7,6
26 sep 2017
goed Broodje tonijn lekker, de service had iets beter gemogen. Nadat we onze lunch ophadden en de borden weg waren gehaald is er niemand meer geweest om te vragen of we nog iets wilden drinken. Na ongeveer 45 minuten hebben we zelf maar gevraagd of we nog wat drinken konden bestellen.
8,0
21 sep 2017
Gezellige high tea Een gezellig high tea gebruikt. Lekkere hapjes, sandwiches e.d. Ontspannen sfeer, goede bediening.
7,3
18 sep 2017
Veilige keuze Chefs menu op doordeweekse dag. Goed eten, prijs kwaliteit Ok. Bediening aan eind vd avond mag iets sneller doorkomen, wel heel vriendelijk.
10,0
12 sep 2017
verjaardag Bijzonder goed vriendelijk personeel en zal dit aan iedereen door vertellen reakties van mijn gasten waren ook bijzonder tevreden wij zullen zeker nog wel vaker langskomen
5,6
10 sep 2017
Deze keer geen goede herinneringen aan dit restaurant overgehouden! Bij het ontvangen van de bestelde drankjes ging het direct al niet goed, een flesje water in plaats van een glas wijn, maar oké dat kan een keer gebeuren. Nadat het door ons bestelde menu geserveerd zou worden bleek al direct dat één van de bestelde couverts niet het bestelde couvert bleek te zijn. Zwaardvis gegrild , haricots verts, rode ui en limabonen, in plaats van het bestelde hoofdgerecht Makreel, peterselie, kappertjes, citroen en rode ui. Nadat deze fout hersteld werd vroegen wij ons af wat de kok deze avond mankeerde, maar ook de makreel was niet van de allerbeste kwaliteit (te rauw en zonder de echte smaak van makreel) ook het bijgeleverde garnituur was niet gaar genoeg, beetgaar oké, maar nagenoeg rauw zou het niet mogen zijn. Uiteindelijk hebben wij maar afgezien van een nágerecht , niet wetende wat ons dan weer boven het hoofd zou hangen. Tot overmaat van ramp werden wij na thuiskomst ook nog eens verrast door een acute buikloop. Gezien de hiervoor genoemde opmerkingen kwam dit voor ons niet helemaal onverwacht. Dus hygiënisch ook niet helemaal in orde deze avond. Jammer dat ik deze review moet schrijven maar helaas het zij zo.
9,6
05 sep 2017
Fantastische sfeer en uitstekende hospitality We hebben gisteravond met een aantal leden en hun partners een hele fijne en gezellige avond gehad. Ontvangst met een drankje en we hebben genoten van een uitstekende verzorgde barbecue. Een locatie met veel ambiance, goed verzorgd en prima bediening. Al met al een aanrader; bedankt team van Brocante, het was toppie.
9,6
02 sep 2017
Uitstekend ! Men dreigde ns na onze aankomst even te vergeten maar het werd opgemerkt. Daarna was de bediening uiterst voorkomend. Gezien de sfeer en de kwaliteit aan te bevelen. Wij hebben vis gegeten, mosselen en in boter gebakken schol.
6,3
02 sep 2017
Matig Mooie locatie, fijn terras, mooie decoratie en goed parkeren. Ben nu meerdere keren geweest en daarbij valt mij op dat de chefkok echt van aardig niveau kan koken. Ze hebben geen sterren maar het is echt niet onaardig. De wijn is redelijk maar de bediening is niet oke. Mensen zijn gehaast, slordig en op het onvriendelijke af. Dat is me nu al een paar keer opgevallen. Zou het niet plaatsen als review als het eenmalig was.
9,6
01 sep 2017
Sfeervol en service gericht Altijd weer een feest om op het mooie terras wat te drinken om daarna in het sfeervolle restaurant binnen te eten. Ik had de viletto tonnato vooraf en de lamsfilet als hoofdgerecht. Beiden waren even smaakvol en mals.
9,0
22 aug 2017
Heerlijk en voortreffelijke service Mooie plek op het terras. Snelle bediening en heerlijk gegeten
  • 1