9,0
18 aug 2017
Heerlijke lunch in mooie omgeving! Lekker geluncht bij mooi weer op schitterend terras! Voldoende privacy ook voor de tafeltjes en mooi uitzicht op tuin. Attent personeel, zo werden de bloemen die ik had ontvangen door de bediening in emmer gezet zonder dat ik dit zelf hoefde te vragen. Een aandachtspunt: meer vegetarische gerechten zouden een waardevolle aanvulling zijn op de kaart, dat misten mijn gasten toch wel.
8,6
17 aug 2017
Heerlijke salade op prachtig terras Het terras van Brocante is een van de mooiste terrassen uit de omgeving. Mooie tuin, prettige stoelen, aangename sfeer. De luchgerechten zijn relatief vrij prijzig, maar wel goed. Zeker de vissalade. En de entourage doet de rest. Ik kom graag terug.
9,3
16 aug 2017
Altijd goed! Fijn restaurant, leuke ligging, aardig personeel en de kwaliteit is altijd goed. Niet heel goedkoop maar liever lekker en iets meer betalen!
7,0
14 aug 2017
Prima weekmenu Buiten op het terras is het goed toeven. De gerechten smaken goed, in verhouding tot de niet al te hoge prijzen. De bediening is wisselend, van afgemeten en ongeïnteresseerd tot vriendelijk.
10,0
12 aug 2017
Dineren bij Brocante: altijd een feest! Brocante is ons favoriete restaurant, heel sfeervol, de bediening is heel vriendelijk en attent, de kaart origineel en het eten erg goed. Niets dan lof!
7,6
11 aug 2017
Goed opgelost Wij hadden gereserveerd via couverts. De kreeftensoep was smakelijk maar erg zout. Aangegeven geen saus over het eten, geen tomaat, geen azijn (geen zuurtjes). Maar het hoofdgerecht van zwaardvis kwam met zure saus. De boontjes dreven erin. Maar, er werd geregeld gevraagd of alles naar wens was. Aangegeven wat het probleem was, vervolgens werd alles opnieuw gemaakt. De saus werd vervangen door olijfolie en de maaltijd was daarna voortreffelijk. Het toetje, bananencrumble, was erg lekker. Personeel vriendelijk. Vanwege het mooie weer zaten wij buiten. Er werd nog een deken aangeboden later op de avond. Ik vond het niet nodig.
10,0
11 aug 2017
High Tea Er is geen betere plek om weer uitgebreid bij te kletsen met een vriendin dan bij Brocante onder het genot van een High Tea! Fantastisch gewoon. Heel erg van genoten. Echt een aanrader!
9,0
09 aug 2017
Heerlijk wij hebben hier op dinsdag 8 augustus gegeten en het was heel erg druk. Wij hebben hier bij de bediening niets van gemerkt. Het ging heel soepel en we hebben heerlijk gegeten. Komen hier zeker nog een keer terug
10,0
09 aug 2017
uitstekend Graag willen wij langs deze weg de medewerkers van Brocante bedanken. Het eten is uitstekend en ondanks de drukte heeft de bediening altijd tijd voor een praatje
7,6
07 aug 2017
Gezellige sfeer. Eten prima, sfeer goed. Aardige bediening
  • 1