+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:15
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Prince of India, Den Bosch

  Restaurant Prince of India in Den Bosch is ultieme Indiase verwennerij! Als sinds 1991 serveert het restaurant gerechten waar je eerder alleen van kon dromen.

  Eén keer raden welke wereldkeuken hier de boventoon voert. Juist. De Indiase delicatessen vliegen je hier om de oren en bezorgen je een soort grenzeloos hongergevoel!

  De menukaart wordt gesierd door verschillende Indiase specialiteiten: van ‘chicken tikka’ tot ‘boti kebab’, je kunt hier je hart ophalen! En dat is nog los van de uitermate hartelijke gastvrijheid van het personeel.

  Laat je lekker verwennen en geniet van een heerlijke avond. Authentiek Indiaas uit eten doe je natuurlijk bij restaurant Prince of India in Den Bosch!

  Prince of India

  Orthenstraat 272
  5211SX Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Prince of India, Den Bosch

  6,6

  Op basis van 9 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Prince of India hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  29 dec 2016
  Druk bezocht restaurant. Wachten was inderdaad een beetje aan de lange kant. Daarentegen was het eten prima. druk bezocht restaurant en dat wil ook wat zeggen. Vriendelijke bediening
  1,0
  28 dec 2016
  sof 1e kerstavond stonden wij voor de Prince of India......... om 19.15uur zoalks afgesproken en door jullie bevestigd. Prince of India was gesloten!!!!!! Ook bij tel navraag waren zij zondag NIET open.
  8,0
  06 nov 2016
  Voor herhaling vatbaar Genoten van een heerlijke rijsttafel met verassingen van de kok. En hier zijn we het alle 3 roerend mee eens.
  5,7
  23 okt 2016
  Heerlijk eten maar bediening is matig Omdat we regelmatig regelmatig het heerlijke Indiase eten laten bezorgen, nu weer eens een bezoek gebracht. Het was druk maar er waren maar 2 bedienend personeelsleden. Het duurde zeer lang voordat het eten kwam en vaak was het personeel niet zichtbaar. Zelfs hebben we lange tijd met de lege borden op tafel gezeten en toch maar zelf bij de kassa gaan afrekenen.
  7,7
  27 sep 2016
  pince of india het eten was voortreffelijk moesten wel lang op het drinken wachten het restaurant zat vol en daar door duurde het lang voor het eten op de tafel stond maar voor ons was dat geen probleem daar we alle tijd hadden verder alle lof voor de bediening en de kok voor het eten

  Veelgestelde Vragen over Prince of India

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Prince of India en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Prince of India?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!