5,3
29 sep 2017
Feest aan gelegenheid Na een bezoek gebracht te hebben vooraf om te reseveren en afspraken gemaakt te hebben ivm GLUTEN Vrij was het geen probleem we hebben duidelijk door geven wat daar de wensen voor waren ( Gluten Vrij ) maar personeel snapt het nog steeds niet moest ook daar het personeel wederom op wijzen en deze raakte geïrriteerd daar op wat niet de bedoeling is van deze avond we hebben dit nu al div keren mee gemaakt dat daar fouten op word gemaakt en dan niet weten hoe ze er mee om moeten gaan waren ook geen leiding aan wezig advies is dan ook als je het niet onder controle hebt om daar mee te stoppen en niet meer te zeggen geen probleem hoeden we rekening mee dus wederom weer een avond die niet goed is verlopen bij Backhuis Jammer
8,0
28 sep 2017
Goed restaurant! We hebben heerlijk gegeten In het Bergsch Backhuys.
9,6
25 sep 2017
Lunch Zondag voor een lunch te gast met 50 personen van de Volcke Rally. Pirma verlopen goede sfeer en prima kwaliteit
10,0
25 sep 2017
Een regelrechte aanrader.!! Gezellig, superlekker eten, vriendelijke bediening, kortom top! Tot aanstaand weekend:)
9,3
24 sep 2017
Gezellig Heerlijk gegeten in een fijne ongedwongen sfeer!! Prijs/kwaliteit top!! Aanrader!
7,6
13 sep 2017
Prima eetlocatie Prima eetlocatie met zeer goede service: vriendelijk klantgericht personeel. Uitgebreide menuekeuzes. Goede en lekkere gerechten, maar wel voor een stevige prijs
8,0
11 sep 2017
Aanrader Het is een fijn restaurant, met voldoende diversiteit op de kaart. Kwaliteit is ruim voldoende, de hoeveelheid ook. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom een aanrader als je in de buurt van Geertruidenberg bent!
7,0
06 sep 2017
Goed gegeten Eten was lekker niets op aan te merken, De hoge stoelen zijn wel aan een opknapbeurtje toe.
4,6
01 sep 2017
Buiten zitten Ondanks reservering werden we op het meest onaantrekkelijkse plekje binnen gezet. Het verzoek om buiten te zitten werd afgedaan met: is prima maar moet je zelf regelen !!
9,6
28 aug 2017
Uitstekende lunch voor een grote groep Met een grote groep (rond de 50 personen) hebben wij geluncht bij 't Bergsch Backhuys. De Brabantse koffietafel was uitstekend opgezet en smaakte voortreffelijk. Aan alles was gedacht, er was tekort aan niets en de service was attent en snel. Al met al was de lunch uitstekend.
  • 1