+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Meneer Frits, Eindhoven

  Ons grand café/restaurant, gelegen direct naast het Muziekgebouw, is dé ontmoetingsplek bij uitstek voor een smakelijke lunch, een heerlijk diner, een gezellige borrel of gewoon een uitstekende kop koffie. Voor wie aansluitend een concert bezoekt, is er het maandelijks wisselende twee- en driegangen concertmenu. Een ontspannen begin van een avond-uit in het Muziekgebouw!

  Meneer Frits

  Jan van Lieshoutstraat 3
  5611EE Eindhoven

  Routebeschrijving

  Recensies Meneer Frits, Eindhoven

  7,3

  Op basis van 222 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Meneer Frits hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,6
  19 jul 2017
  Lekker eten in een leuk sfeertje In een gezellige, nette sfeer een heerlijk bordje rundercarpaccio gegeten samen met m'n vriendin. Wel een beetje jammer dat de keuken zo vroeg dicht ging; het hoofdgerecht hebben we daardoor ergens anders moeten halen...
  5,0
  22 jun 2017
  5 minuten voor het hoofdgerecht na 1,5 uur wachten Tsja, je bestelt een concertmenu 2 uur en een kwartier voorafgaand aan de voorstelling.. Aan de ober gemeld dat we naar de voorstelling gaan. Bevestiging gekregen dat het goed begrepen was en voor elkaar zou komen. Het voorgerecht kwam vrij vlot en toen begon het grote wachten... Twee keer gevraagd aan de ober waar de hoofdmaaltijd bleef en weer geattendeerd op het feit dat we naar de voorstelling gaan. Zeer vele maaltijden langs onze tafel naar niet-concertgangers zien gaan. Na derde escalatie een hoofdmaaltijd om in 5 tot 10 minuten op te schrokken... Wel voor de halve prijs, omdat we drie keer geklaagd hadden. Volgende keer liever volle prijs en op tijd. Het eten is op zich lekker.
  6,3
  20 jun 2017
  Lekker eten, bediening onder de maat Voorafgaand aan een concert hebben wij hier met drie personen gegeten, door files en vertraging hadden wij weinig tijd (ong. 1 1/4u) - de bediening was hiervan op de hoogte. Toch hebben wij 3x om het menu moeten vragen en werden wij vrij kortaf gewezen op de mogelijkheid om snel te kunnen bestellen en zo na een (hoofd)gerecht nog een 2e gerecht van het menu te kunnen nemen. Na een 1/2u kwam het hoofdgerecht met de mededeling dat de bij behorende frietjes zo kwamen. Deze zijn nooit aangekomen. De entrecote met groente was verder prima.Er is tussentijds niet geïnformeerd en ondanks wenken niemand gekomen. Bij het afrekenen en de opmerking dat de frietjes gemist zijn, was de opmerking ' oh dat is slordig'. Kortom als de bediening op peil is, is dit een leuk restaurant om voor een voorstelling, snel te eten.
  5,6
  20 jun 2017
  Helaas weer erg teleleurgesteld, evenals de andere bezoekers met het concertmenu We hadden voor 2 personen om 18:30 in het Muziekgebouw Frits Philips gereserveerd om ontspannen te kunnen eten en in alle rust naar de zaal te kunnen gaan voor een mooi pianorecital dat 20:15 begon. Ruim tijd, zou je zeggen. We konden direct bestellen en 10 minuten later zaten we aan het voorgerecht. Tot zover ging het goed, maar toen begon de ellende. Het was druk op het terras buiten. Die bestellingen werden snel uitgeserveerd, maar de mensen van het concertmenu zaten binnen en kregen niets. Op steeds dringender vragen werd alleen gezegd "de hoofdgerechten worden zo tegelijk uitgeserveerd". Dat was uiteindelijk pas om 20:00; na een uur en een kwartier wachten! We hadden nog net 5 minuten om daarvan vlug wat naar binnen te schrokken en af te rekenen. Geen tijd meer voor een dessert of koffie. Een excuus kon er niet af; alleen de twee drankjes werden niet berekend. Daarna haastig naar de zaal en vol stress aan het concert begonnen. Wij hebben dit nu al minstens drie keer precies hetzelfde meegemaakt: weinig respect voor concertbezoekers. Het bedienend personeel vond het ook heel vervelend; zij deden hun best. De volgende dag per mail een klacht ingediend, zonder reactie. Daarom na het weekend ook maar bij de directie van het Muziekgebouw. Misschien komt daarvan nog wel een reactie. Geld terug voor een mislukte avond zou ik heel normaal vinden. Ons zien ze in elk geval niet meer. Tip voor toekomstige gasten: maak bij de bestelling een concrete afspraak hoe laat je uiterlijk klaar wilt zijn.
  2,6
  19 jun 2017
  Concertdiner Het voorgerecht was minimaal en het hoofdgerecht een grote zachte prut.

  Veelgestelde Vragen over Meneer Frits

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Meneer Frits en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Meneer Frits?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!