+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Ratatouille, Harderwijk

  Bij restaurant Ratatouille in Harderwijk kun je genieten van een fantastische culinaire avond. Proef van de regionale en veelal biologische ingrediënten in dit restaurant van Meesterkok Wim Zwaart en de spannende wijnkaart van vinologe Tina. Gelegen aan de historische Vischmarkt, het culinaire plein van Harderwijk, vind je daarnaast in hun Culiwinkel seizoenswijnen, heerlijke producten en originele cadeaus. De menukaart bij Ratatouille wisselt regelmatig om de beleving zo culinair mogelijk te houden.

  In het proef- & kooklokaal worden kookworkshops en proeverijen georganiseerd en tevens is dit een van de vele ruimtes waar je een besloten diner of feestje kunt houden. Na het diner blijven slapen in het bovengelegen Stadslogement? Ook dat is mogelijk, Ratatouille staat garant voor een heerlijke culinaire beleving. Zomers mooi terras voor Apéro, zondagslunch en diner op dit pittoreske plein.

  Kom dus voor een heerlijke, afwisselende avond naar restaurant Ratatouille aan de Vischmarkt in Harderwijk!

  Ratatouille

  Vischmarkt 6
  3841BG Harderwijk

  Routebeschrijving

  Recensies Ratatouille, Harderwijk

  8,7

  Op basis van 447 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Ratatouille hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,6
  27 feb 2017
  super lekker gegeten in een geweldig ambiente Geweldige service en erg lekker gegeten. Echt een aanrader!
  9,6
  26 feb 2017
  Viering van ons huwelijksjubileum Mede door de hartelijke medewerkers en het heerlijke verrassingsmenu werd de viering van ons jubileum de 24e februari een fantastische herinnering. Bedankt
  8,6
  22 feb 2017
  heerlijk gegeten in gezellige ambiance met vriendelijke bediening. Zie bovenstaande
  9,3
  20 feb 2017
  Heerlijk! Afgelopen zaterdag (18-2) na lange tijd weer eens gegeten bij Ratatouille, en dat was wederom heerlijk! Gekozen voor een 4-gangen verrassingsmenu van de chef, dat kan ik iedereen aanraden!
  8,3
  15 feb 2017
  lekker eten en vermaeck! Wij hebben een prima valetijnsavond beleefd in Ratatouille. Fijn gezellig en enthousiast personeel en een verassend wijnarrangement bij het eten....wij hebben ons prima vermaakt.

  Veelgestelde Vragen over Ratatouille

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Ratatouille en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Ratatouille?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!