u een driegangenmenu vanaf slechts € 17,00 en elke maand een speciaal menu/schotel voor een aantrekkelijke prijs!

  Onze openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur.

  Kijk voor meer informatie over ons restaurant op onze website: www.inclusiefhelmond.nl.

  Tot ziens bij Inclusief!

  Restaurant Inclusief

  Montgomeryplein 6
  5705AX Helmond

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant Inclusief, Helmond

  8,8

  Op basis van 272 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant Inclusief hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,3
  22 apr 2017
  Super Geweldig goed gegeten , zeer vriendelijke service , hier kunnen veel eetgelegenheden een voorbeeld aan nemen .
  10,0
  19 apr 2017
  De Nieuwe Menukaart Afgelopen vrijdag hebben we voor het eerst de nieuwe menukaart kunnen bekijken en kunnen proeven. SUPER ook namens mijn gasten. SUPER BLIJ VERRAST. Ook weer leuk nieuw personeel ontmoet. Ik blijf terugkomen. Tot gauw, hopelijk komen de asperges weer als maand menu (verheug me er nu al op)
  8,0
  12 apr 2017
  Ontspannen sfeer en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader! Ik mag er graag een hapje eten. De kwaliteit is goed, personeel is vriendelijk en de sfeer is prettig. Ga zo door.
  8,0
  09 apr 2017
  Het eten was super ! We werden keurig ontvangen en de jassen werden aangenomen. Onze tafel was mooi gedekt. De amuse was een lekkere verrassing. Het eten was super en de bediening was klasse en gemoedelijk. Al met al een avond die zeker voor herhaling vatbaar is.
  7,3
  09 apr 2017
  Toppertje! Met 2 van onze beste vrienden hebben we heerlijk gegeten. Vooraf kregen we een amuse en stokbrood. Het bestelde eten was lekker en werd mooi opgediend. De bediening was correct en zeer vriendelijk. We waren zeer tevreden en het was heerlijk. Kortom: we kunnen Inclusief zeker aanbevelen; top!

  Veelgestelde Vragen over Restaurant Inclusief

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant Inclusief en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant Inclusief?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!