Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren
  Hulp nodig bij je reservering? Bel 035-711 33 33

  Informatie Paviljoen Strand90, Domburg

  Paviljoen Strand90 is dagelijks geopend vanaf 10 uur. Uniek op het strand in Domburg; de entourage, de sfeer, het geluid van het ruisen van de zee en het uitzicht op het mooiste stukje strand van Walcheren maken Paviljoen Strand90 in zomer en winter tot de meest trendy hotspot van Zeeland. Het strand van Domburg is zomer én winter een belevenis, maar vergeet ook het bos niet! Na een frisse neus gehaald te hebben, staat bij de openhaard een heerlijke kop thee of warme chocomelk met vers gebak voor je klaar. Terwijl het buiten woest is en waait, maken wij het binnen behaaglijk en gezellig. www.strand90.nl Let op: reserveringen kunnen alleen aangenomen worden voor het restaurantgedeelte; dus NIET voor het terras of buitengedeelte. BIJ DUINOVERGANG DE WATERTOREN

  Paviljoen Strand90

  Strand Domburg 90
  4357XZ Domburg

  Routebeschrijving

  Recensies Paviljoen Strand90, Domburg

  8,2

  Op basis van 123 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Paviljoen Strand90 hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  5,3
  29 Jul 2016
  Prachtige locatie, te vet en missen liefde voor het koken Voorgerecht prima, hoofdgerecht vet en smakeloos.
  7,0
  27 Jul 2016
  Verhulst 4 personen hadden strand 90 salade met vis,het was een berg salde met zeer zeer weinigvis. Voorgerecht met brood rilette etc. Heel erg vet en dan €8,00 p.p.
  4,7
  26 Jul 2016
  25 juli 2016 Lokatie is prima voor een drankje, echter wij zullen er niet meer gaan eten. Gisteren een salade STRAND90 besteld. De salade bestaat uit voornamelijk sla, en dan wel heel veel! Geen dressing en een weinig Noordzee garnituur. Ook een flesje olie en azijn zijn niet aanwezig. Zeer slecht!
  8,3
  05 Jul 2016
  Dinner op 29 juni Lekker en erg gezellig gegeten maar het diner werd "gemaakt" door de uitstekende bediende buiten op het terras! Een hele leuke, jonge frisse kerel (woonde nu in Middelburg/Vlissingen, oorspronkelijk uit Breda). Om heel eerlijk te zijn de bediending buiten was voor ons een reden om niet meer te komen maar het omgekeerde was nu dus het geval. Complimenten, ik heb een fantastische verjaardag gehad bij Strand90!
  6,7
  11 Jun 2016
  Strand90 Een prima locatie met dito entourage. De fruits de mer voor drie personen was heel goed,zeer vers maar veel te weinig. Zeker voor die prijs.

  Veelgestelde Vragen

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Paviljoen Strand90 en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!