+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 020-808 40 00

  Informatie Ratatouille, Harderwijk

  Bij restaurant Ratatouille in Harderwijk kun je genieten van een fantastische culinaire avond. Proef van de regionale en veelal biologische ingrediënten in dit restaurant van Meesterkok Wim Zwaart en de spannende wijnkaart van vinologe Tina. Gelegen aan de historische Vischmarkt, het culinaire plein van Harderwijk, vind je daarnaast in hun Culiwinkel seizoenswijnen, heerlijke producten en originele cadeaus. De menukaart bij Ratatouille wisselt regelmatig om de beleving zo culinair mogelijk te houden.

  In het proef- & kooklokaal worden kookworkshops en proeverijen georganiseerd en tevens is dit een van de vele ruimtes waar je een besloten diner of feestje kunt houden. Na het diner blijven slapen in het bovengelegen Stadslogement? Ook dat is mogelijk, Ratatouille staat garant voor een heerlijke culinaire beleving. Zomers mooi terras voor Apéro, zondagslunch en diner op dit pittoreske plein.

  Kom dus voor een heerlijke, afwisselende avond naar restaurant Ratatouille aan de Vischmarkt in Harderwijk!

  Ratatouille

  Vischmarkt 6
  3841BG Harderwijk

  Routebeschrijving

  Recensies Ratatouille, Harderwijk

  8,7

  Op basis van 427 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Ratatouille hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  16 jan 2017
  Ook voor groepen aan te bevelen Afgelopen zaterdag zijn wij met een groep bij het Kooklokaal geweest bij Ratatouille. Wij hebben heerlijk gegeten en genoten van de gastvrijheid en sfeer die Ratatouille biedt. Kortom: ook voor een groep biedt Ratatouille uitstekende mogelijkheden. Het eten is van zeer goed niveau.
  9,0
  15 jan 2017
  Super Wij hebben er met 5 personen gegeten en genoten
  8,6
  13 jan 2017
  Gezellig kookfestijn met vriendinnen Geweldig nieuwjaar feest in de kookstudio met jullie chef kok Dooyeweerd en leuke collega! Heerlijk koken en... smullen!
  9,0
  11 jan 2017
  Weer heel goed !! Voor de zoveelste keer heeft Ratatouille in Harderwijk meer dan voldaan aan onze verwachtingen. Hoe druk of hoe rustig het ook is, er is altijd aandacht voor de tafel, de gerechten zijn onveranderd goed en de prijs/kwaliteitverhouding is prima op orde. Hulde !!
  9,0
  27 dec 2016
  Walking X-mas Dinner In het kooklokaal van Ratatouille hebben wij met 35 personen ons kerstfeest gevierd. Puur en heerlijk gegeten in een gezellige en sfeervolle ambiance.

  Veelgestelde Vragen over Ratatouille

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Ratatouille en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Ratatouille?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!