+7 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Catch by Simonis, Den Haag

  Restaurant Catch by Simonis, gevestigd in een karakteristieke pand, bevindt zich direct aan het water, op de mooiste plek in de Tweede Binnenhaven en biedt een fantastisch uitzicht over de jachthaven van Scheveningen.

  Bij Catch geniet je op culinaire wijze van verschillende vis-, schaal- en schelpdiergerechten. Diverse traktaties uit de zee. Catch is een restaurant met een grote passie voor het vak en een liefde voor de zee. En dat proef je!

  Waar ooit alleen vis uit de Noordzee aan land kwam, wordt door Catch nu een grote diversiteit dagverse vis uit de hele wereld geboden. Ook liefhebbers van vlees zijn hier aan het goede adres! Catch biedt namelijk een waaier aan heerlijke, malse vleesgerechten bereidt op een Amerikaanse grill.

  Met de uitgebreide wijnkaart maak je je diner compleet. De beste wijn-spijscombinaties zorgen voor de ultieme smaakbeleving. Op de wijnkaart staan 150 wijnsoorten en 30 champagnes uit alle prominente wijnstreken van de wereld!

  Ook genieten van smaakvolle gerechten met een prachtig uitzicht over de jachthaven van Scheveningen? Reserveer dan snel bij restaurant Catch by Simonis en ontdek wat voor moois de zee je allemaal te bieden heeft!

  Catch by Simonis

  Dr. Lelykade 43
  2583CL Den Haag

  Routebeschrijving

  Recensies Catch by Simonis, Den Haag

  8,3

  Op basis van 5637 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Catch by Simonis hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  24 mei 2017
  Top Leuke tent, fijne bediening en heerlijke vis.
  5,3
  23 mei 2017
  Slechte service Gisteren zijn wij met een paar klanten bij Catch gaan eten. Dit doen wij wel vaker en normaal is de service uitstekend, maar deze keer was het uitgesproken slecht: we moesten 2 keer vragen of we de menukaart mochten zien; de bestelde broodjes met tapenade zijn nooit gekomen ondanks ons herhaald verzoek; van de 6 hoofdgerechten kwamen er 2 zo'n 5-10 minuten later dan de rest en ze waren alle 6 eerder lauwwarm dan warm; en zelfs om de rekening moest meerdere keren worden gevraagd. Kortom: dit zijn wij niet gewend van Catch en wij hopen dat dit eenmalig was.
  10,0
  23 mei 2017
  Compliment voor de hele crew Het was weer geweldig
  7,0
  22 mei 2017
  Kleine verbeterpunten Heerlijk in de zon op het terras aan de voorkant gezeten. Bediening vlot en eten perfect. Alleen 1 minpunt is dat vanaf 15.30 de aandacht van de bediening verslapt. Ik snap het, wissel van de wacht, overgang van lunch naar het diner, personeelseten etc. Hoe dan ook erg storend als je als gast gewoon nog aanwezig bent en graag nog iets wil bestellen. Resulteert helaas wel in een teleurstellend einde van een fijne dag.
  10,0
  22 mei 2017
  Great food and very good atmosphere! Great food, great place and very good service! Overall, its the place I eat out at most often in Den Haag, both for business and with family (children friendly as well!).

  Veelgestelde Vragen over Catch by Simonis

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Catch by Simonis en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Catch by Simonis?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!