+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Paviljoen Strand90, Domburg

  Strand90 is dagelijks geopend vanaf 11 uur.

  Uniek op het strand in Domburg; de entourage, de sfeer, het geluid van het ruisen van de zee en het uitzicht op het mooiste stukje strand van Walcheren maken Paviljoen Strand90 in zomer en winter tot de meest trendy hotspot van Zeeland.

  Het strand van Domburg is zomer én winter een belevenis, maar vergeet ook het bos niet! Na een frisse neus gehaald te hebben, staat bij de openhaard een heerlijke kop thee of warme chocomelk met vers gebak voor je klaar. Terwijl het buiten woest is en waait, maken wij het binnen behaaglijk en gezellig.

  Let op: reserveringen kunnen alleen aangenomen worden voor het restaurantgedeelte; dus NIET voor het terras of buitengedeelte.

  BIJ DUINOVERGANG DE WATERTOREN

  Paviljoen Strand90

  Strand Domburg 90
  4357XZ Domburg

  Routebeschrijving

  Recensies Paviljoen Strand90, Domburg

  8,2

  Op basis van 156 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Paviljoen Strand90 hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  5,3
  29 apr 2017
  Strand 90 bergaf of misschien beter "duin af" In het recente verleden graag hier gegeten. Helaas neemt de kwaliteit af! Veel te veel pasta... Ook prijzen zijn te hoog: een glas Nederlandse wijn voor 6,50 euro, kraanwater niet gratis, en voor brood wordt drie euro gerekend, zeer jammer. Bediening, vriendelijk, maar geen enkele organisatie, of betrokkenheid. Lang wachten op een koffie en nog langer op de rekening....Er ontbreekt een goede manager die de zaken in de gaten houdt. Kom op Strand 90, het kan veel beter! Aan de ligging zal het nietigen, maar wel aan de instelling van het personeel!
  9,0
  27 apr 2017
  Super gezellig Heerlijk gegeten. En lekker menu voor de kids! Eens wat anders kipnuggets. De kids vonden het heerlijk!
  7,0
  27 apr 2017
  Leuke plek Leuke spot randje Domburg aan het strand. Fris en modern, eten en service moeten daar nog wel wat bij aansluiten om het af te maken
  9,3
  18 apr 2017
  Lecker zu Mittag gegessen Alles prima ????
  4,6
  18 apr 2017
  Personeel doet haar best .... maar dat is niet genoeg! De fles wijn die we besteld hadden kwam pas nadat we het eten al op hadden. Bij navraag tussendoor: ja u ziet ......we zijn te druk aan de bar ......... Kwaliteit van het eten was niet top. Vleesgerechten uit de steamer geen aanrader. De vis was prima.

  Veelgestelde Vragen over Paviljoen Strand90

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Paviljoen Strand90 en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Paviljoen Strand90?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!