+2 foto's
Couverts gaat offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontvang 50% korting op je totale rekening tijdens het IENS Festival t/m 30 november.
Ontdek & reserveer nieuwe restaurants!

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Zilverzoen Eten en Drinken, Elburg

  Welkom bij Restaurant de Zilverzoen in Elburg. Wij verrassen u graag met onze smaakvol geselecteerde gerechten en wijnen in ons gastvrije restaurant met informele sfeer en betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons tussen het winkelen door terecht voor een kopje koffie of thee met een appelzoen of gebak, of bij ons reserveren voor een goedverzorgde high tea met uw gezelschap. Al onze gerechten worden vers bereid met pure producten welke wij afnemen van de beste vers-specialisten. Ons team geeft u vanaf uw binnenkomst het gevoel er eens helemaal "uit" te zijn.

  Zilverzoen Eten en Drinken

  Jufferenstraat 28
  8081CR Elburg

  Routebeschrijving

  Recensies Zilverzoen Eten en Drinken, Elburg

  8,3

  Op basis van 134 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Zilverzoen Eten en Drinken hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  05 aug 2017
  Leuke sfeer en lekker eten Super gezellig stadje, leuk plein waar het restaurant aan ligt, leuke bediening, lekker eten.
  9,0
  10 jul 2017
  met stel meiden eten Vanwege het mooie weer is er 1 1/2 uur van te voren gebeld met de vraag of we de tafel binnen of buiten wilde reserveren. We zijn buiten begonnen maar konden zonder problemen naar binnen toen de wind frisser werd. Eerst een borrel met de meiden. Een van ons moest 3 keer vragen om haar bestelling. Drukte op het terras. Een van ons had een allergie. Werd overlegd en opgelost. Kwaliteit van het eten t.o.v. de prijs is erg goed. Gezellige ambiance.
  9,3
  08 jul 2017
  Lekker op terras met mooi weer Op terras heerlijk eten bij Bud gezellig en goede kwaliteit voor leuk prijsje Bedankt tot volgende keer
  8,6
  02 jul 2017
  High tea We hebben genoten van een heerlijke high tea. De etagère was mooi opgemaakt met genoeg keus en zoete hapjes! Ook lagen er lekker hartige wraps bij. Het werd kort en duidelijk uitgelegd wat er allemaal op de etagère lag! Gezellige sfeer en vriendelijk personeel!
  9,0
  05 jun 2017
  Goed en gezellig De high tea was heerlijk,leuk personeel. Gewoon goed!!!

  Veelgestelde Vragen over Zilverzoen Eten en Drinken

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Zilverzoen Eten en Drinken en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Zilverzoen Eten en Drinken?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!