+2 foto's
Couverts gaat offline in januari. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Meneer Frits, Eindhoven

  Ons grand café/restaurant, gelegen direct naast het Muziekgebouw, is dé ontmoetingsplek bij uitstek voor een smakelijke lunch, een heerlijk diner, een gezellige borrel of gewoon een uitstekende kop koffie. Voor wie aansluitend een concert bezoekt, is er het maandelijks wisselende twee- en driegangen concertmenu. Een ontspannen begin van een avond-uit in het Muziekgebouw!

  Meneer Frits

  Jan van Lieshoutstraat 3
  5611EE Eindhoven

  Routebeschrijving

  Recensies Meneer Frits, Eindhoven

  7,3

  Op basis van 233 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Meneer Frits hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,3
  01 okt 2017
  Prima voor een snelle hap voor het concert Tip, vervang de menukaarten want die zijn wat vettig geworden door veel gebruik hegeen niet bemoedigend werkt voor de eetlust! Gebruik verse peper op de gerechten zoveel lekkerder. Verder was het eten prima!
  9,0
  28 sep 2017
  Doen we vast weer ! We hebben bij Frits gesoupeerd op zondag na een concert in het muziekgebouw. Er was keuze tussen twee voor-, hoofd- en nagerechten. We hebben beiden, mijn vrouw en ik, voor hetzelfde menu geopteerd, een zalmcarpaccio, roodbaars en kaasplank. Alles even lekker. En netjes gepresenteerd, de kazen zelfs met een sneetje zelfgebakken brood met noten en een vijg. We hebben dit seizoen nog een paar matineeconcerten op zondag in ons programma; dan reserveren we vast opnieuw bij Frits voor het avondmaal.
  7,0
  25 sep 2017
  Goede pot Prima 3 gangen menu genoten voor een prima prijs van 25€. Goede degelijke kost, geen pretenties/opsmuk. Vlotte bediening. Kortom voor herhaling vatbaar.
  5,6
  24 sep 2017
  Service kan veel beter De service was erg traag en het ging een paar keer mis met bestellingen. Het leek of het personeel erg onervaren was. Eten was voldoende maar het duurde erg lang voordat er iets op tafel kwam. Ook de rekening klopte niet. Jammer van zo'n zaak.
  9,0
  18 sep 2017
  Een heerlijke avond Dat was genieten in een heerlijke sfeer, met een uitstekend diner en erg goede service. !!!!

  Veelgestelde Vragen over Meneer Frits

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Meneer Frits en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Meneer Frits?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!