+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

11:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Yoghurt Barn Den Bosch, Den Bosch

  Wil je echt eens bijzonder genieten, reserveer dan een gezellige en verrassend lekkere High Tea of Brunch bij de Yoghurt Barn. Vele duizenden fans gingen je voor dus grote kans dat je er al over hebt gehoord of gelezen. De High Tea en Brunch zijn een heerlijke combinatie van kleine ‘baby-yoghurtjes’ als basis, gecombineerd met gebakjes, smoothies en breekbroodjes met hartige dip. Ideaal met een vriendin, je gezin of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeestje of groepsuitje.

  De High Tea laat iedereen kennis maken met een groot gedeelte van het uitgebreide assortiment. Denk hierbij natuurlijk aan twee kleine Yoghurt Specials per persoon. Maar ook allerlei heerlijke Sharp Sharp gebakjes en goddelijke brownies, het befaamde oerbrood met roomboter en hartige hangop dip met breekbroodjes!

  Een heerlijke traditie: met de familie of vrienden en vriendinnen brunchen. Wat langer in je bed blijven liggen en goed verwend worden is het motto. Daar weten ze bij Yoghurt Barn wel raad mee met de Barn Brunch! Verwacht geen standaard buffet, maar een Loei Lekkere én gezonde brunch. Verschillende Yoghurt Specials, oerbrood, fruitsalade, croissant en smoothies.

  Yoghurt Barn Den Bosch

  Orthenstraat 5
  5211SV Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Yoghurt Barn Den Bosch, Den Bosch

  8,0

  Op basis van 216 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Yoghurt Barn Den Bosch hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,6
  20 mrt 2017
  Heerlijke High Tea Zeer goed verzorgde High Tea gehad. Heel smakelijk en ruim voldoende broodjes, dipjes,yoghurtjes en heerlijke thee. Vriendelijke bediening.
  8,3
  14 mrt 2017
  Super lekkere high tea Een plateau met lekkere dingen: yoghurtjes met chocolade/banaan/caramel/hazelnoten/kokos etc., carrot cake, brownie, sapjes, knoflook broodjes, soort van krentenbroodjes, lactose vrije hapje... En als toetje frozen yoghurt! Voor herhaling vatbaar!!!
  7,0
  14 mrt 2017
  Hogh Tea Een High Tea cadeau gekregen en erg van genoten. Heerlijke yoghurtjes, een perfecte carrot cake, daar komen we voor terug. Tafeltjes buiten waren erg klein, een high tea past er eigenlijk niet op. Ik denk dat je binnen gezelliger zit. Hardwerkend personeel, het was erg druk. Toch was de bestelling er al snel.
  8,3
  14 mrt 2017
  Heerlijke high tea Onlangs heb ik genoten van een heerlijke high tea bij de Yoghurt Barn. Lekkere yoghurtjes, afgewisseld met wat broodjes met dips en wat zoete lekkernijen. Het was precies genoeg qua hoeveelheid en smaakte allemaal lekker.
  7,0
  12 mrt 2017
  meer zoet dan hartig We hadden een high tea voor 3 personen gereserveerd. Bij aankomst kon deze meteen geserveerd worden, wat fijn was. Maar we kregen lauwe thee. Het duurde even voor er iemand langs liep die we aan konden spreken voor een nieuwe pot hete thee. Toen deze op was liep er ook weinig personeel om even een nieuwe pot te vragen. Er was veel zoet aanwezig, wat lekker was! Maar we misten wel wat hartige dingen. De broodjes waren wat droog en de dipjes die erbij zaten waren erg weinig. Een lekkere sandwich of hartig taartje zou bijvoorbeeld lekkerder zijn geweest. Twee keer yoghurt per persoon was ook wel wat veel in verhouding tot de rest :-) Over het algemeen waren de producten lekker, het meeste handgemaakt! Maar niet de beste high tea ooit.

  Veelgestelde Vragen over Yoghurt Barn Den Bosch

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Yoghurt Barn Den Bosch en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Yoghurt Barn Den Bosch?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!