+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Paviljoen Strand90, Domburg

  Strand90 is dagelijks geopend vanaf 11 uur.

  Uniek op het strand in Domburg; de entourage, de sfeer, het geluid van het ruisen van de zee en het uitzicht op het mooiste stukje strand van Walcheren maken Paviljoen Strand90 in zomer en winter tot de meest trendy hotspot van Zeeland.

  Het strand van Domburg is zomer én winter een belevenis, maar vergeet ook het bos niet! Na een frisse neus gehaald te hebben, staat bij de openhaard een heerlijke kop thee of warme chocomelk met vers gebak voor je klaar. Terwijl het buiten woest is en waait, maken wij het binnen behaaglijk en gezellig.

  Let op: reserveringen kunnen alleen aangenomen worden voor het restaurantgedeelte; dus NIET voor het terras of buitengedeelte.

  BIJ DUINOVERGANG DE WATERTOREN

  Paviljoen Strand90

  Strand Domburg 90
  4357XZ Domburg

  Routebeschrijving

  Recensies Paviljoen Strand90, Domburg

  8,3

  Op basis van 179 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Paviljoen Strand90 hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  22 aug 2017
  ???? Wonderful evening, great view, delicious food and friendly service, trank you very much.
  10,0
  21 aug 2017
  Heerlijke lunch Met familie heerlijk geluncht Genoten van mooie plaats en heerlijk eten
  3,6
  13 aug 2017
  Eten was een grote teleurstelling Friet strompelig en niet te genieten Voorgerecht , rode tonijn zonder enige smaak, Mosselen met teveel zand zonder smaak ... Echt jammer ! De laatste keer dat we er waren was echt beter!( mei 2017 )
  10,0
  10 aug 2017
  Good Service, Excellent Food, Awesome View We visited Paviljoen Strand90 for several times in the last years and it's one of our favorite spots at the Northsea. You SHOULD visit this restaurant (make a pre-reservation via the website or per phone) or chill @ the terrace. Prices for drinks and food are ok, maybe a little more than @ other places, but the quality is it absolutely worth.
  8,0
  01 aug 2017
  Heerlijke middag Aardige bediening, heerlijk geluncht

  Veelgestelde Vragen over Paviljoen Strand90

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Paviljoen Strand90 en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Paviljoen Strand90?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!