+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Restaurant AMUZ, Goes

  Restaurant AMUZ in Goes staat voor smaak. In heerlijke, verrassende gerechten en spannende combinaties. Je kunt bijna niet kiezen. En dat hoeft ook niet. Want de menukaart van AMUZ staat boordevol kleine verfijnde gerechtjes, allemaal voor € 7,50!

  Restaurant AMUZ

  Westsingel 1
  4461DK Goes

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant AMUZ, Goes

  8,6

  Op basis van 216 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant AMUZ hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  19 mei 2017
  Heerlijk Heerlijk gegeten, mooi opgemaakte kleine gerechtjes! Echt een aanrader! Attente aardige bediening met goede tips en uitleg.
  9,3
  15 mei 2017
  Wij hebben heerlijk relex gegeten en het was een mooie en fijne ervaring Voor het eerst bij AMUZ en dat zal zeker niet de laatste keer zijn wij hebben heerlijk gegeten De sfeer was relax en wordt goed uitgelegd hoe ze werken en de vragen die je had werden goed beantwoord. De bediening de kok alles was zoals wij het ons hadden voorgesteld. Het was echt heel goed tot een volgende keer
  7,3
  08 mei 2017
  Heerlijk gegeten We hebben hier heerlijk gegeten zoals altijd! Alleen het duurde nu wel heeel lang. Ik ben zelf in verwachting en ik kon op den duur niet meer lekker zitten, bijna 4 uur gezeten voor 4 gerechtjes. Maar het eten was heerlijk en de bediening was ook goed!
  8,6
  06 mei 2017
  Dit wordt mijn favoriete restaurant Echt fantastisch lekker eten! Veel keus wat maakt dat kiezen lastig is. Portie hoeveelheid precies goed. Leuk dat je verschillende gerechtjes uit kunt proberen. Mooi opgemaakt. Bediening vriendelijk en alert op allergieën .
  10,0
  06 mei 2017
  Was weer top Ook deze keer weer heerlijke gerechten en lieve bediening. Tot snel

  Veelgestelde Vragen over Restaurant AMUZ

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant AMUZ en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant AMUZ?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!