7,3
01 okt 2017
Prima voor een snelle hap voor het concert Tip, vervang de menukaarten want die zijn wat vettig geworden door veel gebruik hegeen niet bemoedigend werkt voor de eetlust! Gebruik verse peper op de gerechten zoveel lekkerder. Verder was het eten prima!
9,0
28 sep 2017
Doen we vast weer ! We hebben bij Frits gesoupeerd op zondag na een concert in het muziekgebouw. Er was keuze tussen twee voor-, hoofd- en nagerechten. We hebben beiden, mijn vrouw en ik, voor hetzelfde menu geopteerd, een zalmcarpaccio, roodbaars en kaasplank. Alles even lekker. En netjes gepresenteerd, de kazen zelfs met een sneetje zelfgebakken brood met noten en een vijg. We hebben dit seizoen nog een paar matineeconcerten op zondag in ons programma; dan reserveren we vast opnieuw bij Frits voor het avondmaal.
7,0
25 sep 2017
Goede pot Prima 3 gangen menu genoten voor een prima prijs van 25€. Goede degelijke kost, geen pretenties/opsmuk. Vlotte bediening. Kortom voor herhaling vatbaar.
5,6
24 sep 2017
Service kan veel beter De service was erg traag en het ging een paar keer mis met bestellingen. Het leek of het personeel erg onervaren was. Eten was voldoende maar het duurde erg lang voordat er iets op tafel kwam. Ook de rekening klopte niet. Jammer van zo'n zaak.
9,0
18 sep 2017
Een heerlijke avond Dat was genieten in een heerlijke sfeer, met een uitstekend diner en erg goede service. !!!!
6,6
17 sep 2017
diner op 16 september 2017 Het diner en de bediening was goed. Wel erg druk in het restaurant. kwam zeker doordat er iets te doen was in het muziekgebouw. Door omstandigheden konden wij niet op de afgesproken tijd aanwezig zijn en waren ongeveer 10 minuten later. Op de bevestiging van de reservering die wij voor de zekerheid meegenomen hadden, stond geen telefoonnummer vermeld. Toen wij aankwamen stond er een kruisje bij onze naam. Heel vreemd. Het is toen wel tot onze tevredenheid opgelost.
8,6
11 sep 2017
Lekker eten, vlotte bediening!, Ik had bij mijn reservering aangegeven dat we niet zo veel tijd hadden. We waren zelf iets te laat, toch werd daar door de bediening goed op ingespeeld. Wel werd ons aanbevolen dan het dagmenu te nemen, dat hebben we gedaan en het was erg lekker! Het hoofdgerecht werd i.v.m. een allergie zonder problemen aangepast en ook dat smaakte prima.
2,0
10 sep 2017
Niet voor herhaling vatbaar. Echt slecht! De soep was niet lekker,volgens mij uit blik. De burger niks bijzonders , bij de plaatselijk patatkraam lekkerder. Halverwege het eten werden de terras verwrmets uitgezet?
7,3
28 aug 2017
heerlijk geluncht Buiten op het terras een lekker broodje geitenkaas met honing gegeten, vriendelijke bediening
7,6
27 aug 2017
mooie zaterdagmiddag Mooie plek, al jaren, zo midden in de stad. Eten is zeker niet slecht maar prijzen winnen...
  • 1