+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 035-711 33 33

  Informatie Paviljoen Strand90, Domburg

  Paviljoen Strand90 is dagelijks geopend vanaf 10 uur.

  Uniek op het strand in Domburg; de entourage, de sfeer, het geluid van het ruisen van de zee en het uitzicht op het mooiste stukje strand van Walcheren maken Paviljoen Strand90 in zomer en winter tot de meest trendy hotspot van Zeeland.

  Het strand van Domburg is zomer én winter een belevenis, maar vergeet ook het bos niet! Na een frisse neus gehaald te hebben, staat bij de openhaard een heerlijke kop thee of warme chocomelk met vers gebak voor je klaar. Terwijl het buiten woest is en waait, maken wij het binnen behaaglijk en gezellig.

  www.strand90.nl
  Let op: reserveringen kunnen alleen aangenomen worden voor het restaurantgedeelte; dus NIET voor het terras of buitengedeelte.

  BIJ DUINOVERGANG DE WATERTOREN

  Paviljoen Strand90

  Strand Domburg 90
  4357XZ Domburg

  Routebeschrijving

  Recensies Paviljoen Strand90, Domburg

  8,2

  Op basis van 130 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Paviljoen Strand90 hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,3
  24 aug 2016
  Diner ervaring zaterdag j.l. Voor eerste keer tafeltje geboekt bij Strand 90 . Ontvangst prima , voorgerecht Coquilles , deze vielen tegen echt te droog en hard.....tweede voorgerecht , Krabsoep...veel te zout...., derde voorgerecht Carpaccio...deze was perfect !! Al met al een tegenvallend bezoek...ook gezien de prijs.
  4,7
  19 aug 2016
  kindersteak ipv steak ! omgekeerd voor de kids ! ons zoveelste bezoek aan stand 90 . onvoorstelbaar ontgoocheld op vlak van het culinaire ! zomaar kindersteak ipv steak, kinderen vice versa, pijnlijk halfweg de maaltijd dit te moeten vaststellen.
  10,0
  14 aug 2016
  Geweldige zaak Paviljoen strand 90 ligt niet alleen op een fijne strandlocatie in Domburg, het is ook nog een geweldige zaak, prima service en heerlijk eten, maar bovenal met zeer prettig personeel dat een bijzondere wens van ons ivm een verjaardag van iemand in ons midden zonder problemen vervulde. Geweldig !! Jack Sp
  8,7
  09 aug 2016
  Good food, nice atmospere, wonderful sunset We had a nice dinner on the terrace directly on the beach. It is a fantastic place to enjoy the sunset. Calm atmosphere and a very good wine. The mussels were the best we had ever in Domburg. The prices are higher than in other beach-restaurants, but the qualitiy was worth.
  9,3
  08 aug 2016
  Happy ???? Super Service, Essen und die Location ist der Hammer ;-)

  Veelgestelde Vragen over Paviljoen Strand90

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Paviljoen Strand90 en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Paviljoen Strand90?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!