+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

14:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Yoghurt Barn Den Bosch, Den Bosch

  Wil je echt eens bijzonder genieten, reserveer dan een gezellige en verrassend lekkere High Tea of Brunch bij de Yoghurt Barn. Vele duizenden fans gingen je voor dus grote kans dat je er al over hebt gehoord of gelezen. De High Tea en Brunch zijn een heerlijke combinatie van kleine ‘baby-yoghurtjes’ als basis, gecombineerd met gebakjes, smoothies en breekbroodjes met hartige dip. Ideaal met een vriendin, je gezin of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeestje of groepsuitje.

  De High Tea laat iedereen kennis maken met een groot gedeelte van het uitgebreide assortiment. Denk hierbij natuurlijk aan twee kleine Yoghurt Specials per persoon. Maar ook allerlei heerlijke Sharp Sharp gebakjes en goddelijke brownies, het befaamde oerbrood met roomboter en hartige hangop dip met breekbroodjes!

  Een heerlijke traditie: met de familie of vrienden en vriendinnen brunchen. Wat langer in je bed blijven liggen en goed verwend worden is het motto. Daar weten ze bij Yoghurt Barn wel raad mee met de Barn Brunch! Verwacht geen standaard buffet, maar een Loei Lekkere én gezonde brunch. Verschillende Yoghurt Specials, oerbrood, fruitsalade, croissant en smoothies.

  Yoghurt Barn Den Bosch

  Orthenstraat 5
  5211SV Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Yoghurt Barn Den Bosch, Den Bosch

  8,0

  Op basis van 203 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Yoghurt Barn Den Bosch hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  25 feb 2017
  High Tea Nu een paar keer wezen High Teaen bij Yoghurt Barn Den Bosch, erg lekker! Maar deze keer wat minder afgemaakt dan normaal wat ik wel jammer vond. Daarnaast liep er niemand langs om te vragen of we nog wat thee lustte, dit was de andere keren wel. Om ons heen bleven tafeltjes viezig als er mensen aan hadden gegeten, niemand liep rond om dit op te ruimen. Dat was jammer maar verder wederom een heerlijke high tea.
  9,3
  21 feb 2017
  High tea Heerlijke high tea!! Gevarieerd en vers, lekkere thee soorten, super heerlijke yoghurtjes. Eindelijk eens wat anders dan de klassieke high tea. Voor herhaling vatbaar.
  9,0
  20 feb 2017
  Gezellige high tea Heerlijk genoten van deze alternatieve vorm van high tea
  10,0
  20 feb 2017
  High Tea Een heerlijke high tea, echt een aanrader! Verbeterpunten: bakjes voor de theezakjes, servetjes & iets warms te eten, een soepje bijvoorbeeld.
  9,3
  19 feb 2017
  Héérlijke high-tea! Lekkere high-tea in een sfeervol pand. Bijzonder vriendelijk personeel. Topmiddag!

  Veelgestelde Vragen over Yoghurt Barn Den Bosch

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Yoghurt Barn Den Bosch en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Yoghurt Barn Den Bosch?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!