+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie De Bastille, Groningen

  Grand café De Bastille is gevestigd aan het prachtige Damsterplein, net even buiten de binnenstad. In een ongedwongen sfeer kun je hier heerlijk lunchen, borrelen of gezellig eten. In de zomer kun je lang van de zon genieten op het zonnige terras op het zuiden. De Bastille is makkelijk bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid in de ondergelegen parkeergarage Damsterdiep.
  Arnold Conquet heet je graag welkom in zijn sfeervolle grand café. Samen met een hecht team wil hij je thuis laten voelen. Je bent van harte welkom!

  De Bastille

  Damsterplein 2
  9711SX Groningen

  Routebeschrijving

  Recensies De Bastille, Groningen

  8,3

  Op basis van 283 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij De Bastille hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  18 jun 2017
  Prima eten ,prettige bediening Aanrader
  8,3
  20 mei 2017
  Reünie voor vier Het was al gezellig druk toen we binnen kwamen. En het bleef gezellig. De bediening was vriendelijk en oplettend. We hebben heerlijk gegeten en hebben besloten dit adres voor onze volgende reünie opnieuw te bespreken.
  1,0
  12 mei 2017
  Emal stalking na reservering Ik vind het erg vervelend om nadat ik per internet gereserveerd heb bij dit restaurant allemaal drammerige emails te krijgen dat ik een review moet schrijven. Dat weerhoudt mij ervan om nogmaals van uw restaurant gebruik te maken. Ik verzoek u met nadruk om mijn gegevens uir uw bestand te verwijderen.
  7,6
  06 mei 2017
  Goed eten bij de Bastille Lekker gegeten, industriële sfeer. Goede locatie. Waarschijnlijk meer uitstraling op een zonnige dag
  8,0
  26 apr 2017
  Fijne lunch Relaxte sfeer, goede bediening en fijne lunchgerechten. Uitekende plek om een zakelijk overleg te voeren.

  Veelgestelde Vragen over De Bastille

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant De Bastille en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij De Bastille?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!